Şimdi Ara

wow meslek seçimi!!!! bakmadan geçmeyin önemli!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
29.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bu cookingi nasl iptal edecem brde nal para kazanılıo bndan ama ben gnede iptl etmk istiorm ayrıca bnde mining var topladım tşları satp para kazanıorum başka ne yapablrm satp para kazanmaktan başka ve diğer mesleklerde satıp para kazanma olayı varmı mesela demircilkte
  • Baktım ve geçiyorum..
    Eheh =) Benim gibi JC+Ench kasıp lvl 70 de epic kuş alamadan takılmak istemiyorsan Gathering (Toplayıcı) mesleği edin derim. Benim 2 ark Gathering ile lvl 70 olunca direk epic kuşa bindiler x( gelde dellenme. Ama artıları var meslek kasmanın mesela iyi gem yüzüklere ench gibi tabi hermesleğin iyi yönler vardır ama Gathering (Mining, Herbalist veya Skinning) gibi 2 meslek seçersen Gold derdin olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemon Wintermoon -- 24 Mart 2008; 11:34:53 >
  • Para sözkonusuysa mining veya hebalism ve Skining derim o kdr. Kestiğin yaratıkların büyük çoğunluğunu skining yapabiliyorsun. Ben başta mining ve ench almıştım ama mining idare etti allahtan bide boşuna ench e para yatırdım. baştan skining alsaydım şu an zengindim :) mining ve skinning derim, mining mapte acık olucak denk geldikçe topla yürü. Miningle herbalism alırsan haritada hangisini açacağına karar veremiyebilirsin.
  • Para kasmak istiyorsan mining + skinning öneririm...
  • legaLAlien Bladefiste adın ne senin ?
  • kusura bakmayın konuyu hortlatıcam ama ana mesleklerden birini kastık diyelim sıfırlarsak kastığımız meslek lvl gidiyo mu ?

• bayhomurtu B kullanıcısına yanıt
    evet
  • şu _Pseudo_ nun Türkçesini görünce bunların nesli tükenmedimi hala dedim. sonra baktım mesaj tarihine rahatladım. Türkçe katloldu diye korkuyodum ozamanlar ama zamanla düzeliyomuş demekki.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    aynen ben de acaba kınayt forumuna mı girdim dedim önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

şu _Pseudo_ nun Türkçesini görünce bunların nesli tükenmedimi hala dedim. sonra baktım mesaj tarihine rahatladım. Türkçe katloldu diye korkuyodum ozamanlar ama zamanla düzeliyomuş demekki.

Ş büyük, nundan önce kesme olacak, mi ayrı, s büyük, korkuyordum, o zamanlar ayrı, düzeliyormuş.
    Hep bu gıcıklığı yapmak istemiştim. Kıyasladığın kişiyle alakası yok ama yanlış yanlıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 14 Eylül 2015; 16:04:59 >
  • heheh zaten biliyodum birazdan birinin aynı şekilde beni eleştireceğini. en azından benimkini okurken insanın siniri tepesine çıkmıyo :)
  • quote:

heheh zaten biliyodum birazdan birinin aynı şekilde beni eleştireceğini. en azından benimkini okurken insanın siniri tepesine çıkmıyo :)

ben şahsen berserk moda girdim seninkileri okurken

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Hocam on gün oldu daha neden takip edilemiyor ingilizcem çok az satıcıya mesajda ne diyeceğim
  • quote:

şu _Pseudo_ nun Türkçesini görünce bunların nesli tükenmedimi hala dedim. sonra baktım mesaj tarihine rahatladım. Türkçe katloldu diye korkuyodum ozamanlar ama zamanla düzeliyomuş demekki.

Aynı hataya düştüm. Sene olmuş 2015 k harfini q diye geçen mi kaldı dedim, bunu göreceğime konuya girmez olaydım dedim. Tarihi görünce bi rahatlama geldi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bana da oldu Ve ben bir de tarihe baktım 2005'i 2015 gördüm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.