Bildirim
WoW la alakası yok ama help pls
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Upper case ve lower case olarak neyi kastedmiş anlamadım ama kullanacağın password kullanıcı adınla aynı olamaz ve en az 8 karakter, en fazla 16 karakter olmalı demiş. Birde en az 2 tane rakam içermesi gerekiyor. -
2 rakam 2 büyük harf 4 küçük harf içermesi gerekiyo
bu ne biçim şifreleme ya adam kendi versin şifreyi daha iyi -
yakında bulmaca çözdürcekler -
Warhammer beta test için üye olmaya çalışıyon galiba ,iki noktalama işaret (mesela nokta) ,iki büyük harf ve 4 küçük harf kullanmalısın örneğin;
AAbbbb..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz350 -- 12 Haziran 2007; 18:59:44 > -
quote:
Orjinalden alıntı: deniz350
Warhammer beta test için üye olmaya çalışıyon galiba ,iki noktalama işaret (mesela nokta) ,iki büyük harf ve 4 küçük harf kullanmalısın örneğin;
AAbbbb..
üstüne bastın dostum kaldır ayağını :P
Yardım eden herkeze teşekkür ederim walla 1 saattir çözmeye çalışıyodum delirme noktasına gelmiştim resmen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X