Şimdi Ara

wow kisaltmalar ve terimler sozlugu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
34.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aggro : canava ne tarafı acırsa o tarafa döner , yada verilen dmg den fazla heal yapana gider vs vs ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

quote:

Orjinalden alıntı: [GameX]Bortu

bu arada pek farketmez ama LFM= looking for more

more u ilk senden duyuyorum olabilir o da ama daha dok member icin kullaniliyor.

orj wow içinde gelen ingilizce kullanım klavuzunda sayfa 195 kısaltmalar için açıklamalar
    LFM: looking for more ben onun yalancısıyım
  • wtf süper olmus :P

bu arada ellerine sağlık
  • emege saygı super olmus
  • MasterHaplo aynen dediğin gibi 3 aydır oynuyorum ancak alıştım bazı ifadelere ama lvl ilerledikçe hala çözemediğim birçok kısaltma var insan herşeyi sormakta istemiyor yani herkes sana oyunu anlatmak zorunda değil adamın kısıtlı zamanı vardır oynayacak sende başında o nedemek bu nedir böyle dedi biri ne demek istedi gibi başının etini yer durursun hiç sevmem bana yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına da yapmak istemem. O açıdan çok güzel yararlı ve işlevsel bi topik olmuş tebrik ederim. ÜST KONU OLMALI yada üst konuya eklenmeli MUTLAKA çok yararlı olur yeni oyuncular için.
  • çok sağol
  • wtt - want to trade
    ino - I know
    nerf - kötüleştirmek
    afaik - as far as I know
    res - instance sırasında herkesin manasını/canını tamamlaması için verilen süre

şimdilik aklıma gelenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 25 Şubat 2007; 11:55:23 >
  • üst konu olsa fena olmaz
  • Aggro: Tam turkce kelime anlami saldirgan dusmanliktir. Baska bir deyisle senin dusman uzerinde yarattigin nefrettir. Partideki herkesin mob icin olusturdugu tehditin sayisal bi degeri vardir. Daha cok tehdit=mobun senden daha cok nefret etmesidir. Mobun tek gayesi hayatta kalmaktir. Bunu basaramamasinda o an en cok rol oynayan (mob icin yarattigi tehdit degeri en yuksek olan) kimse onu oldurmeye gidecektir.

Olayi mobun acisindan incelerseniz ne kadar hakli oldugunu gorursunuz. Herifin hicbisey yaptigi yok bak, oyle zindanda duruyo. Birden bire 5 kisi geliyo a.q. Uzaktan kalipli birisi pompaliyla ates ediyo. Herkes daliyo falan :( yazik bunlar, birakalim artik instance yapmayi

Demonlar olmesin outlands bolunmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguen -- 26 Şubat 2007; 8:13:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: penguen

Aggro: Tam turkce kelime anlami saldirgan dusmanliktir. Baska bir deyisle senin dusman uzerinde yarattigin nefrettir. Partideki herkesin mob icin olusturdugu tehditin sayisal bi degeri vardir. Daha cok tehdit=mobun senden daha cok nefret etmesidir. Mobun tek gayesi hayatta kalmaktir. Bunu basaramamasinda o an en cok rol oynayan (mob icin yarattigi tehdit degeri en yuksek olan) kimse onu oldurmeye gidecektir.

Olayi mobun acisindan incelerseniz ne kadar hakli oldugunu gorursunuz. Herifin hicbisey yaptigi yok bak, oyle zindanda duruyo. Birden bire 5 kisi geliyo a.q. Uzaktan kalipli birisi pompaliyla ates ediyo. Herkes daliyo falan :( yazik bunlar, birakalim artik instance yapmayi

Demonlar olmesin outlands bolunmesin

Alemsin ha

• gercekten güzel bir topic acmissin kardes eline saglik

bu konu üst konu olsa iyi olur aslinda adı üstünde terimler sözlügü
  • wtf: what the fuck (nooluoz a.q )

Müthiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

wtt - want to trade
    ino - I know
    nerf - kötüleştirmek
    afaik - as far as I know
    res - instance sırasında herkesin manasını/canını tamamlaması için verilen süre

şimdilik aklıma gelenler

res= ressurction
    rest= instance sırasında herkesin manasını/canını tamamlaması için verilen süre

bu arada tebrikler çok yararlı bi çalışma
  • amagad : ohh my god
  • Saolun.
  • resss meh ya fooker! --> healerin resurrect etmesi icin ekstra ikna edici konusma
    cevap: fook off! --> Healerin daha sonra resurrect edecegini bildirmesi
    geri cevap: u fook off! --> healerin resurrect etmesi konusunda israr edilmesi

loot teh dog! --> Molten core , onyxia gibi raidlerde oldurulen mob ve bosslarin derileri yuzulebiliyosa, hep bu soylenir, herkes loot etsin ki derileri yuzulebilir hale gelsinler.

ehehe ozur dilerim biraz konuyla alakasiz oldu bu post biliyorum, az daha eglence katmak istedim. Umarim yemem sizden arkadaslar
  • aeo nedir ?
  • super bir çalışma çok işime yaricak
  • Hocam gerçekten çok iyi olmuş. Ben yeni bi wow oyuncusuyum, guilddeki elemanlar wc felan diyip duruyolardı. Ben de diyorum bunlar prostat felan mı ikide bir wc diyolar

Şaka bi yana üst konu olmayı hakediyor kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.