wow pre-paid game card...ben visa cardla ödeme yapamıyorum,hep rejected ediyor.ve wow pre-paid game card ile oynayabilceğimi bildirdi bana billizard(billizarda e-mail atmıştım).ve bu cardların türkiyeede olup olmadığını ve yoksa ne zaman bunların türkiyeye gelebileceğini size soruyorum.cevaplarınızı bekliyorum??
yawu raganarok online gibi bişe mi bu?Blizzard'dan bahsediyoruz...Peki nerde bulunur bu kartlar?
pre-paid game card bildiğim kadarıyla türkiye'de yok ve ancak bazı ithalatçı şirketlere böyle bir talepte bulunulursa gelir. ama başka bir kredi kartı bulman çok çok daha kolay olur pre-paid game card bulmandan.
bir sürü kredi kartı denedim,ve hepsini reject ediyor çok sinir bir ödeme yöntemi
Eğer Electron kartın varsa yani normal banka kartın sana belirli siteler sunabilirim yada havale yapabiliyorsan sana yine belirli şekillerde yardımcı olabilirim. Hangisini yapabiliyorsan ona göre yol gösteriyim. Saygılar...
Bi Aralar ben satıyordum 1-2 Dolduruşa getirilmiş Seviyesiz yüzünden satmıyorum , Ama Sana önerim 16 yaş üstüne Web kart veriyorlar ... alabilirsin - Sanırım Garanti bankasından ...