Şimdi Ara

Wow baslangic asamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Wow a baslamayi dusunuyorum, ama bildiginiz gibi oyuna baslamadan once karar vermemiz gereken ilk sey char secimidir.. forumda cok fazla da olmasa biraz arastirdim.. hep shaman ve paladin arasinda kıyaslama yapılmıs.. bu oyundaki dier charlar nedir ve ozellikleri nedir? hangisini secmek ve nasıl devam etmek gerekir?

biliyorum bu oyun dier oyunlardan daha komplike bisey ama umarım yardım edecek birisi cıkar..

Bahe

• öncelikle horde mu allience mı olacağına karar verdin mi? shaman veya paladin sayısı yeterli gibi...rogue genellikle Türklerin ilk seçimi oluyo ve bence sayısı gereğinden fazla ve rogue açmanı tavsiye etmiyorum o yüzden...

eğer oyunda bir arkadaş çevren varsa ya da guild kurmayı düşünüyorsan istediğin cahrı seç ama belli bir yere gelmiş bir guilde girip onlarla instancelara gitmeyi düşünüyorsan ona göre char seçimi yapman gerekli, öreneğin druid ve priest bu aralar bir de warrior genellikle aranan classlardır. class özelliklerine char yaratma ekranında bakabilrsin...
  • abi walla ben daha once MU-online die bi oyun oynuyodum.. o bu kadar komplike deildi isin acıgı..
    burda ilk once horde veya alliance den birisini secmen gerekiyomus.. sonra onlardan orc elf falan birini secmen gerekiyomus.. sonra profesler falan filan.. :) MU da oyle deildi bu biraz kafamı karıstırdı..

yanlız ben saldırı gucu kuvvetli bi char yapmak istiyom. sence ne secmeliyim ve pointleri nasıl devam ettirmeliyim? profesleri falan nasıl yapmalıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unique Cikis Zamanlari
    17 yıl önce açıldı
    Notalari vs. nasil ogrenecegim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.