3. resimde 2 adet alt alta olan barların, sadece üst kısımları birinci ve ikinci resimde gözüküyor. Buna ek olarak ikinci resmin sol üstünde çıkan portre ile ilk resimde ki glyph sayfası eksik.
Uzun lafın kısası ekranın ortasına zoom yapılmış gibi gözüküyor.
Vlc ile en son yeni bi' şey kaydettim fakat bartender addon'u kullandım. Bu seferde her şey tam gözüktü :/
monitör ratio ile çektiğin videonun ratio'su tutmuyodur. biri 16:9 iken biri 4:3 ise bu tip bi problem yaşayabilirsin.
ChaosBreedC
kullanıcısına yanıt
Şimdi baktım ikisi de aynı, 16'ya 9. Ama dediğim gibi vlc player ile oynatınca sıkıntı çıkmadı. Ellaam bi' alamet geldi bilgisayara .
Sağolun yine de yardımlarınız için .
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmopasa
Şimdi baktım ikisi de aynı, 16'ya 9. Ama dediğim gibi vlc player ile oynatınca sıkıntı çıkmadı. Ellaam bi' alamet geldi bilgisayara .
Sağolun yine de yardımlarınız için .
video çekmenden sıkıntı yok. oynatıcı ile full ekranda izlediğin zaman problem yaşarsın sadece. biraz köşelerden tutup pencereyi ufaltırsan aslında videonun tamamını görebilirsin. oynatıcılardan kaynaklı problemler.
ChaosBreedC
kullanıcısına yanıt
Vlc player şu an için problemimi çözdüğü için, bir sonra ki probleme kadar pısıyorum . Ama dediklerinizi dikkate alacağım eğer tekrardan sıkıntı çıkartırsa.
hala aynı dertten muzdabirbim,oyun içindeyken kayıt olduğumuzu anlamak için bir şey yok mu? şöyle bir şey indirdim ama çalıştıramadım obs/plug klasöürüne attığım halde