Şimdi Ara

WOW HAKKINDA BILGI VERIRMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorularım biraz fazla olabilir lutfen canınız sıkılmasın
    1-)Nereden orjinal wow cdsi bulabilirm?
    2-)Sizce warrior iyi bir ırkmı ?
    3-)Warrior defense stance fln die bişeyler okudum ben warriiorla attack yapmak istiyorum nası berserker stance yapiliyor?
    4-)Skillere lvl atladikca kendinmi veriyorsun yoksa oto. mu?
    5-)Warriorun critic sansi %kactir?
    6-)Hangi sınıf warrior acmaliyim?(horde olucam)
    7-)Dwarf warrior mu daha iyi yoksa tauren warriormu?

Cevaplarinizi bekliyorum bana yardim ederseniz sevinirim...
    Birde orjinalde yardım ederseniz :) en yakın sürede ismimi de verecegim ...

• cwplar başlıo...

1-) D&R lara gelince alabilirsin ya dawww.sendit.com dan sipariş edebilirsin (1 haftada gelior)
    2-) Warrior bir ırk deil bir sınıf (her ırkın vazgeçilmez sınıfı) güçlü olduğu için Tank deniyor zaten... ama kişisel tercihim büyücü classlarıdır (sen dalarım deşerim diosan warrior açarsın)
    3-)Warrior un 3 farklı durumu war oynarken 1 tuşla deiştirebiliosun defans ta iken adı üzerinde defans tasın attackta atak Berserker e de korkusuz/coşmuş oluosun birinde dierine geçebiliosun oyun içinde...
    Ben atak yapcam die bişey yok ayrıca boss ta iken atak+berserker yaparsın çoklu mob combatlarda defans yaparsın....
    4-)10. lvl dan itibaren veriosun 3 farklı yönü war her sınıfın (mesela Warrior için Fury, Protection, arms war)
    5-) itemlarına ve Agility ne göre deişir ben 20-25 fln gördüm daha da çıkar yukarıya....
    6-) Horde da troll açma ama dierleri iidir şöyleki ırk farklılığı dışında fark yok
    Orc: %25 stun resist in wardır extradan
    Undead: Will of Forsaken wardır ki bu seni fear dan korur
    Tauren: walla adını bilmiorum ama aggro toplamak için taurenler toynaklarını yere vuruo çevrelerindeki herkes belli bi süre stun yio
    bence hepsi ile çok çok iyi bi şekilde oynanabilir. Warrior da olay Aggro tutmayı bilmektir...
    7-) tabiki Horde FTW! Tauren iyidir ama kapışsalar sonucu itemlar ve oyuncular belirler ırklar deil...

• Eywallah valla bu dediklerin iyi oldu bide bu cdler D&R a ne zmn gelir bide bodrumda bulabillirmym?
    Agro ve dsp noluuyo bunuda soleermisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmonAmarth -- 3 Temmuz 2006; 18:45:38 >
  • Aggro, Aggression(sinirlenme hali) nin kısaltmasıdır...
    Oyundaki anlamı(aggro almak gibi) Mob un(oyunda bilgisayarın kontrol ettiği herkes oluyor bu) sana sinirlenip saldırmasını sağlamak demektir...
    Aggro şu şekillerde alınır...

Bir mob un yakınından geçince... (eğer senden yüksekse çok uzaktan seni görür sen ondan yükseksen içine girmediin sürece sana dokunmaz)
    Bir mob a atak verince(saldırınca)

birde aggro çalmak diye bir tanım wardır...
    bu da genelde sorduğun dps sınıfları tarafından Tanklardan çalınır... şöyleki..
    bir savaş var mesela sen warrior sun ve yanında belli sayıda adam war dps/healer/ranged...
    Bir mage/warlock/rogue eğer senin verdiğin hasarın %110 una çıkarsa senden aggro çalmış olur ve mob sana deil yüksek hasarı verene dönerki bu bir WL/Mage/Rog ya da Priest için ölüm demektir (Instancelardan bahsediom)
    Örnek: sen 10sn dir bi mob lar dövüşüyorsun ve 1000 hasar werdin eğer kendini bilmez bi dps 1100 hasar verir yada bi healer bi anda aç gibi 1.500 heal atarsa bu mob u kızdırır ve seni deil o dps/pri yi aggrolar(yani seni bırakır ve gider ona dalmaya başlar)

DPS=Damage Per Second (Saniyede verilen hasar miktarı demektir)
    DPS sınıfları az sürede muazzam hasar veren sınıflardır(Mage,Hunter,Rogue,Warlock)

sorun olursa sor daha ben WoW oynuyor olacağım ama buraya dönünce cvp yazarım

Logoth LvL60 Undead Cleric

• 1-)İnternetten alabilirisin.Şu anda türkiyede bulman çok zor.www.sendit.com veyawww.gameseek.co.uk ben bu kadar bSizce warrior iyi bir ırkmı ?biliyorum.Gamersloot.net gibi sadece cd key satan yerlerde var tabiki
    2-)bi kere warior ırk degildir.Sınıftır bu yönden bakarsak oynamasını bilene imbadır.
    3-)wariorun defens mi atack mı olacagına sen karar verirsin talentlerle ve topladıgın itemlerle
    4-)Tabiki sen otamatik versen ne anlamı kalır oyunun
    5-)Her warior için degişir.Aldıgın giysiler oynadıgın karakter özel bi deger yoktur
    6-)Bence ork aç derim +10 axe skilli var
    7-)Horde horde derim
  • Valla bu cevaplar oyun hakkında ve warrior hakkında bayaa bi bilgi verdi allah sizlerden razi olsun kral adammissiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.