Şimdi Ara

WoW daki son sozlerınız... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş:abi bunlar 6 kişi ne yapıcaz
    ben:vur vurabildiğine..
    combat başlar
    bikaç hamle sonra..
    dc

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 6 Eylül 2007; 22:50:14 >
  • A-cenk iyi healle dalıyorum
    B-okeydir merak etme
    charge
    pat, küt
    A-cenk
    .
    A-cenm2kl
    .
    .
    A-3heal
    .
    A-hheel
    cenk is logged of
    A-&)*
    release spirit
    cenk is logged on
    B-Abi dc oldum
  • 1k Needles'dayız
    Ben mage'im
    Ben: Abi ben atlıyorum asansörü beklemeye gerek yok.
    O: Evet Ya çokta yüksek Gibi görünmüo.
    Ben: Dur sen acele etme bekle. *Slow Fall Açar*
    O: Oo Geliom bende kolaymış.
  • Bırcok kısı alay edebılır ama neyse

70ledikten sonra Master of Elixirs & Karazhan PreQuesti icin BM(dark portal)'a gırmem gerekıodu.
    Atladıgım bı nokta varmıs.Gırmek ıcın once Thrall'ı kurtarmam gerekıomus.Partyı kurdum tam portaldan geccez oda ne Thrall'ı kurtarmadan gırmek yok dıo ben tabı dumur.Son sozum partye gL...
  • hinterland de elite questleri yapıyoruz grup olarak

ben: abi 5 tane daha soul eater kesmemiz lazım yukarda var
    x: tamam gidelim dur ben şurdan bi vessel alim gelcem
    Ben: tamam çıkıyorum ben sen gelirsin
    çıkıyorum ve hepsi respawn olmuş
    son olarak spirit healerın yanında
    ben: abi gelmene gerek yok söyle priesta reslesin beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 7 Eylül 2007; 4:13:35 >
  • player->gel abi ben ironforge ın içini ezbere biliyorum...
    'bu sözün üzerine arkadaşın peşine takılan bizler(5kişi) binek üstünde ah nin oraya kadar gelmişiz'
    ekran bi açıldı 130 kişi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow_vain -- 7 Eylül 2007; 17:17:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_vain

gel abi ben ironforge ın içini ezbere biliyorum...binek üstünde ah nin oraya kadar gelmişiz ekran bi açıldı 130 kişi...

Dunemaul'da ne zaman LFM ironforge raid yazsam 10-15 kişiyi güç bela topluyorum ya bi ara bişey yapamaz mıyız hajnal ve diğer guildler birleşerek? İlk sw den dalıp deeprun tram e bineriz ordan IF nin içine çıkıp gnome kralını keseriz Dunemaul'un allyları şımardı bu aralar bi ara gelip Thrall'ı %60 a falan indirdiler çok ayıp
  • hp:%10 Shadow Word Death Critlerse alırım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

gel abi ben ironforge ın içini ezbere biliyorum...binek üstünde ah nin oraya kadar gelmişiz ekran bi açıldı 130 kişi...

Dunemaul'da ne zaman LFM ironforge raid yazsam 10-15 kişiyi güç bela topluyorum ya bi ara bişey yapamaz mıyız hajnal ve diğer guildler birleşerek? İlk sw den dalıp deeprun tram e bineriz ordan IF nin içine çıkıp gnome kralını keseriz Dunemaul'un allyları şımardı bu aralar bi ara gelip Thrall'ı %60 a falan indirdiler çok ayıp

abi benim anlattgım olay bn dunemaula migrate etmeden önce olmuştu burning legionda taa tbc öncesi :P
    neyse diğer konuya gelince ben zaten dunemaulda öle çok bi world pvp city raid görmedim ama geçen bizim guildden batlamyusun gazıyla 5 kişi gidip kesmişler gnome bossu ve elf bossu ondan öle geç saate 5-10 kişile halloluyor fazla toplamana gerek yok :D

• quote:

quote:

quote:

abi benim anlattgım olay bn dunemaula migrate etmeden önce olmuştu burning legionda taa tbc öncesi :P
    neyse diğer konuya gelince ben zaten dunemaulda öle çok bi world pvp city raid görmedim ama geçen bizim guildden batlamyusun gazıyla 5 kişi gidip kesmişler gnome bossu ve elf bossu ondan öle geç saate 5-10 kişile halloluyor fazla toplamana gerek yok :D

Thrall'ı kesmeye çalıştıkları gün bütün horde gaza geldi 80 kişi bastık stormwindi (yaklaşık 1 hafta önce oldu) Ama sonuç hüsran ya sw ana baba günüydü resmen başka serverda olsak fordragon'u bile keserdik

• seyfi ben rogla 3 warrior arasına girerim bi ben çıkarım aha izle hatta wideoya çek
  • Razorfen down yaparken (lockuym bu arada) 10 -15 mob daldı hell fire yaptım bastığım an lag spike'a girdi
    bi geldi 20-30 sn sonra DpS'nin kralını yapmışım :D (ölü olarak :D)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

1k Needles'dayız
    Ben mage'im
    Ben: Abi ben atlıyorum asansörü beklemeye gerek yok.
    O: Evet Ya çokta yüksek Gibi görünmüo.
    Ben: Dur sen acele etme bekle. *Slow Fall Açar*
    O: Oo Geliom bende kolaymış.

en güzeli buydu bence

zaten raid lerle ilgili olanları anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Thrall'ı kesmeye çalıştıkları gün bütün horde gaza geldi 80 kişi bastık stormwindi (yaklaşık 1 hafta önce oldu) Ama sonuç hüsran ya sw ana baba günüydü resmen başka serverda olsak fordragon'u bile keserdik

O raidde ben de vardım. O ne kalabalıktı öyle. Tüm ally sanki stormwinde toplanmış. Bizim raidde erken pes edip dağılmaya başlayınca bıraktım.

• @Ayıterbiyecisi : Charın ismi ne acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

Razorfen down yaparken (lockuym bu arada) 10 -15 mob daldı hell fire yaptım bastığım an lag spike'a girdi
    bi geldi 20-30 sn sonra DpS'nin kralını yapmışım :D (ölü olarak :D)

hehe
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.