Şimdi Ara

WOW un honor listesi nerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Wow da bi sıralama vardır kesinlikle sitesinde dolaştım arattım ama bulamadım
    Biri link atarsa yada yardımcı olursa sevinirim
    buda muhteşem bi video Wow da çok konuşulan bi char Maydie
    Bide Dugi yi duydum oynamama rağmen
    http://www.youtube.com/watch?v=Emu7P1yGg0k

• abi sen ne kadardır uzak kaldın oyundan bilmiyorum ama Honor olayı tamamen tarih oldu

Edit: Gerçi tam olarak neyi soruyosun anlayamadım da.. Hangi rank hangi rankten üstün, onu mu merak ediyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersagun -- 3 Şubat 2007; 0:11:27 >
  • honor ne ?
  • Evet kim 1 rinci hangi guild ne sırada abi böle bi liste yok demeyin
    Honor tarih oldu derken PVP olmasa ne tadı kalır oyunun
    Bu arada video hakkındada yorum yapın pls izleyin muhteşem bişiy
  • evet artık öyle bi liste yok maalesef.
    rank kazanma da yok artık, Sergeant/Warlord olunmuyo artık.
    Onun yerine kazandığın Honorlar birikiyo, ve onları para gibi harcıyosun belirli şeyler almak için.
    PvP'de değişen bi şey yok, sadece Honor olayı değişti. Artık Rank kazanmıyosun, onun yerine "Honor Point" diye bi şey kazanıyosun.
  • iyide böle iyi olmamış neden derseniz bi liste olması laım en iyi kim
    nerden bilinecek rank listesi her oyuna şart en iyi olcam aam bilinmiycek
    Beyler kimse videoyu izlemedimi yaa bi yorum yapın süper bi vidyoo
  • "En iyi"yi tanımlar mısın bana?
    sapık gibi her gün 6 saat WoW oynamak en iyilik mi?

Rank olayının tarih olması beni de üzüyo ama, bi renk katıyodu isminin önünde bi sıfatın olması en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hergün 6saat oynamak yine bi yere kadar okadar abartı degil ama rank kasanlardan tanıdıgım biri oldu günde 12saatten az kasmıyordu aralıksız... tabi ona görede kısa sürede warlord oldu....

oyunun en iyisi olan en fazla pc başında zaman geçiren kişi oluyor... bunun kalkması pek bi farklılık getirmedi açıkcası...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlance.an -- 3 Şubat 2007; 22:24:33 >
  • hala vidddyo konusunda yorum yok izlemeye erindiniz galiba
  • 124314142 defa verilen ve izlenen bir video.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

124314142 defa verilen ve izlenen bir video.

İşte doyurucu bi açıklama diğer arklarda yazsaydı anlardım en azından
    WOW bölümünde yeni sayılırım bunun daha önce verildiğini tahmin etmem gerekirdi Ama Dugi yi bilmeyen varsa
    youtube den aratın oda harika bi warior
  • video'nun ilk dakikalarını izledim ama bütün video adamın critlerinden mi oluşuyo?

Değiştirme: Arkasında ordu varken Recklesnes açıp sadece critleri gösteren bi video.. Bu mu güzel?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersagun -- 4 Şubat 2007; 16:39:39 >
  • video nasıl güzel olur tam anlamadım wowda pvp yapmadım ama Grand marsall olmuş birisi çatır çutur adam kesiyo
    yorumlarda güzel daha nası olcak tam anlamadım
    TAbi güzellik göreceli bi kavram bişiy diyemem
  • Grand Marshall olması pek bi şey ifade etmez, adamın X saat PvP yapmış olmasından başka.
    Rank 14=Süper yetenek olmuyo çoğu zaman ama süper tecrübe oluyo, belirli bi seviyenin üstü her daim.

Video izlemesi güzel, ekranda binli binli rakamlar uçuşuyo, böyle komedi filmi izler gibi zevkle izleyebilirsin, nasıl ki action filmlerinde kahramanlar tek başlarına 50 kişiyi öldürür, zevk alırız, o hesap.
    zevk alırsın ama saçmadır.

Adamın videosu sadece crit vurduklarından ibaret. Crit de biliyosun her zaman olan bi şey diil. Yani adam sadece şansı yaver gittiği parçaları koymuş, bu 1.
    Bazı sahnelerde çok uzun cooldownu olan özellikleri kullanıyo ki onu açtığında büyük bi avantaj elde ediyosun. Yani ortalama bi adam da Recklesnes açtığında ortalığı kasıp kavurabilir, bu 2.
    Sahnelerin büyük çoğunluğunda ortam tam savaş meydanı, ortalık karışık yani. Ve ayrıca arkasında kendini healleyenler var. Ortaya dalıp, ona buna crit vurmak arkadan heal gelirken pek bi yetenek istemiyo, ortalama her insanın yapacağı şeyleri yapıyo, bu da 3.

Demeye çalıştığım, o adamın kıyafetlerini 1 aydır level 60 Warrior oynayan ortalama yetenekte bi adama ver, arkasına bi healer tak, ve sadece crit vurduğu savaşları topla, bunun gibi bi video elde edersin.

Gerçekten yetenekli, bu adam işi biliyo, saygıyla eğiliyorum karşısında diyebileceğin bi Warrior arıyosan, Laintime videolarını arat. TÜM videolarında tek başına, Recklesnes gibi cooldownlarını harcamıyo. Aynı anda 2 Paladin+1 Priest alabiliyo.. Yetenek orda

• çok saol bilgilendim
    Anlamadığım şey bu honor rütbesi kaldığın süreylemi yoksa gene ne kadar kesersen ona göremi veriliyo
    likleri seyrediyom bu yorum dikkatimi çekti
    Laintime > Pat, Maydie
    All of he's fights are uncut and still u never see him make a mistake, not one.
  • "Laintime > Pat, Maydie"
    Yani.. :-) aklın yolu bir!

Rank olayı tarih oldu öncelikle, artık rütbe kazanılmıyo yani, sistemi değiştirdiler.
    Eskiden de şuna bağlıydı:
    Adam kestikçe belirli bi Honor Point kazanıyodun, rakibin levelı ve rütbesine göre
    Ayrıca Battlegroundlarda kazandıkça veya atıyorum, bi bayrağı ele geçirdikçe Honor Point kazanıyodun.

Bu ikisinin toplamıyla, Honor kazanıyodun. Yani illa da en çok PvP yapan en iyi rütbeyi alacak diye bi şey yoktu, birisi 100 saatlik etkili bi oyunla 130 saatlik pasif bi oyuncuyu geçebilirdi.
    Ama Rank 12-13 ve 14... Bunlar için inanılmaz saatler PvP yapman gerekiyodu. Tam hatırlayamıyorum ama Rank 14 olmak için, bilmem kaç hafta senin tarafında birinci olman gerekiyodu Honor kazanmada.
    Yani haftalarca herkesten fazla PvP yapmak.. :-)
  • tersagun aynen sana katılıyorum ne pat ne meydi'dir onlar gercek pvp adamı degil sadece gösteri adamı başka bişi degil
    asıl warrior Laintime tır adamın uzerinde ne buff var ne başka bişi warriorun hakkını veriyo oyle pat gibi bilmem kac tane buff yok healer yok hiç bişi yok bileginin hakkıyla alıyo hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 4 Şubat 2007; 18:26:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.