Şimdi Ara

wow pvp server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda oynayabileceğim en iyi wow pvp serveri hangisidir?kurulumunuda anlatırsanız çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alican78

arkadaşlar şu anda oynayabileceğim en iyi wow pvp serveri hangisidir?kurulumunuda anlatırsanız çok teşekkürler.

Private server a pvp demeyi biraktiginiz gun super olacak.
  • quote:

arkadaşlar şu anda oynayabileceğim en iyi wow pvp serveri hangisidir?kurulumunuda anlatırsanız çok teşekkürler.

pvp serverdan kasdın private degilse, serverın pvp olmasının daha cok pvp oldugu anlamına gelmedigini bil. pvp serverında sadece normal dış dünyada karakterler gordukleri yerde birbirine dalabiliyor. ama asıl pvp battlegroudlarda yapılıyor. arenalar var , oralarda gercekleşiyor asıl pvp. serverın pvp olması seni cok etkilemez.

kurulum için ise install a bas. next e bas, sonra next, next ,next, next, i agree, next next... finish tuşuna basarak tamamla.

• eğer seni doğru anladıysam pvp eşit değil private dostum vazgeçin artık.private istediğini varsayarak sana molten wowu öneririm.www.molten-wow.com a git, orada torrentle oyunu indir, zaten realmlist falan ayarlıdır, account al ve oyuna wow.exeden gir launcherden girersen oyun otomatik mopa upgrade olur, privatee giremezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • molten wowun sitesinden ufak bir dosya iniyor.onu ne yapacağımı anlamadım.daha çok önce kurmaya çalışmıştım.realmi not defterinden molten wow yapmıştım ama değişmemişti.nasıl kuracam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican78 -- 14 Ekim 2012; 12:59:54 >
  • quote:

molten wowun sitesinden ufak bir dosya iniyor.onu ne yapacağımı anlamadım.daha çok önce kurmaya çalışmıştım.realmi not defterinden molten wow yapmıştım ama değişmemişti.nasıl kuracam?

o inen küçük dosya torrent dosyası.pcne utorrent adlı programı kur sonra o inen küçük dosyayı programla aç.oyunu torrentle indirmiş olacaksın.sürümü 4.0.6aya, realmlisti moltena ayarlı olduğundan ekstra hiçbir şey yapmadan wow.exeden oyuna gir, iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wow nerden indirebilirim sorunsuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    3 ay önce açıldı
    wow private server önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duhan134

wow nerden indirebilirim sorunsuz

Oynama daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazed Wookie

quote:

Orijinalden alıntı: duhan134

wow nerden indirebilirim sorunsuz

Oynama daha iyi.

neden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.