Şimdi Ara

wow klavye ve mouse(steelseries)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 saattir ariorum ama turkiye de bu urunler nereden ve kaca alinir bulamadim. suan abd deyim ve burada mouse 100 klavye 57 dolar civari. sizce almaya deger mi? oyunu daha kolay oynamamizi ve oyun zevkimizi artirir mi? klavyeyi turkiyeden almak istiyorum dil sorunu nedeniyle ama satan bir yer bulamadim bir turlu

• Wow klavyesi farklı mıdır bilmiyorum...

Ama emin ol normal A4-TECH klavye A4-TECH mouse Oem dandiklerinden ile oynadığım kadar zevk alamıyorum. Şu an bunları kullanıyorum fena değil ama tavsiyem alma o parayla başka şeyler al.

• wasd ve yön tuşları neden kırmızı şeyle kaplanıyor hiç anlamış değilim
  • baris o mouse un modelinin tam adi nedir. bana da o tarz bisey lazim yanlarinda 2 ser 3 er tus olsa yeterli. baska mouse onerebilecek var mi?
  • logitech g9x
  • forever laptop keyboard dandik mouse :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

baris o mouse un modelinin tam adi nedir. bana da o tarz bisey lazim yanlarinda 2 ser 3 er tus olsa yeterli. baska mouse onerebilecek var mi?

Bu XL-755K modeli hocam. 3600DPI, Programı ile tuşların ne yapacağını kodluyorsun. Mesela şu an üsttuş AK47-Bomba dizerken alt tuş M4A1-DG-Bomba diziyor mesela. Kırmızı tuşuysa büyük olanı arcane shot'a ayarlı. 50TL'ye almıştım.

@frrozen

Kırmızı şey değil o. Kauçuk kaplama. Elin terleyince ya da başka bir şekilde kaymaması için. S ve D tuşları ise hız ayarlaması, Başlat tuşu kapama WASD Ok tuşları taşıma gibi işlere yarıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana da yeni mouse lazım ya sol click düzgün çalışmıyor.Ayıptır söylemesi 4 yıl oldu Microsoft mouse bilgisayarı aldığımdab beri kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefesever -- 10 Ağustos 2010; 4:04:00 >
  • yazmassam olmaz razer naga mouse şiddetle tavsiye ederim biraz tuzlu ama kesinlikle kuruşuna kadar hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

yazmassam olmaz razer naga mouse şiddetle tavsiye ederim biraz tuzlu ama kesinlikle kuruşuna kadar hakediyor.

Değmez be hocam cidden... Mouse klavyenin önemi bir yere kadar. Önemli olan oyuncu. Bir kaç makro için kolaylık sağlar ama. Mouse değiştirmesi sayesinde LK kesebilen adam görmedim.
  • haklısın pvp de en ucuz mouselarla bile harika işler yapanlar gördüm orgrimmar önünde duelde. birine tuş atamalarını falan sormuştum hatta. bana sürekli klavyeden saymıştı adam full klayveden oynuyor sanki çok hızlı. razer naga küçük bir de o özelliği de hoşuma gitti bir de swifty'ye sponsor sanırım onun videoları da özendirmişti bayağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.Ş

quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

yazmassam olmaz razer naga mouse şiddetle tavsiye ederim biraz tuzlu ama kesinlikle kuruşuna kadar hakediyor.

Değmez be hocam cidden... Mouse klavyenin önemi bir yere kadar. Önemli olan oyuncu. Bir kaç makro için kolaylık sağlar ama. Mouse değiştirmesi sayesinde LK kesebilen adam görmedim.

kesinlikle a4tech x7 almaya bak derim mouse 4. tuşta vampric blood ve 5. tuşta dark command var ki acayip işimi kolaylaştırıyor
  • sanirim aradigim mouse razer naga. yan tarafinda 12 tane tus var klavyeye gerek bile kalmaz. abd 79 dolar.sanirim burdan alacagim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.