Şimdi Ara

Wow da havale ile ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wow aldım alıcam ancak babam ödeme olayıyla ilgili sorun çıakrtıyor tanıdıklardan biride kredi kartı nosunu kaptırmış her ne kadar alternatif çözümler önersemde en mantıklı olay havale olarak geliyor.Daha ii çözümleri olanlar sanal kredi akrtı ve game card hariç sölyebilirlermi vede havale bilgilerini nerden nasıl temin edebilirim ?

• havale ile ödeme söz konusu değil , sanalcard yada game carddan başka çaren yok kredi kartin yoksa
  • kredi kartı varda babam sanal kart olayındna tırsıyo 2-3 hafta önce tanıdılardan biri ahcklenmiş 2-3 milyar eksiye girmişler babmda heycan yaptı ne sanal kredi akrtı ne noram lkredi kartını veriyo :( Bursadada game card bulmak mümkün değil bu senede mario oyncuaz artık
  • kusura bakma ama baban çok cahil.. ve cahil insanlar bilmedikleri şeylerden korkarlar...

garanti bankasına git hesap açtırın kendi adına.. sana bi kart verecekler. oradan web kullanımı için şifre alacaksın ayrıca.. eve gidince müşteri nosu ve şifresiyle sanal kart açacaksın.. bu sanal kart ayrı bir hesap gibi çalışacak... kontörlü hat gibi içine para yükleyip kartı kullanacaksın.. işin bitince eğer para artarsa geri alıp normal hesabına atacaksın.. son derece güvenli bir sistem.. ben 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum..
  • Sanal kart olayı çok güvenli bir sistem ben babamın kartından alışverişleri garanti sanal kartla yapıyorum 20 ytl alışveriş yapcaksam 20 ytl yatırıyorum zaten sonra çekemiyorlar para.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Php

kusura bakma ama baban çok cahil.. ve cahil insanlar bilmedikleri şeylerden korkarlar...

garanti bankasına git hesap açtırın kendi adına.. sana bi kart verecekler. oradan web kullanımı için şifre alacaksın ayrıca.. eve gidince müşteri nosu ve şifresiyle sanal kart açacaksın.. bu sanal kart ayrı bir hesap gibi çalışacak... kontörlü hat gibi içine para yükleyip kartı kullanacaksın.. işin bitince eğer para artarsa geri alıp normal hesabına atacaksın.. son derece güvenli bir sistem.. ben 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum..

katılıyorum. 25 ytl para yatır isteselerde fazla çekemezler
  • tmm kredi kartında sorun buluoda game card neden kullanmıyosun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.