Şimdi Ara

Wow Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Adım salih 32 yaşındayım bilgisayar oyunlarını akşamdan akşama stres atmak amaçlı oynayan bir oyuncuyum zamanında uzun seneler knight online- cabal online - silk road tarzı oyunları oynadım ve hilelerden dolayı bıraktım.
    sanırım 4-5 ay önce wow ile tanıştım ilk önce 1 inci paketi aldım ve oldukça beğendim oynanış tarzı olsun hilesiz olması olsun ve oyuncuların kaliteli olması ve belirli bir yaş üzerinde olması beni açıkçası oyuna 1-0 sevmemi sağladı ve gaza gelip legion deluxe paketini satın aldım.
    ve böylece oyuna tam anlamı ile başlamış oldum bir arkadaş temel bilgiler ile ilgili yardımcı oldu sağolsun.
    classlar ve görevlerle alakalı internetten hayli video izledim.
    baya bir karakter ile oynadım ama priest dışında pek zevk aldığım bir karakter olmadı.
    şu aralar hunter karakterini denemekteyim ama açıkçası hala bu benim karakterim dediğim bir karakter bulamadım.
    oynadığım karakterler - DK - warlock -paladin-rogue - mage
    sorunum oynadığım serverda muhabbet edebileceğim oyunu beraber oynayabileceğim takıldığım bir yerde birilerine sorular sorabileceğim kısacası kaliteli ortamı olan bir guild bulamadım.

şu an oynadığım server: chamber of aspects

tavsiye edebileceğiniz yer var ise yada serverda birileri var ise iletişime geçerse çok sevinirim.

• Ben de 15 gündür oynuyorum hunter'im

Aslında şöyle güzel bir serverda beraber başlansa birlikte kasılsa guild kurulsa falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Ben de 15 gündür oynuyorum hunter'im

Aslında şöyle güzel bir serverda beraber başlansa birlikte kasılsa guild kurulsa falan

bana uyar dostum battle netten ekle ıstersen.

getstoned#2518
  • Türklerin çoğu Twisting Nether Realminde Turkish Nether diye de geçer hatta =) verilen boost'u kullanmadan 110 level bir karakter kasman oyunu öğrenmen açısından önemli önce hangi rolde oynamak istediğine karar ver dps mi tank mı healer mı seçtikten sonra şu an önde olan sınıflar var healer için druid ve shaman oldukça aranıyor özellikle shaman oynaması zevkli de. kendinle özdeştirebileceğin bir ırkta ve sınıfta bir karakter açman sıkılmaman açısından şart
  • Turkish Nether nedir hocam şuna Twisting Kebaps diyelim
  • Hocam bak şimdi..
    Horde oynucaksan Twisting Nether
    Alliance oynucaksan Silvermoon
    bu serverlardan birisinde oynucaksın yani class içinde arkadaşların dediği gibi ya druid ya shaman oyna keyfine var oyunun arayan değil aranan kişi olursun
  • merhaba,
    hala wow oynamya devam ediyormusun?? yazdıklarını şu an ben yaşıyorum, wow oynamaya başlamak üzereyim, geçmişte de bir çok mmorpg oynadım.
    hala devam ediyorsan sormak istediğim şeyler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.