Şimdi Ara

WoW hesabımı SW:TOR hesabı karşılığında veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 4.5 yıl öyle veya böyle oynadığım WoW hesabımı yeni bir heyecan aramak için SW:TOR hesabıyla takas etmek istiyorum.

Classic + Burning Crusade + Wrath of the Lich King + Cataclysm expansionlarının hepsi alınmış olup, istenmesi halinde yanında bir de kullandığım Battle.net Authenticator hediye ediyorum.

Main accountım budur;
    http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Slavez/simple

İlgilenenler geri dönüş yapabilir.

TERA çıkana kadar MMORPG açlığımı dindirmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saga -- 7 Mart 2012; 17:59:19 >

• Selam.Swtor guzel bı oyun trial var bende.3 gun oncede lıchkıng + catac aldım.yapma öle bişi.4 cd sahıp olduğun guzelım accountunu verme derim.sen bilirsin gene tabı yanlıs anlasılmasın dedıgım wow fanboy degılım.ama wowun guzel bı oyunu degıstırmez hıc bısı.bence pısman olursun ılerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wachowski X

Selam.Swtor guzel bı oyun trial var bende.3 gun oncede lıchkıng + catac aldım.yapma öle bişi.4 cd sahıp olduğun guzelım accountunu verme derim.sen bilirsin gene tabı yanlıs anlasılmasın dedıgım wow fanboy degılım.ama wowun guzel bı oyunu degıstırmez hıc bısı.bence pısman olursun ılerde

WoW'un geleceği yok. Elden çıkarmak en mantıklısı bence, Panda'dan sonra iyice oyuncu kaybedecektir zaten. Hali hazırda çağı çoktan geçen grafiklerini de hesaba katınca Diablo 3 çıktıktan sonra WoW biter derim.
  • Her yeni oyun için bi wowKiller diyorlar,her sene geçtikçe wow bozdu diyolar.ama elınde sonunda şu wowun oturtuğu sistemi,bulundurduğu oynanabilirliği hiç bir oyunda bulamıyolar.Panda'dan sonra oyuncu kaybedeceğini değil + oyuncu alabılceğinı dusnuyorum.en azından suankı oyuncularının omrunu cok cok uzatıcak.şunu kbl edelim wowun grafıklerıne kotu denemez.tamam cok ıyıde dgl ama oynanabilirliği sarsmayan kendı guzel motoru işte.diablo 3 le wowun ne alakası var onu soylermısın ? Kulvarları bile farklı.Özetle; Wow anca şöyle biter;dedikoduları geçen "Titans ' bilmem ne adı olan Blizzardın ustunde calıstığı yeni devasa oyun.Blizzard daha ıyısını yapana kadar en ıyısı bu bence.Yok şu oyunmuş yok bu oyunmuş falan yok arkadaşım denemediğim bir şey kalmadı.Her oyun güzel reklam yapıyo,içine giriyosun birşeycik yok.Yada wow klonu yarı çalıntı oyunlar.Ama tabikide swtor'un güzel bir oyun olduğunu tekrar söylüyorum.Ama karşılaştırmayalım komik olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Orijinalden alıntı: Wachowski X

Selam.Swtor guzel bı oyun trial var bende.3 gun oncede lıchkıng + catac aldım.yapma öle bişi.4 cd sahıp olduğun guzelım accountunu verme derim.sen bilirsin gene tabı yanlıs anlasılmasın dedıgım wow fanboy degılım.ama wowun guzel bı oyunu degıstırmez hıc bısı.bence pısman olursun ılerde

WoW'un geleceği yok. Elden çıkarmak en mantıklısı bence, Panda'dan sonra iyice oyuncu kaybedecektir zaten. Hali hazırda çağı çoktan geçen grafiklerini de hesaba katınca Diablo 3 çıktıktan sonra WoW biter derim.

Evet dostum WoW öldü, geleceği yok. Her sene öldüre öldüre sıkılmadınız mı?

• Şu an Blizzard'ın Diablo 3'ü çıkarmamasının sebebi zaten WoW ve SWTOR.

Birincisi Panda pakediyle biraz daha cebini dolduracak
    İkincisi Diablo 3'ü piyasaya sürünce SWTOR'u iyice güçsüzleştirecek.

Diablo 3'e single player olarak bakmayın, ben de dahil milyon oyuncu MMO'lardan falan bağlantısını kesip Battle.net serverlarına akın edecek. Açıkçası o zaman ben de SWTOR oynamam.

Bu arada WoW öldü demedim, bazı lafı bi tarafından anlayanlar var. Geleceği yok dedim, o gelecek de SWTOR'a değil yine Blizzard'ın kendisine bağlı. Yine de 10 senelik bir oyuna yatırım yapmaktansa, geleceği çok daha parlak olan, arkasında Star Wars gibi tüm zamanların en büyük markasının olduğu bir oyunu tercih ederim.
  • SWTOR gerçekten mükemmel olmuş. Herşeyi ile %100 değil fakat MMO sevenlere yepyeni bir soluk getirdiği kesin. Hala bıkmadınız mı her seferinde Savaşçı büyücü olmaktan? Biraz yeni hikayeler denemek lazım ;) Ayrıca Star Wars adında DOS oyunu çıksa oynarım hala.
    Yeni patchler ile oyunu güzelleştireceklerini düşünüyorum.. WoW dan sonra Hangi oyun için klavyeler mouselar,kulaklıklar çıktı,hangi oyun 3 günde 1.7 milyona ulaştı? Bence WoW'un en büyük rakibi oldu SwTOR, umarım aynı seviyeye gelir WoW ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghent -- 12 Mart 2012; 2:16:33 >
  • Yanlış secimler hocam pişman olacagın seyler yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghent

SWTOR gerçekten mükemmel olmuş. Herşeyi ile %100 değil fakat MMO sevenlere yepyeni bir soluk getirdiği kesin. Hala bıkmadınız mı her seferinde Savaşçı büyücü olmaktan? Biraz yeni hikayeler denemek lazım ;) Ayrıca Star Wars adında DOS oyunu çıksa oynarım hala.
    Yeni patchler ile oyunu güzelleştireceklerini düşünüyorum.. WoW dan sonra Hangi oyun için klavyeler mouselar,kulaklıklar çıktı,hangi oyun 3 günde 1.7 milyona ulaştı? Bence WoW'un en büyük rakibi oldu SwTOR, umarım aynı seviyeye gelir WoW ile.

Guildwars

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mkedi -- 12 Mart 2012; 15:19:14 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.