Şimdi Ara

Wow hangi server? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aksam ekleyeyim ben ikinizide :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

pardon ya, haftasonu evde degildim.
    aksam ekleyeyim ben ikinizide :)

iyi olur :)

35 level tauren warriorum, nickim Auerbach
  • Ally/Horde oranı 1 veya 1'e yakın realm bakmanızı öneririm.Burning Legion ve Ragnaros bu oranları yakalayan serverlar arasında.

Twisting Nether Horde, Auchdion Alliance ağırlıklı diye biliyorum.Karşı tarafta oyuncu görmemek sıkıcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT237

Ally/Horde oranı 1 veya 1'e yakın realm bakmanızı öneririm.Burning Legion ve Ragnaros bu oranları yakalayan serverlar arasında.

Twisting Nether Horde, Auchdion Alliance ağırlıklı diye biliyorum.Karşı tarafta oyuncu görmemek sıkıcı olabilir.

Valla TN icin oyle diyorlar ama gecen Ally gank atti kimse gelmedi bizden. Geldiler anca 3-4 kisi. Karsidan 8-10 kisi geldi kasamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisting e bende başlıyorum hord da bu hafta içinde

2005 de başlamıştım wow a türkwow da bir ara efsane olduk..sonra zamanla sarmadı oyun bıraktım şimdi Türklerin olduğu muhabbet edebilecğeim bir ortam arıyorum. Amacım item zart zurt pek değil muhabbet,eğlence,işten vakit kalan zamanlarda z
  • evet ally/horde oranı 1e yakın olan olmalı ki boku çıkmasın oyunun.
    biz de 2 arkadaş başlayacağız ancak güzel bi server arıyoruz, sanırım ally olacağız.
    Var mı ally/horde oranı 1 e yakın serverlarda oynayan arkadaşlar?
    Guilde alabilecek olan arkadaşlar varsa 2 arkadaş gelelim.
  • Ragnaros serveri tam dengelidir. hem horde hem ally için. Ama orda türk guildi bulabileceğiniz konusunda garanti veremem
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdoganborklu

evet ally/horde oranı 1e yakın olan olmalı ki boku çıkmasın oyunun.
    biz de 2 arkadaş başlayacağız ancak güzel bi server arıyoruz, sanırım ally olacağız.

Cross realm oldugu için oranın bi önemi kalmadı artık takma kafaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

cross realm ne ki?
  • quote:

quote:

quote:

cross realm ne ki?

cross realm populasyonun dusuk oldugu saatlerde veya zamanlarda da oyuncularin oyundan keyif alabilmesi icin birbirlerinin realmlerine gecis imkani diyebiliriz. ama 85den sonra yok. mesela normalde tn'de cok fazla ally yoktur ama cross realm ile gelen allylar 85 e kadar saglam ganklerler. 85den sonra gordugun ally i alip sevginle sarasin falan geliyo. koruma altina aliyosun falan :D

• oha çok iyi be!
    ama baz serverlarda ally %3 - horde %97 öyle hiç zevkli olmaz ya.
    eşit bi serverda takılsak daha iyi değil mi, ne bu dengesizlik böyle ya :)
  • quote:

oha çok iyi be!
    ama baz serverlarda ally %3 - horde %97 öyle hiç zevkli olmaz ya.
    eşit bi serverda takılsak daha iyi değil mi, ne bu dengesizlik böyle ya :)

arkadasin dedigi gibi 85 oncesi cross realm oldugu icin server durumu cok onemli degil. 85den sonra da zaten hizlica 90 olmak icin daily dangeon falan yapiyorsun o arada ganklenmemek iyi bisi tabi. e pvp yapicaksan zaten bg si var arena si var. bizde horde agirlikli. butun otlaklar bizim iyi oyle bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

quote:

quote:

quote:

cross realm ne ki?

cross realm populasyonun dusuk oldugu saatlerde veya zamanlarda da oyuncularin oyundan keyif alabilmesi icin birbirlerinin realmlerine gecis imkani diyebiliriz. ama 85den sonra yok. mesela normalde tn'de cok fazla ally yoktur ama cross realm ile gelen allylar 85 e kadar saglam ganklerler. 85den sonra gordugun ally i alip sevginle sarasin falan geliyo. koruma altina aliyosun falan :D

90 dada var sanırım cross ben başka serverlardan 90 level aly cok gördum questte ganklerken ?

• tn demi?
    cok derken ne kadar? yani ortak noktalarda ise evet gorebilirsin. misal halfhillde cooking kasarken yada ne bileyim baselerinin dibinde falan :D
  • quote:

Burning Legion ve Ragnaros var ama ikisinde de oynamıyorum.
  • 1:1 ratio olan iki realm defias brotherhood ve ragnarostur. Guild konusunda malesef yardımcı olamam,application formu var onu doldurursan uygun bulursak alabiliriz. Social alımı yapmıyoruz guild yeni revize edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

1:1 ratio olan iki realm defias brotherhood ve ragnarostur. Guild konusunda malesef yardımcı olamam,application formu var onu doldurursan uygun bulursak alabiliriz. Social alımı yapmıyoruz guild yeni revize edildi.

Kaç serverda oynuyorsun hacı ya :)

Twisting netherde varsın
    profilinde frostwhspr yazıyor burda önerdigin 2 farklı server 10 serverdamı oynuon napıon
  • @mert1905 Abi yok ya frostwhisper,defias brotherhood ve stormscale var. 3 tane yetiyor zaten Bir ara silvermoon'da da oynardım ama bıraktım orayı,pek açmadı pve realm
  • DH guildi felan mı hocam? Bende oyuna dönmeyi düşünüyorum. Dunemauldeydim. Orası ölmüş heralde. Sorla felan realm değiştirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

DH guildi felan mı hocam? Bende oyuna dönmeyi düşünüyorum. Dunemauldeydim. Orası ölmüş heralde. Sorla felan realm değiştirmeyi düşünüyorum.

pm atiyorum. (atamiyorum, bana atarsan sevinirim) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laiyaaa -- 26 Haziran 2013; 12:49:15 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.