Şimdi Ara

WOW da Tuhaf bir Kilitme Hatası (Nvidia)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç yabancı forumda görmüştüm aynı sorun bendede başladı. Birden bire oyun kilitleniyor bir anda herşey birbirine geçiyor ve sonrada restart atana kadar öyle kalıyor grafikler. Çizgiler birbirine giriyor. Ekran kartı sürücüm 91.73 sistemin aşağıdaki gibidir. Internet cafede daha kötü sistemlerde sorunsuz çalıştırıyorum.
    Ekran kartım Leadtek 6800 GS
    1GB twinmos dualkit bellek
    AMD 3000 işlemci

Birçok şey denedim işletim sistemimi yeniden kurdum. WoW repair yaptım. Sürücülerimi güncelleştirdim sonuç hala aynı. Son olarak Lineage 2'yi En yüksek grafik seçenekleri ile sorunsuz oynuyordum. Diğer oyunlarda hiçbir problem yaşamıyorum bu olay sadece WoW'da oluyor. Birkaç kişide aynısını yaşamış fakat çözüm bulamamışlar. ATI kullanıcılarında böyle bir sorun yokmuş. Herhangi bir fikri olan varsa şimdiden çok teşekkürler

• bende de bi ara böyle bişeyler oluyordu, heryer pixel pixel oluyordu
    ve bu halden 3-4 hafta sonra ekran kartı güm oldu :P garantiye yolladık yenisi geldi ve düzeldi

(leadtek 6800gt)
  • benimkide leadtek 6800gt bendede biraz pixel hatası var gümlemesin ekran kartı
  • bende 1 defa oldu ve ardından gumledi kart ama surucuyu guncellemistim sanırım stabil olmayan bi surucu kullanmısım yoksa onceden hic bir sorun yoktu simdi eski surucuyu kullanıyorum 1 ay garantiyi bekleyemem bi daha :)
  • Korkuttunuz beni arkadaşlar ne yapayım şimdi ben yani :)
  • hic bir fikrim yok ama dedigim gibi ben surucuyu guncelledim sonra 2 gun gecti gumledi. surucunu kontrol et olmazsa eski stabil surucune don ben garantiden geldiginden beri 70.x li surucuyu kullanıyorum hala guncellemedim gozum korktu bi kere :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecozer

Birkaç yabancı forumda görmüştüm aynı sorun bendede başladı. Birden bire oyun kilitleniyor bir anda herşey birbirine geçiyor ve sonrada restart atana kadar öyle kalıyor grafikler. Çizgiler birbirine giriyor. Ekran kartı sürücüm 91.73 sistemin aşağıdaki gibidir. Internet cafede daha kötü sistemlerde sorunsuz çalıştırıyorum.
    Ekran kartım Leadtek 6800 GS
    1GB twinmos dualkit bellek
    AMD 3000 işlemci

Birçok şey denedim işletim sistemimi yeniden kurdum. WoW repair yaptım. Sürücülerimi güncelleştirdim sonuç hala aynı. Son olarak Lineage 2'yi En yüksek grafik seçenekleri ile sorunsuz oynuyordum. Diğer oyunlarda hiçbir problem yaşamıyorum bu olay sadece WoW'da oluyor. Birkaç kişide aynısını yaşamış fakat çözüm bulamamışlar. ATI kullanıcılarında böyle bir sorun yokmuş. Herhangi bir fikri olan varsa şimdiden çok teşekkürler

Sadece nvidia kartlara has bir problem degil ATI kartlarla benzer sorunları yaşanlar war Offical sitede Technical Support forumlarında konu ile ilgili bir yığın post war http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=69833021&sid=1&pageNo=17

Yeni aldığım XFX 7600 GT AGP ile benzer bir sorunu yaşiyorum sebebsiz yere oyun birden kilitleniyor görüntü donuyor ama arka planda wow dahil herşey normal calisiyor sadece ekranımda görüntü donup kalıyor, karakterlerin emotionlari duyabiliyorum ESC buttonuna basıldığında cikan menu sesini dahi duyuyorum tabi bu 15-20 sn kadar sürüyor daha sonra bilgisayar hiç bir şekilde yanıt vermiyor, tabi ekran hala kilitlendiği şeklinde tek çözüm reset atmak TBC ile gelen bir problem olarak tespit edilmiş ama şuan için kesin bir çözüm bulamadım blizzard patch ile düzeltmesi gerekiyor falan yazmışlar forumlara.

Blizzard teknikerlerinin ve problemi yaşayan ve sonuç aldığını söyleyenlerin bir kaç önerisi belki sende işe yarayabilir, ben herhangi bir çözüme ulaşamadım

AMD 64 3000+
    MSI K8N Neo2 Platinum Nforce 3 Ultra AGP8x
    512*2 VITESTA DDR500
    XFX 7600 GT AGP
    400W FSP

quote:

I too had this problem. I think i found a temp fix until this is fixxed.

in your WTF dir, open config.wtf

add :

SET gxApi "opengl"

I did that and for the last 6 hours, not even one black screen or any of them funky lines. Hope it helps you guys.

Blizzard Poster

You may want to try playing in different modes. Right-click on the World of Warcraft shortcut, and choose Properties. Then change the Target field to one of these:

OpenGL - an alternate graphics rendering mode:

"C:\Program Files\World of Warcraft\Launcher.exe" -opengl

Windowed mode:

"C:\Program Files\World of Warcraft\Launcher.exe" -windowed

A combination of the two:

"C:\Program Files\World of Warcraft\Launcher.exe" -windowed -opengl

Umarım bir yardımı olur...

• quote:

Orjinalden alıntı: Orochi

Yeni aldığım XFX 7600 GT AGP ile benzer bir sorunu yaşiyorum sebebsiz yere oyun birden kilitleniyor görüntü donuyor ama arka planda wow dahil herşey normal calisiyor sadece ekranımda görüntü donup kalıyor, karakterlerin emotionlari duyabiliyorum ESC buttonuna basıldığında cikan menu sesini dahi duyuyorum tabi bu 15-20 sn kadar sürüyor daha sonra bilgisayar hiç bir şekilde yanıt vermiyor, tabi ekran hala kilitlendiği şeklinde tek çözüm reset atmak

bende de tam olarak senin anlattığın şekilde oluyor. bir ekran görüntüsü ataçlıyorum. söylediğin çözümleri deneyeceğim bir çözüme ulaşabilirsem sizlerede haber vereceğim.
     WOW da Tuhaf bir Kilitme Hatası (Nvidia)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecozer -- 28 Şubat 2007; 22:52:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.