Şimdi Ara

WOW: Shadowlands Leather Farming Ekibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle kendimden bahsedeyim; 25 yaşında mühendis ve halihazırda tam zamanlı olarak çalışan birisiyim. Çoğu dijital yenilik ve hayata katabilecekleri konusunda heyecanlanmadan duramayan ve kullandığım teknolojik aletlerdeki güncellemeler ve gelişmeleri sürekli merakla izleyen birisiyim.(Bilgisayar kullanıyoruz çoğumuz, ben de ekran kartları ve işlemcileri takip ederim yani :)

Gelelim konumuza: WoW: Shadowlands pakedine sahip kişiler ile bir Farming ekibi oluşturmak. Çoğumuz akşamları oynayabiliyoruz ve o kısa dar zamanda da neye bakacağımızı şaşırıyoruz. Gold Farm ile uğraşmıyoruz bazen. Yaparsak da satmak için piyasanın çok altına satmak gerekiyor ki hızlı sonuç alalım.

Böyle çok büyük bir organizasyona falan girişmeden basit bir hedefim var. Bazı Loot noktalarında Heavy Callous Hide denilen ve Kazzak Realminde 1500 Gold civarına satılan(neredeyse anında) bir "Leather Trading Good" var.

Şimdi bireysel olarak aşağıda yaptığım tabloyu da paylaşayım sizinle;

WOW: Shadowlands Leather Farming Ekibi

Bireysel olarak ortalama oyunla böyle bir sonuç açığa çıkıyor. Yani hiç bir profesyonel yaklaşım olmadan ben ayda bir tane sağlam Blizzard oyunu alabilirim gibi görünüyor.

O zaman hali hazırda bu iteme talep varken gelin bir ekip oluşturup hızlıca Lootumuza bakalım. Şu Exp. başı sayılan dönemleri Stoklarımızı tamamlayıp yolumuza bakalım. Günde 1 saat ile ay sonunda yukarıdaki gibi hem Game Time almış hem 500 Liralık Blizzard Account etkisi görüyor olmak var, hem de bunu kat ve kat arttıracak bir grupla ya daha az zaman harcayarak ya da daha yüksek Profit sağlayacak şekilde yapmak var.

Bir düşünüp taşınalım bu konu altında. Bakalım neler çıkacak? Realm kendi realmimi söyledim ama herkes BattleTag ve Realmini yazarsa Farming Groupları oluşturulabilir. Aynı realmdeki arkadaşlar toplanı bu işe bir el atar.

Yorumlarınızı bekliyorum ve bu konuyu güncellenebilir kılmayı düşünüyorum. Yarın öbür gün farklı bir Expansion gelirse onun da farklı bir fırsatı olur ona göre ilerleriz. Burada maksat aynı amaç uğrunda bezer düşüncedeki kişilerin toplanıp toplanamayacağı.

Teşekkürler

• Solo saatlik ortalama kaç heavy callous hide çıkıyor?

Bi tane vengeance kasmayı düşünüyorum olmadı skinning alırım. Ot çöp peşinde koşmak bazen insanı bayıyor.

• Henüz gearı heroic seviyesine bile çıkarmamışken yaklaşık 10-15 tane direk düşüyor. 5 tane de ben normal callousları craftlayıp yapıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.