Şimdi Ara

WoW Bölümü Sık Sorulan Sorular - Forum Kirliliğine Çözüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
19.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Şimdi rastgele bir sunucu ile oyuna başladım karakter 10. lvl oldu. Sunucu için normal ve yeni oyuncular için yazıyor. Pvp sunucusuna geçmek istedim ama orda yeni karakter mi oluşturmam gerekiyor? Oluşturacağım karakter yine 1. lvl'dan mı başlayacak? Ben istediğim zaman pvp oynayamayacak mıyım yani?

@ChaosBreed

Her sunucuda farklı karakterler oluşturulur. PvP sunucusunda olay, ortak alanlarda her daim PvP modunun açık olmasıdır. Bunu engelleyemezsin. Normal sunucularda PvP opsiyonunu istersen kendin açarsın ve sadece PvP'si açık kişilere saldırabilirsin.

Sag ol. Bir de cok oyunculu savaslar nasil yapiliyor, bunlara nerden girebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

quote:

Şimdi rastgele bir sunucu ile oyuna başladım karakter 10. lvl oldu. Sunucu için normal ve yeni oyuncular için yazıyor. Pvp sunucusuna geçmek istedim ama orda yeni karakter mi oluşturmam gerekiyor? Oluşturacağım karakter yine 1. lvl'dan mı başlayacak? Ben istediğim zaman pvp oynayamayacak mıyım yani?

@ChaosBreed

Her sunucuda farklı karakterler oluşturulur. PvP sunucusunda olay, ortak alanlarda her daim PvP modunun açık olmasıdır. Bunu engelleyemezsin. Normal sunucularda PvP opsiyonunu istersen kendin açarsın ve sadece PvP'si açık kişilere saldırabilirsin.

Sag ol. Bir de cok oyunculu savaslar nasil yapiliyor, bunlara nerden girebilirim?

Level 10'dan itibaren H tuşuna basınca açılan pencereden battleground'lar için sıra alabilirsin. Level ilerledikçe yeni battlegroundlar açılacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu hearthstone yeni bir hero geldi almak icin wow da 20 level olmam gerekiyor ben surekli wow oynamak istemiyorum 20 level olmam kac saat alir ve en onemliside 20 level olmam icin ucret odemem gerekiyormu battle net te ucretsiz deneme tarzi bisey gormustum ne kadar surer o aydinlatirsaniz simdiden tesekkurler iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthSethius kullanıcısına yanıt
    yok 20levela kadar deneme surumu ile oynayabiliyorsun. amac zaten sana oyunu sevdirip aldirmak :)

sana bagli, ben cok uzun zaman alacagini sanmiyorum. range bir class acarsan daha hizli olur diye dusunuyorum, en azindan melee gibi oraya buraya kosmazsin :)
  • sa beyler oyunu indirip her ay token parası kasabilirmiyim para vermeden oynamam mümkün mü ? mümkünse hangi class ile rahat token parası kasabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiilimAdamı

sa beyler oyunu indirip her ay token parası kasabilirmiyim para vermeden oynamam mümkün mü ? mümkünse hangi class ile rahat token parası kasabilirim ?

mümkün ama oldukça zor.

meslekler konusunda class farketmiyor.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim cevabın için.
  • "Soru: Ben tarafımı seçtim, realmimi seçtim, karakterimle oynuyorum tam 54 level oldum. Neler yapabilirim?

- 10 leveldan itibaren H'ye basarak battleground sırasına girebilirsin, 15 leveldan itibaren I'ya basarak dungeon sırasına girebilirsin. Onun dışında 90 level olana kadar kimse seni takmaz. Yani 90 level değilsen wow oynuyor sayılmazsın. Bütün ekşın 90'da başlıyor.

"

Wow oynayacağımdan değil ama merak ettim neden 90 level olman lazım çok mu önemli bir nane?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar 90 Lvl vardı değil mi ya😌
  • Arkadaşlar ben yeni sistemi unutup tokenimi valueye çevirdim hesabımda 13 euro var ben bunu nasıl game time a çevirebilirim yardımcı olur musunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.