Şimdi Ara

WoW - Retri Paladin WoD Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LK döneminde bıraktığım oyuna arkadaşlarımın yoğun ısrarı sonrasında geri dönüş yaptım.
    MoP ve WoD döneminde hiç yer almadığımdan dolayı Paladin'in şuan PvP ve PvE'deki yeri hakkında bilgi sahibi değilim.

Arenada mecburen Holy oynayacağım fakat sorum şu; PvE'de Retri Pala DPS te yapar mı?
    Şuan gördüğüm kadarıyla Hunter-Warrior-Mage üstünlüğü var DPS konusunda, Retri Pala ile bu classlara yetişebilir miyim?

Birde off-spec olarak PvP Retri kasmayı düşünüyorum özetle WoD dönemi Paladin'inin PvP ve PvE durumu hakkında bilgi ve görüşlerinizi rica ediyorum.

• PvE açısından skill ve gear etkisini elemine ettiğimizde cevap "Hayır".
    PvP hakkına bilgim yok.
  • Galameth G kullanıcısına yanıt
    PvP zaten full skill :/

Bakalım ya sevdim Paladin'i çok keyifli ve sade bir classa benziyor. Hem PvE hem PvP Retri deneyeceğim
  • Seviyorsan, bence git konuş :)
  • Hedef heroic mi mytic mi bilmiyorum ama youtube retri pov videolarini arat cevabi orada sorularinin end gearda ne vurabilirsin goruceksin pve icin patch bitti sayilir 6.2 geldiginde ne gibi avantaj veya dezavantajlari var onu arastirip karar verebilirsin.Asagidanda content istatistiklerine bakabilirsin dps ve hps

https://www.warcraftlogs.com/rankings/7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 15 Mayıs 2015; 16:55:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.