Şimdi Ara

WOW Wrath Of The Lich King

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar wow oynamak veya başlamak istiyorsanız bu paket tam size göre.

D&R den almış olduğum Battle Chest Cdlerini de yanında vereceğim.

Ürün içeriği :

Battle Chest Disc 1-2 ( Wow Classic ve The Burning Crusade) keysiz.

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Beginner's Guide Kitabı 250 sayfa

bu 2 cdnin keyleri kullanılmıştır. Ancak almak isteyen ücretsiz vereceğim..

Wow Wrath Of the Lich King + cd key vereceğim.. (kullanmadım) bu cd keyle 1 ay oyun oynama ücretsiz. Zaten 1 ayda 65 lvl olup diğer pakete geçebilirsiniz.

Hepsi Toplam 30 tldir.

Arşiv yapmak için kitaplığınızda ve cdliğinizde full orijinal arşiv isterseniz tam size göre bir fırsat.

İş nedeniyle wrath of the lich king paketine geçemedim. bu yüzden genişletme paketini satmaktayım.

İstanbul içi Ümraniye, Üsküdar , Kadıköy, Acıbadem, Koşuyolu , Beşiktaş , Taksim , Zincirlikuyu 'ya kadar elden teslim edebilirim.

Battle Chest istemeyip Wrath Of the Lich King sadece key almak isterseniz 25 Tl ye satmaktayım. Havale veya Eft de para hesabıma geçtiği an cd keyi size öm atabilirim.

Wrath Of the Lich King Cd+key isterseniz gene 25 tl ancak kargo fiyatı alıcıya ait yapacağım.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 11 Şubat 2014; 1:27:43 >

• pandaria ya kadar tum paketler 10 euroya satıldı battle netden,
  • Wrath Of the Lich King cdsi battle chest e bağlandığı için Wrath Of the Lich King keyi kullanım dışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Wrath Of the Lich King cdsi battle chest e bağlandığı için Wrath Of the Lich King keyi kullanım dışı.

Hayır battle chest'e bağlamıyorsunuz. İlk classic + burnin crusade bağlanıyor. 65 lvl sonrası Wrath Of The Lich King bağlanıyor. Yani key kullanılmadı. Kullanım dışı değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiator947

quote:

Wrath Of the Lich King cdsi battle chest e bağlandığı için Wrath Of the Lich King keyi kullanım dışı.

Hayır battle chest'e bağlamıyorsunuz. İlk classic + burnin crusade bağlanıyor. 65 lvl sonrası Wrath Of The Lich King bağlanıyor. Yani key kullanılmadı. Kullanım dışı değildir.

Şuanda battle chest ı hesabınızda aktif ettiğinizde size classic wow+burning cursede+wrath of the lich king+ cataclism i hesabınıza otomatik olarak tanımlıyor. Sizin Wrath of the lich king key'ini istesenizde aktif edemezsiniz zaten o sizin hesabınızda var. Bir ara bu keyler geçersiz olduğundan teknoloji marketlerde burning cursede i 1 tl den satıyorlardı.

• quote:

quote:

quote:

Şuanda battle chest ı hesabınızda aktif ettiğinizde size classic wow+burning cursede+wrath of the lich king+ cataclism i hesabınıza otomatik olarak tanımlıyor. Sizin Wrath of the lich king key'ini istesenizde aktif edemezsiniz zaten o sizin hesabınızda var. Bir ara bu keyler geçersiz olduğundan teknoloji marketlerde burning cursede i 1 tl den satıyorlardı.

hocam anlamak mı istemiyorsunuz ? Classik + burning crusade kullandım sadece. Yükleyip oynadıktan sonra Wrath Of the lich King paketine geçmedim . Keyi kullanmadım. Keyi kullanmadığım için hesabım 65.seviyede kaldı. Benim aldığım battle chestte classic 1 key crusade 1 key olmak üzere 2 ay oynadım.

wrath of the lich king paketine geçmedim.Keyi kullanmadım. Lvl65 ten sonra lich king paketini yüklemediğim için doğal olarak keyi kullanmış olmuyorum. bendeki battle chest 2 cdden oluşmakta. 3.cd yi yani lich king i ekstradan aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam anlamak mı istemiyorsunuz ? Classik + burning crusade kullandım sadece. Yükleyip oynadıktan sonra Wrath Of the lich King paketine geçmedim . Keyi kullanmadım. Keyi kullanmadığım için hesabım 65.seviyede kaldı. Benim aldığım battle chestte classic 1 key crusade 1 key olmak üzere 2 ay oynadım.

wrath of the lich king paketine geçmedim.Keyi kullanmadım. Lvl65 ten sonra lich king paketini yüklemediğim için doğal olarak keyi kullanmış olmuyorum. bendeki battle chest 2 cdden oluşmakta. 3.cd yi yani lich king i ekstradan aldım.

5 6 yıldır wow oynuyorum. Biraz araştırıp öyle alıntı yapsaydınız keşke. Şuan battle chest ile 85 lvl e kadar çıkabiliyorunuz. Ayrıca burning cursade zamanında 70. seviyeye kadar gelebiliyordunuz. Wow hakkında kafanıza takılan bir şey varsahttp://forum.donanimhaber.com/tt.asp?forumID=235 bölümünden bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    King Of Knight
    16 yıl önce açıldı
    temple of elemental evil
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

5 6 yıldır wow oynuyorum. Biraz araştırıp öyle alıntı yapsaydınız keşke. Şuan battle chest ile 85 lvl e kadar çıkabiliyorunuz. Ayrıca burning cursade zamanında 70. seviyeye kadar gelebiliyordunuz. Wow hakkında kafanıza takılan bir şey varsahttp://forum.donanimhaber.com/tt.asp?forumID=235 bölümünden bakabilirsiniz.

şunu anlatamıyorum galiba.

Benim başladığım zaman classic + burning crusade oynanıyordu. sonra key girip lich king oynanıyordu. ki ben bu keyi aktif etmedim.şunu bir anlasan idrak etsen zaten güzel olucak. cdsini dahi takmadım. kutulu ve jelatinli bir şekilde cd+key duruyor. şuan nası yapılıyor bilmiyorum oynamıyorum zaten. Alıntı da yapmıyorum kardeş burda alıntı yapacak bişey yok zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.