Şimdi Ara

WoW Private Serverlarda Oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben oyuna daha yeni başladım ve türklerin çok olduğu bir serverda oynamak isterim. Wowturk te onaylama olayı daha gerceklesmedi ne yazıkki Mix.Gen serverlarıda kapalı diğer serverlarda oynayan arkadaşların tavsiyesine göre bir serverda oynamak istiyorum .

Mümkünse lvl sınırı 70 ve User sayısı fazla olan serverlarda oynamak isterim

• Karadeniz wow
  • game.turkwow.com en son oynadığım server lag yok oyuncu sayısı 150+ falan
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18543728/mpage_8/tm.htm
    buda benden olsun anlık 60-70 kişiyi buluyor.lag tabiki yok..
  • Ben sana arthasrise.com u tavsiye ederim programcılıktan anlayan ve özenle uğraşan insanlar olduğu için 1 adım önde oluyor diğer serverlara göre...
  • Sağolun arkadaşlar Değerlendireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chibi60 -- 31 Ocak 2008; 13:40:45 >
  • arthasrise bence de bayaa bi free server denedim bug olayı diğerlerine göre aşırı derecede düşük.ve lag yok bile denebilr.
  • Arthas rise'i tek gecerim..
  • pardon arkadasım mix sunucularının kapalı oldugunu nereden cıkarttın onu anlayamadım ?
    2 yılı askın suredır aktıf sunucularımız wow bazında ve hıc kapanmadılar ?
  • bence turkwowla arthasrise en iyi türk free serverler turkwow 100 150 kişi online ama rateler blizz bazında arthasda rateler yüksek kasması kolay gm lerin oyuncularla arası cok iyi eger kolay kasayım 1 2 haftada 70 olup bglere katılayım diyorsan arthas ii bence.
  • Eğer yeni başlayacaksan kesinlikle ArthasRise . Orada uzmanlaştıktan sonra TurkWoW a geçebilirsin. Çünkü TW de kasmak zor biraz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.