Şimdi Ara

Wow full grafik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: malachi777

şu an için eksisi var ama yeni patch çıkınca artısı olabilir, yalnız agp portlu kart alacağıma açıkcası pcyi baştan değiştirmeyi yeğlerim *.*
    kafası 4850, ramler 4870 ayarında olabilir ama deymez "bence"

edit: imla hatası

Kısaca 4770 almayalım olay bu özünde de mi agp port falan bir sürü terim içinde bu mu yatıyor
  • iki tip sistem var 2004 senesinden kalma agp slotu 8x
    2005 senesinde çıkan pci-x slotu 16x
    eski pc varsa agp kullanıyodur ekran kartı girişiyle ilgili bir şey anakart agp slotu içeriyorsa sadece agp takabilirsin. pci-x ise sadece express takarsın. olay bundan ibaret
    eğer pci-x slotu varsa 4770 alırsan bir işe yaramaz çünkü slotu uymaz.
  • All benim pc nin tamamen Bilgisayarım kopyası;
    WoW dan 5 tane birden (70-80 FPS) çok rahat çalıştırıyorum.. (Sanki birtanesi açıkmış gibi)
    AMD athlon 64x2 DualCore processor 5000+
    3gb ram
    8500 GTX ekran kartı
    (Grafik En üst düzey)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 14 Mayıs 2009; 18:55:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

9800gt fiyat performans açısından 4830 dan çok önde.. 4830 zaten 4xxx serisinin en alt model kartı, 9800gt ise 9 serisinin en iyi kartlarından (zaten kaç tane var eheheh)

ikisi arasında kaldıysan kesinlikle 9800gt yi seçmelisin. Zaten 4830 9800e degil 9600e rakip olabilicek bir kart.

Yanlış biliyorsun çok çok önde olduğu falan yok.Hatta çok rahat oc ile 9800gt yi geçiyor 4830.Ama polemik olsun diye yazmadım yani.Sadece nvidia sponsor olduğu oyunlarda daha fazla performans alıyor.4830 çıktığında fiyat performans kralıydı hatta 4770 çıkana kadarda öyleydi.9800gtnin fiyatına bak bide 4830 un.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

9800gt fiyat performans açısından 4830 dan çok önde.. 4830 zaten 4xxx serisinin en alt model kartı, 9800gt ise 9 serisinin en iyi kartlarından (zaten kaç tane var eheheh)

ikisi arasında kaldıysan kesinlikle 9800gt yi seçmelisin. Zaten 4830 9800e degil 9600e rakip olabilicek bir kart.

Yanlış biliyorsun çok çok önde olduğu falan yok.Hatta çok rahat oc ile 9800gt yi geçiyor 4830.Ama polemik olsun diye yazmadım yani.Sadece nvidia sponsor olduğu oyunlarda daha fazla performans alıyor.4830 çıktığında fiyat performans kralıydı hatta 4770 çıkana kadarda öyleydi.9800gtnin fiyatına bak bide 4830 un.

kart karşılaştırmalarında oc'ye bakılmaz bildigim kadarı ile, veya karşılaştırılıcak ise 2sininde oc'li hali karşılaştırılır.
    Bende polemik olsun diye yazmıyorum ama birisinin fiyatı 203 ytl digeri 227 ytl, bu kartların fiyat performansı eşit olması için 9800gt 44 fps veriyorsa 4830 un 220/200 = 11/10 hesabından 40 fps vermesi lazım.

Bu dedigin de gerçek olmayan birşey.

• 4830 çıktığında 9800gt ile arasında çok büyük fiyat farkı vardı.Birçok ödül aldı 4830 f/p olarak.

http://www.insidehw.com/Reviews/Graphics-cards/ATi-Radeon-HD-4830-512MB-vs-nVIDIA-GeForce-9800GT-512MB/Page-3.html

Burayı bir incele kafadan yazmıyoruz.Çok çok önde falan değil.40 fps falanda verir.
  • yolladığın site testinde üstteki testlerde bariz işlemci darboğaz yapmış yani fpsi işlemci düşürmüş ekran kartı değil
    altta aynı kartla daha yüksek puan alınmış.
    4830'un o zamanlar tek avantajı fiyat/performans olayıydı. ama şimdi 9800lerin hatta 4850lerin fiyatları da düştü.
  • quote:

iki tip sistem var 2004 senesinden kalma agp slotu 8x
    2005 senesinde çıkan pci-x slotu 16x
    eski pc varsa agp kullanıyodur ekran kartı girişiyle ilgili bir şey anakart agp slotu içeriyorsa sadece agp takabilirsin. pci-x ise sadece express takarsın. olay bundan ibaret
    eğer pci-x slotu varsa 4770 alırsan bir işe yaramaz çünkü slotu uymaz.

Kanka ben bu yorumu anlamadım 4770de PCI desteği yok diyorsun ama var ... TIKLA

• biliyorum ^^ kart agp slotu için çıkarıldı demek istedim ama onu anlatamamışım. yazımı okudum şimdi farkettim
    yani 128 bitlik bir kart agp için çıkarılmış ve ddr5 ram tipine sahip kısacası pci-x içim dört dörtlük değil ama agp için dört dörtlük bir kart.
    pcix slotlusu da mevcut ama ramler hızlı olmasına rağmen performansı 4850 den daha düşük.
  • bu sistemde oynanirmi ?
    intel p4 2.8 ghz
    512 ram
    ati radeon 9200 se 128mb
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sthree

bu sistemde oynanirmi ?
    intel p4 2.8 ghz
    512 ram
    ati radeon 9200 se 128mb

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Üstteki linkten pcnin yeterli olup olmadığını görebilirsin yapman gereken wow'u seçmek ve can you run it'e basmak biraz bekletecektir haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 16 Mayıs 2009; 19:55:55 >

• quote:

biliyorum ^^ kart agp slotu için çıkarıldı demek istedim ama onu anlatamamışım. yazımı okudum şimdi farkettim
    yani 128 bitlik bir kart agp için çıkarılmış ve ddr5 ram tipine sahip kısacası pci-x içim dört dörtlük değil ama agp için dört dörtlük bir kart.
    pcix slotlusu da mevcut ama ramler hızlı olmasına rağmen performansı 4850 den daha düşük.

Bak tüm hevesimi kırdın
  • @Wolve o yazdığın sistem son derece yeterli. 4870 pahalı geldi sanırım ulyses e öyle yazmışsın. Daha pahalı ekran kartı alıp gene aynı parayı harcamak için işlemciden kısıp karta yatırım yapabilirsin. Muhakkak işlemcide önemli ama fps için en önemlisi ekran kartı olduğuna göre en büyük parayıda ona harcamak doğrusu bence.
  • Astronomik işlemcilerle her kart yüksek alıyor zatenNeyse sen haklı ol
  • fps oynamıyorsunuz ,wowda islemci ve ram ekran kartından daha önemli
  • ben aynı işlemci ve ramin üzerine yeni aldığım kartı takınca fpsmi 2-3 kat arttırdığım için dediğine katılamayacam.
  • Şunu arttır, şu önemsiz demek doğru değil. Bütün bileşenlerin benzer performans seviyesinde olması en idealidir. Yani süper işlemci-ram + zayıf kart bir işe yaramayacağı gibi tersi de hayal kırıklığı yaratır. Bilgisayarda alacağınız performans her zaman sistemin en zayıf bileşeninin performansıdır. Bir bileşene servet harcamak yerine, orta seviylerde de olsa bütün parçaları birbirine yakın seçmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.