Bildirim
WOW Hesapla İlgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dalgamı geçiyorsun yoksa banamı öyle geliyor ?
Arkadaşım madem orjinal (orjinelini (L2W)) aldın oyunun paralı olduğunu bilmen gerekiyor değil mi ?
O kadar para vermişsin paketlere demek ki bu adamlar boşuna para ödettirmiyor sana oyunu oynaman için...
Madem oyunu almışsın demekki oyun hakkında birşey biliyorsun yada tamamen ilerizekalısın. Bilmiyorum burdan bakınca öyle gözüküyor.
wowstatus diye arat Google'de, çıkan ilk siteye gir öğrenirsin birşeyler...
(/P.S: Zaten böyle tipler yüzüne 3 tane uyarımız oldu. Lütfen arkadaşlar yapmayın böyle şeyler.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 2 Şubat 2009; 12:21:23 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Darkstrom
Arkadaşım madem orjinal (orjinelini (L2W)) aldın oyunun paralı olduğunu bilmen gerekiyor değil mi ?
O kadar para vermişsin paketlere demek ki bu adamlar boşuna para ödettirmiyor sana oyunu oynaman için...
Madem oyunu almışsın demekki oyun hakkında birşey biliyorsun yada tamamen ilerizekalısın. Bilmiyorum burdan bakınca öyle gözüküyor.
(/P.S: Zaten böyle tipler yüzüne 3 tane uyarımız oldu. Lütfen arkadaşlar yapmayın böyle şeyler.)
WOW'un paralı olduğu nereden bileyim
bedava server varsa verebilirmisiniz peki?
-
quote:
Orjinalden alıntı: alpdoga
Arkadaşlar ben şimdi oyunun orjinelini aldım ve hesap açtığım zaman para ödemek zorunda mıyım?
Bedava hesap var mı? Bedava server diye baktım araştırdım pek bişey bulamadım
Lütfen yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: Darkstrom
-
tamam ama wowstatus'ün bana ne yararı olacak oyunu geri mi versem bilmem ki hevesim kursahımda kaldı
daha önce 10 günlük deneme sürümünü indirmiştim ama onda hesap açmak gerekmiyordu
neden paralı ben onu anlamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X