Şimdi Ara

Wow free server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Free server ismi verebili rmisiniz? 1 yıldır oynuyorum 3 tane full epic charım var. Free serverda oynayaacğım bir süre... Çoğunun bir süre sonra kapandığını biliyorum ayakta kalan varsa...

• arthasrise war 10 yakın free serverda oynadım en iyilerden diebilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_18543728/tm.htm
  • www.ravencrest.nl bence en iyileri buydu lag yok gibiydi bende offical serverler lagdan geberirken o serverde takılıyordum.
  • Arthasrise'da cok iyi oynuyabilirsin lag falan yok :) Bekleriz
  • Oynamasına oynarız da yani bu oyunu bir sene orjinal serverda oynadım oyunu biliyorum öyle tek başına olmaz zaten serverda onliine sayısı belli zor olur ya öyle bilmiyorum kafam karışık... Baştan kasması dert aynı şeyleri yine manyak gibi :D Çekemez miyiz orjinal serverdaki charlarımı bu servera :D Yok mu server immigration sizde de :D Ah olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeytos -- 11 Haziran 2008; 0:11:25 >
  • Orjinaldeki charini arhasrise serverine aktarma yapabiliyorlar ama gm lere mail atman gerekiyor. admin@arthasrise.com konus sartlari sana bildireceklerdir.
  • Hswow var..instant 70..All free bir server sırf pvp uzerine..Honorla custom itemler alınabiliniyor...

Tek sorun 25-30k canlı donater çarlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene server çok laglı olduğunda hswow da takılıyordum item talent denemeleri yapıyordum çok güzel bir server dı ...

http://www.hswow.net/
  • Belerben warcrafta başlamayı düşünüyorum
    ama ilk private sarverlerini oynıyım dedim bn bunu nerden indicem
    cd sinimi alcam?
    (paralı olan wowu demiyorum siz anlamışsınızdır)
  • bir arkadasından cd sini bul yada git bir İnternet cafeden cektir... ardından oyunu yükle. ardından patchleri indir , kiz ztn net cafe sahibi halleder patchleriyle...

sen oyunu bir yükle sonra sen gel buraya parasızını nasıl oynıcagını annatıcaz
  • Çok ty kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.