Merhaba arkadaşlar, world of warcraftı bugün tüm expansion setleriyle birlikte aldım. İnternette araştırdığım da ilk oyunu kurunca 1 ay bedava üyelik geldiğini duydum, ancak yüklediğimde ve sitesinden aktive ettiğimde kodu sadece 10 days free - trial yani oyunu alan almayan herkese verilen bedava üyelikten geldi sadece. Acaba bu 1 aylık üyeliği eğer varsa böyle birşey nasıl aktive edebilirim? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için :)
Classic paketi hesabına yüklediğin zaman 30 günlük süre başlar.Ama o hediye süre olduğu için fatura geçmişinde vs. görünmez.
Tamam teşekkür ederim kuruyorum ek paketlerini de şu an umarım bir sorun çıkmaz 30 gün bedava kullanımda ^^ Bu arada en yeni gelen PVE serveri hangisi acaba(İngilizce kullanılan) ? Bu konuda da yardımcı olursanız çok sevineceğim
En yenisini bilmiyorum ama oyunda oldukça fazla PvE realmi var.Özellikle yeni başlayanlar için population kısmında new players yazanlar diğerlerine göre daha az oyuncusu olan realmler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme