< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (273. sayfa)
-
-
Oyuna 15 gün oldu başlayalı, 4 gündür Auction House çalışmıyor. Bu sorunun ne oldugunu bilen var mı?
Season of Discovery Living Flame serverındayım. Türk arkadaşlar varsa ekleşebilirz.
-
Bende oyuna yeni basladim sormak istedigim bir kac soru var yardımcı olabilecek var mi. Ozellikle nightmare incrusion ve rogue classı hakkında. Wow sod da oynuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Beni ekleyin - Rambofish #2933
yardimci olmaya calisiyim
-
Hala oynuyor musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekleyeceğim. @mtnei walla oynamaya çalışıyorum ama açıkçası biraz sıkılıyorum gibi.
-
bence arkadas ortami cidden gerekli bi oyun. solo da bi yerden sonra bayiyo. en azindan 2 kisi olursa oyun daha zevkli hale geliyor. arkadas edinmeye yada bir arkadasinizi kandirip oyunu oynama ikna edin :)
-
O konuda biraz şanssızım, arkadaşlarım WOW oynamıyor. Dota FPS yada Aksiyon Macera oyunları oynuyorlar. Bence de sohbet muhabbet oynanabilecek bir oyun bu WOW.
-
arkadaşlar aranızda frost mage üstadı birileri var mıdır acaba birkaç şey danışmak istiyoum ya şu dps ile ilgili :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X