Şimdi Ara

WOW LAR BIMEKSE GELMIS FIYATI DUSMUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Simdi wow eu nun siteye baktım Ocak ayına ertelenmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cou_de_GraCe

Simdi wow eu nun siteye baktım Ocak ayına ertelenmiş

Yapma yaw bi bakmısın hazirana ertelemişler (sakası bile kotu )
  • Aslında bu saatten sonra wow a başlayacak arkadaşlar BC nin gelmesini beklesin neden derseniz yeni ırklarla kasıp daha çok eğlenebilirler ayrıca bu pvp honor sistemide değişecek .ben şahsen bc geldiğinde mage imi bırakıpda blood elf kasamam ama sıfırdan başlayacak olsam değişiklik olsun serverda diye bu yeni gelen ırklardan biriyle başlardım.
    Tabi alayım wow u kenarda dursun nasılsa BC geldiğinde bunun cdkeyi lazım bana diyenlerde kapsın bi tane ucuza sonra Türkiye' de bulmak zor oluyor oyunu.
  • yani sonuçta hem orj wow hem orj bc lazım mı?? emin misin? bak gidip alcam para boşuna gitmesin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmeliheag

yani sonuçta hem orj wow hem orj bc lazım mı?? emin misin? bak gidip alcam para boşuna gitmesin?

Evet hem orjinal wow hemde orjinal bc lazım
  • ben 3 gün önce d&r dan 40 ytl ye aldım bayağı ucuzlamış
  • bütün bimexlerde aynı mı fiyatlar? maltepe karfurda?

düzeltme: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmeliheag -- 25 Ekim 2006; 19:24:09 >
  • herhalde duser who cıkcak ya oynu 1mılyon kısı bıraktı beklıo bende bırakcam yakında wow ıı we guzeldı ama bırakcam who bır kac yapılan hatadan sonra moralım bozuldu artık who beklıcem
  • peki ben daha 20 lvl lardayım bc 60 üstü için gelmiyormu daha çok outland filan.
    ben bunu 60 a gelince alsam olmayacakmı yani patch leri serverdan vermiyecekmi blizz?
    ben paşa paşa oynarken bc geldi oynaman için illa bunuda alacaksınmı diyecekler
    eğer bu expansion sa ki gördüğüm kadar öyle diyorlar patch ler filan gelir ama almayan extra larını alamaz oynayamaz. herkese iyi oyunlar blizzart a da
  • yurtdışında çıkacakta türkiyeye ne zaman gelcek acaba bir bilgisi olan varmı?
  • eger jewelcrafter olmayacaksan bence acele etme dusuk levelde
  • aldım!!aldım!! azmin zaferi! bimeks'te %5 bayram indirimiyle 38 ytk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.