Şimdi Ara

##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.436
Cevap
113
Favori
469.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

WOW Retail'de Twisting Nether (Horde) Sunucusunda

Gold satışı yapmaktayım.

Stok ve Fiyat bilgisi için ;

İletişim : WhatsApp: 544 441 51 01

Discord: godavidoff

7/24 Ulaşabilirsiniz

• World Of Warcraft Retail Horde Gold Satışım Mevcuttur (10M Stok)

discorddan yazabilirsiniz murcielago_

• ##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## WOW Retail Bütün Serverlarda Gold Satışı yapılmaktadır.##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## ##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## 

UYGUN FİYAT

Watsapp ve Discord 'dan ulaşabilirsiniz.

554 969 91 90

Discord : yeK#8432

• Merhabalar, 

World of Warcraft Retail Twisting Nether Horde gold satışım vardır.

Discord : steveharris.

https://discord.com/invite/YHwbygaScp

• • En Yüksek ve Güncel Fiyat Garantisini Her Zaman Sizlere PAY2Gold Olarak Sunmaktan Mutluluk Duyarız!

• WoW Classic ve WoW Retail'de Tüm Sunucularda ve Bölgelerde Anında Alış Sağlıyoruz!

• Goldlarınızı En Yüksek Fiyatlardan Anında Bize Satabilirsiniz!

• Discord Adresimize Giriş Sağlayarak, Yetkililerimize Satmak İstediğiniz Miktarı İleterek Anında Geri Dönüş Alabilirsiniz! 

• Ekstra Olarak Boe Farmı ve Güncel Farm Yerleri Hakkında Deneyimli WoW Ekip Arkadaşlarımızdan da Bilgiler Alabilirsiniz. Her Türlü Sorunuz İçin Bizlerle İrtibata Geçebilirsiniz. İyi Günler Dileriz.

İletişim Bilgileri;

Discord: discord.gg/pay2gold 

Discord ID: @Pay2gold

• Cataclysm Firemaw Alliance serverında gold verilir

50k üstü alımda indirim sağlarım

• Merhaba,

Retail (The War Within)

Classic ERA

Season of Discovery

Hardcore

Cataclysm

Yukarıdaki WoW versiyonlarında tüm serverlarda gold satışım vardır.Güncel fiyat bilgisi için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Discord: Juvixted veya Juvixted#8801

Konu ile ilgili referanslarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 26 Eylül 2024; 14:2:30 >

• Selamlar,

Classic ERA

Classic ERA Season of Discovery

Classic ERA Hardcore

Classic Catalysm

WOW The War Within

Discord: cnlgaming.wow2

Discord channel:

https://discord.com/invite/cnlgamingserver

• ⏳⏳ Merhabalar, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

✅World of Warcraft retail ve classic olarak 2018den beri gold alımı yapmaktayım.✅

✅RETAIL : ##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ##  GÜNCEL OLARAK 1M 1040TL##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## Her serverde alım mevcuttur.

(Guild bankama deposit şeklinde eğer guildden çıkamıyorsanız kendi guildinizden withdraw şeklinde goldu almaktayım )

⭐CLASSIC : Her server ve ırk anlık olarak değişmekte en güncel fiyatı almak için discorddan iletişime geçmeniz gerekmektedir piyasaya göre en uygun fiyat verilecektir.⭐ ✅✅✅✅SEASON GOLD ALIMLARI MEVCUTTUR ✅✅✅✅

DISCORD SUNUCUMDA FİYATLAR PAYLAŞILMAKTA KATILMAK İÇİN: Kişisel hesabımı arkadaş ekledikten sonra mesaj atmanız yeterli olacaktır. ✅

DISCORD : westmarket (kopyalayıp arkadaş ekleye yazmanız yeterli olacaktır.)

##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ##

REFERANS :

https://forum.donanimhaber.com/westmarket-alimlari-referanslar--153994621

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WestMarket -- 26 Eylül 2024; 22:12:5 >

• • En Yüksek ve Güncel Fiyat Garantisini Her Zaman Sizlere PAY2Gold Olarak Sunmaktan Mutluluk Duyarız!

• WoW Classic ve WoW Retail'de Tüm Sunucularda ve Bölgelerde Anında Alış Sağlıyoruz!

• Discord Adresimize Giriş Sağlayarak, Yetkililerimize Satmak İstediğiniz Miktarı İleterek Anında Geri Dönüş Alabilirsiniz! 

• Ekstra Olarak Boe Farmı ve Güncel Farm Yerleri Hakkında Deneyimli WoW Ekip Arkadaşlarımızdan da Bilgiler Alabilirsiniz. Her Türlü Sorunuz İçin Bizlerle İrtibata Geçebilirsiniz. İyi Günler Dileriz.

İletişim Bilgileri;

• Merhaba,

Retail (The War Within)

Classic ERA

Season of Discovery

Hardcore

Cataclysm

Yukarıdaki WoW versiyonlarında tüm serverlarda gold satışım vardır.Güncel fiyat bilgisi için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Discord: Juvixted veya Juvixted#8801

Konu ile ilgili referanslarım.

• Selamlar,

Classic ERA

Classic ERA Season of Discovery

Classic ERA Hardcore

Classic Catalysm

WOW The War Within

Discord: cnlgaming.wow2

Discord channel:

https://discord.com/invite/cnlgamingserver

• ##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## WOW Retail Bütün Serverlarda Gold Satışı yapılmaktadır.##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## 

UYGUN FİYAT

Stok : 5m

Watsapp ve Discord 'dan ulaşabilirsiniz.

554 969 91 90

Discord : yeK#8432##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## 

• ⏳⏳ Merhabalar, ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

✅World of Warcraft retail ve classic olarak 2018den beri gold alımı yapmaktayım.✅

✅RETAIL : ##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ##  GÜNCEL OLARAK 1M 1100TL##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ## Her serverde alım mevcuttur.

(Guild bankama deposit şeklinde eğer guildden çıkamıyorsanız kendi guildinizden withdraw şeklinde goldu almaktayım )

⭐CLASSIC : Her server ve ırk anlık olarak değişmekte en güncel fiyatı almak için discorddan iletişime geçmeniz gerekmektedir piyasaya göre en uygun fiyat verilecektir.⭐ ✅✅✅✅SEASON GOLD ALIMLARI MEVCUTTUR ✅✅✅✅

DISCORD SUNUCUMDA FİYATLAR PAYLAŞILMAKTA KATILMAK İÇİN: Kişisel hesabımı arkadaş ekledikten sonra mesaj atmanız yeterli olacaktır. ✅

DISCORD : westmarket (kopyalayıp arkadaş ekleye yazmanız yeterli olacaktır.)

##WoW - Gold Alım / Satım [ANA KONU] ##

REFERANS :

https://forum.donanimhaber.com/westmarket-alimlari-referanslar--153994621

• World of Warcraft Classic Era Season of Discovery

Living flame Altın Satışı

Living Flame (Eu) - Horde 100 Altın - 35 TL

Living Flame (Eu) - Alliance 100 Altın - 35 TL

Merhabalar, MEGASERVER iki faction'da da hesabım var ve aktif olarak kendim raw olmayan şekilde mesleklerle altın kasıyor ve satıyorum.

Saçma pazarlıklar için rahatsız etmeyin, toptancı yada çalıntı - bot hesaplardan temin edilen altın değil bu, kendi oynadığım hesaplar olduğundan az ve güvenli satışa önem veriyorum. Buna göre sadece aşağıdaki kanallardan iletişime geçin.

iletişim:

Whatsapp: 539 647 21 84

Discord: serkandeniz

İletişim Bilgileri;

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Merhaba firemaw alliance için 100k gold fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.