Şimdi Ara

WoW BFA (110-120 lvl) Boost ve diğer Boost hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    WoW BFA (110-120 lvl) Boost

Merhaba WoW BFA için (110-120 lvl)Boost hizmeti sunuyorum.

Zamanı olmayanlar, kasarken sıkılanlar, alt karakter isteyenler için güvenilir şekilde oyun süresinde ve dışında iletişim kurabileceğiniz bir hizmet sunuyorum.

110 - 120 lvl arası yapılabilecek bütün questler, dungeonlar yapılıp güvenli bir şekilde teslim ediyorum.100-120 de yapabilirim.

Dilerseniz WQ'lar açılır ve WQ'lar yapılır, dilerseniz Heroic dungeon girişleri sağlanır ve tamamlanır.Dilerseniz meslek, rep farm yapılır.Gerekli item Level İhtiyacı karşılanır.

Merhaba,
    Destek olabileceğim bir konuda Allied raceler olabilir. Açmak icin gerekli olan rep/achi konusunda destek, allied race açıldıktan sonra Heritage Armor isteyenler olucaktır elbet 20-110 yada 20-120 destek verebilirim 60 euro sanırım karakter boost un değeri daha uyguna gelmez ama boost yapıldığında heritage armor alınamıyor bildiğim kadarı ile bununla ilgili konuşup heirloom dreanor ve legion haritalarında uçma varsa fiyatlar duzenlenebilir kolaylığına göre ve süre oyunda olmadığınız sureye gore duzenlenebilmekte.genelllikle erken teslim ediyorum belirttiğim süreden ama bir süre belirtiyorum olabilecek durumlara göre. 120 den sonra açılabilecek race ler içinde gorusebiliriz. O arada meslek diğer wq, dungeon desteğide eklenebilmekte...

72/48/24 saat teslim süreside sunabilirim.Dilersenizde oyunda olmadığınız zamanlar iletişimde olup kimse kimseyi sıkıştırmadan da halledilebilir.

Fiyatlandırma yapmıyorum.Yabancılarda ki gibi alıp copy paste buraya çevirip koyulabilirdi elbet.Karşılıklı görüşmeyle orta yol bulunur zaten işe çevirmedim sonuçta aldığım enerjiye göre fiyatta revizyona gidilir kasılacak karakter bazında bile düzenleme yapabilirim. Referans burada ve paticik forumlarinda mevcut gold satışım account satığım olmuştur.Şimdide çalışmadığımdan bu süreci katkı sağlayabilmesi için bu hizmeti vererek değerlendireceğim.

PM'den iletişime geçebilirsiniz iletişim numaramı verebilirim.Dilerseniz İstanbul içinde yüz yüze dahi görüşülebilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 16 Eylül 2018; 23:36:58 >

• Şu an bir iş aldığımdan bi kaç gün işim var 1 110-120 ve 1 adette 100-120 lvl kasıcağım.PM lere dönüş yapacağım.Zamanı ve ücreti ayarlarız.
  • Merhaba,

Destek olabileceğim bir konuda Allied raceler olabilir. Açmak icin gerekli olan rep/achi konusunda destek, allied race açıldıktan sonra Heritage Armor isteyenler olucaktır elbet 20-110 yada 20-120 destek verebilirim 60 euro sanırım karakter boost un değeri daha uyguna gelmez ama boost yapıldığında heritage armor alınamıyor bildiğim kadarı ile bununla ilgili konuşup heirloom dreanor ve legion haritalarında uçma varsa fiyatlar duzenlenebilir kolaylığına göre ve süre oyunda olmadığınız sureye gore duzenlenebilmekte.genelllikle erken teslim ediyorum belirttiğim süreden ama bir süre belirtiyorum olabilecek durumlara göre. 120 den sonra açılabilecek race ler içinde gorusebiliriz. O arada meslek diğer wq, dungeon desteğide eklenebilmekte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.