Şimdi Ara

WOW HESABINA KARŞILIK CS GO SKINI ALINIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Wow hesabı satıyorum cs go skinine karşılık
    23 GÜN GAME TIME
    2X 100 LEVEL Karakter
    Stormscale Horde 100 Level Hunter Full Pvp Gear
    Dreanor Horde 100 Level DK Full Pvp Gear 20 k parası var 10 euro falan ediyor bu para
    10 tane mountu var 35 adet heirloom var
    2180 achievement pointi var.

Düşündüğüm fiyat 350 tldir.

100 level kasan siteler 60 dolara yapıyor bir karakteri

zaten oyunun komple fiyatı 150 tl civarı.

http://maldy.net/ sitesinden isim kısmına Yulaf yazıp eu seçip server kısmına Stormscale yazarsanız hesabın asıl fiyatını görürsünüz.

oyunu bırakmak istediğim için satıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvnc95

Merhaba beyler
    Wow hesabı satıyorum cs go skinine karşılık
    23 GÜN GAME TIME
    2X 100 LEVEL Karakter
    Stormscale Horde 100 Level Hunter Full Pvp Gear
    Dreanor Horde 100 Level DK Full Pvp Gear 20 k parası var 10 euro falan ediyor bu para
    10 tane mountu var 35 adet heirloom var
    2180 achievement pointi var.

Düşündüğüm fiyat 350 tldir.

100 level kasan siteler 60 dolara yapıyor bir karakteri

zaten oyunun komple fiyatı 150 tl civarı.

http://maldy.net/ sitesinden isim kısmına Yulaf yazıp eu seçip server kısmına Stormscale yazarsanız hesabın asıl fiyatını görürsünüz.

oyunu bırakmak istediğim için satıyorum.

Hesabın 100 lira etmiyor haberin olsun.

• Hocam yıllardır oynuyorum bu oyunu kaç kere hesap değiştirdim neyin ne olduğunu biliyorum. Yorumun için sağol. Önceki hesabımda Glad Achievementı bile aldım 3v3 arenayla. Pve yapanların sattığı fiyatlara bakarsanız ne kadar saçma uçuk olduğunu görürsünüz bunun yanında. 100 liraya satılan bir sürü hesabın daha önceden cezası var blizzard tarafından bot kullanmaktan.
  • hocam 2006 dan beri pve oynadim dunemaul daha sonra twisting nether da ocak gibi de jesabi sattim ve 350 tl edicek herhangi bir sey yok hesabinizda fiyati dusururseniz belki alici bulmaniz daha rahat olur ben 300 tl ye sattim 15 k ach point 200 e yakin binek heirloom falan fistaniyla ve pve gear da gayet yuksekti o zamana gore icinde 6 tane 100 level ve 150k gold vardi fiyati dusurun derim hocam iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam yıllardır oynuyorum bu oyunu kaç kere hesap değiştirdim neyin ne olduğunu biliyorum. Yorumun için sağol. Önceki hesabımda Glad Achievementı bile aldım 3v3 arenayla. Pve yapanların sattığı fiyatlara bakarsanız ne kadar saçma uçuk olduğunu görürsünüz bunun yanında. 100 liraya satılan bir sürü hesabın daha önceden cezası var blizzard tarafından bot kullanmaktan.

10 yıldır oynuyorum dostum oyunu, her tier son seviye temizler bis gear hesap satarım kendi hesabımı satmam 2 ay sürdü. 724 ilvl, 180k gold, 3 adet 700+ karakter, 300 liraya gitti. Senin hesabın 100 lira anca.
  • hocam 2006 dan beri pve oynadim dunemaul daha sonra twisting nether da ocak gibi de jesabi sattim ve 350 tl edicek herhangi bir sey yok hesabinizda fiyati dusururseniz belki alici bulmaniz daha rahat olur ben 300 tl ye sattim 15 k ach point 200 e yakin binek heirloom falan fistaniyla ve pve gear da gayet yuksekti o zamana gore icinde 6 tane 100 level ve 150k gold vardi fiyati dusurun derim hocam iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakmayın hakaret olarak algılamayın ama ben bu oyunda PVE ci egosu nedir onu öğrendim. Herşeyi pveciler biliyor sagolsunlar PVP yapanlar kek :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam kusura bakmayın hakaret olarak algılamayın ama ben bu oyunda PVE ci egosu nedir onu öğrendim. Herşeyi pveciler biliyor sagolsunlar PVP yapanlar kek :D

3 ay aralıksız progress yapıyoruz, her spec için statlar değişken her lootu alamıyoruz. 3 ay yatıp ardından conquest cap yapıp kafana göre istediğin pvp itemını çekebilirsin, tüm bunları tek başına yapabilirsin biz 30 kişiyiz sürekli. Sen kafana göre girip pvp yapar çıkarsın, biz günde 5-6 saat belirli saatlerde progress yapıyoruz. Bu arada ben pveye Mopta başladım 3xR1 aldım öncesinde, ego falan yok gerçekler ortada. Hesabın 100 lira maksimum.

Bu arada 20k parası var 10 euro yapıyor demişsin, goldun 50 kuruşa satıldığını bilmiyorsun sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 19 Ağustos 2015; 22:13:05 >
  • al işte şunu beynine sok kardeş yaptığın şey pve akılsız yaratıklar bir tane taktik var hep aynı arenaya gir götünden donunu alırlar öyle yanan tuşa basmakla olmuyor bu işler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.