Şimdi Ara

WoW'cuyuz da biz kimiz Neyiz? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
1
Favori
9.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WoW'cuyuz da biz kimiz Neyiz?
  • ne işin var len bankada :D
  • Qumlak-70 Undead Warlock
    oldumu böle topic açalım ama nasıl yapalım die düşünüom dur bi refresh yapıp yazmada bi düşünelim
  • Çok alındım bn yazınca düşünemiomusun HIH!!
  • senin inadına açmıcam topic falan
    bütüm hewesimi kaçırdın orayıda böle doldurursun sen kim hangi sewerda anlaşılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

ne işin var len bankada :D

kredı kartı borcu :D
  • Seni şikayet etmek lazım, kendi topicinin dışında 2 topice spam ettin, eminim wowu çalıştırabilsen trade chatede spamlarsın, ya forumun kurallarını okumuyo musun.
  • ben sana yanıt yazmaktan bıktım ama sen oraya buraya şunu karalayıp bağrğnğp durmaktan bıkmadın sürekli aynı şeyleri sölediinde yanıt alamıosun işte anlamıomusun? benim yada başka forum kullanıcılarının dediklerini yaptınmı?
    yaptıysan ona göre sonra sıkıntını adım adım anlat bizimkilerin işe yarayıp-yaramadıını falan yaz bizde yardım etmeye çalışalım.
    böle anca kendine hakaret ettirirsin benden sölemesi...

not:büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir sana we bilmeyenler için tekrar hatırlatiim...we bu hiç hoş bişi diildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: black.rain

ben sana yanıt yazmaktan bıktım ama sen oraya buraya şunu karalayıp bağrğnğp durmaktan bıkmadın sürekli aynı şeyleri sölediinde yanıt alamıosun işte anlamıomusun? benim yada başka forum kullanıcılarının dediklerini yaptınmı?
    yaptıysan ona göre sonra sıkıntını adım adım anlat bizimkilerin işe yarayıp-yaramadıını falan yaz bizde yardım etmeye çalışalım.
    böle anca kendine hakaret ettirirsin benden sölemesi...

not:büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir sana we bilmeyenler için tekrar hatırlatiim...we bu hiç hoş bişi diildir.

Katılmakla beraber yarın bi gün wow oynadığında aynı olayı trade channeldada yapıcak ve ignore manyağı olucak, bence şimdiden bırakmalı bu huyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

bazıları SROda yaptıklarıyla yetinmeyip farklı oyunlara dalmış onlardada küfür etmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

bazıları SROda yaptıklarıyla yetinmeyip farklı oyunlara dalmış onlardada küfür etmek için

Ben hiç kimseye küfür etmedim. Oyunlarda küfür edenleride sevmiyorum zaten.

Bazıları gibi oyunda hile yaparaktan karakterimi kasmadım, birde gidip enayi gibi adamı satacam diye beleşten başkalarına kaptırmadım...

Düzenleme: Harf eksikliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 6 Ocak 2008; 1:02:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazypust

aha buda beynnn :)

OO makusla burdaymıs ya ahaha.ben ginsash :D
  • sakallara bak bn köseyim
  • Way Gİn E bi resim koyda senide gorelim :P
  • quote:

quote:

Bazıları gibi oyunda hile yaparaktan karakterimi kasmadım, birde gidip enayi gibi adamı satacam diye beleşten başkalarına kaptırmadım...

herkes kimin ne olduğunu bilio merak etme sen küfürden sonra yalanada başlamışsın
    Charımı botla kastım ve hacklendim bunuda bilenler bilio zaten
  • quote:

quote:

Bi insan anca bu kadar yalancı ve yüzsüz olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

quote:

quote:

Bahsettiğiniz şeyi şimdi hatırladım. Elimde fazladan silk vardı onlarla global alıp atmıştım pasific miydi neydi o serverda bundan yaklaşık 6-7 ay önce.

Geçmişe mazi... Siz beceriksizler takımı devam edin seviyeli guildinize ve oyununuza... Erotic'e de selam söyleyin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bahsettiğiniz şeyi şimdi hatırladım. Elimde fazladan silk vardı onlarla global alıp atmıştım pasific miydi neydi o serverda bundan yaklaşık 6-7 ay önce.

Geçmişe mazi... Siz beceriksizler takımı devam edin seviyeli guildinize ve oyununuza... Erotic'e de selam söyleyin.

Doğru haklısın elinde fazla silk var diye kendinde 25 yaş büyük bir insana küfür etmek normal birşey olsa gerek.(!)Sonrada buralara gelip ben küfür etmem edenleride sevmem ayağına yatma bari...
  • quote:

Doğru haklısın elinde fazla silk var diye kendinde 25 yaş büyük bir insana küfür etmek normal birşey olsa gerek.(!)Sonrada buralara gelip ben küfür etmem edenleride sevmem ayağına yatma bari...

Aradan aylar geçmiş canım benim. İnsanlar değişiyor...

Sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin zaten. Hadi gitde agalarınla birlikte " beyaz taygırın gayıntını " kes...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.