Şimdi Ara

Wow serverı için deneyimli arkadaşlar aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyenin en iyi wow serverlarından birisini açma aşamasındayız hiçbir masraftan hiçbir zorluktan çekinmiyoruz bunun için en yakında açılacak olan Well Of Eternity isimli serverlarımız için özellikle wow hertürlü emu hakkında deneyimli elinden hertürlü yardım gelebilecek serveri çekip düzene koyabilecek bize baştan sona kadar her türlü yardımı yapabilecek deneyimli arkadaşlara ihtiyacımız var bize bir nebze yardımda bulunmak istiyorsanız özel mesaj yolunu kullanarak irtibata geçiniz en yakın zamanda server sitemiz ve forum sayfalarımız açılacak çok iddaalıyız Well Of Eternity türkiyede wow serverları arasında bir numaralı serverı olacaktır muteşem etkinlikler oyuncularımızı bekliyor piyasada vaar olan en iyi emuyu kullanacağız hertürlü oynanılabilirlik kalitesini arttıaracağız gerek rp gerekse pvp lerde süper etkinlikler olacak onun için her adımımızı bilerek ve düşünerek atıyoruz bizimle irtibat kurmanızı istiyoruz hertürlü yardıma açığız şimdiden ilgili arkadaşlara teşekkür edelim burdan sorularınızı cevaplayacağım saygılar

• yardımımım dokunamıycak ama bişi soracam, version ne olacak? 1.6.1 mi?
  • Piyasada en iyi emu dediğin WAD'ın ya da WDDG'nin emusu mu? yada başka bir emu mu?
  • şöyle açıklayım server devamlı olarak güncel versiyonlarda çalışacaktır yani orjinal serverların yapacağı en yeni uptadeler takip edilecek ve kısa bir sürede sistemli bir şekilde o versiyona geçiş yapacağız
  • ayrıca server database konusunda bizim öncelikli hedefimiz wad emusunu alabilmek bu konuda çalışmalarımız devam ediyor server ise bildiğimiz cafe serverları gibi olmayacak tamamiyle ücretli odalarda tutulan gayet sağlam ve yüksek bant genişliği olan serverlar kullanılacaktır wddg emusuda kullanabilirdik fakat zaten hedefimiz öncelikle en iyi ve sorunsuz hizmeti verebilmek wddg ler ücretsizdir ve genelde bireysel serverlar için kullanılır bunu public içinde açanlar var fakat sorunları çok wad emusunu bize yardım edecek profesyonel arkadaşlarımızla çok güzel bir hale getirebiliriz ayrıca sunucu hakkında çok güzel pvp ve rp etkinkleri düşünülüyor sadece sizden yardım bekliyoruz yardım derken maddi değil manevi vede faaliyetlerinizleriniz ile yardım bekliyoruz saygılar :)

bir ek ayrıntı daha wow sunucusu yanında bir ultima online serverıda açılacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woe -- 22 Ağustos 2005, 20:20:26 >
  • sanırım burda istekli pek arkadaş yok olsun canınız sağolsun artık bir şekilde bulacaz biz deneyimli bir emu cu arkadaşı çünkü gerçekten ihtiyacımız var olmazsa olmazlardan yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.