Arkadaşlar iyi günler. wow a yeni başladım. wow1 ve wow2 karşıma çıktı wow1 i catalyzm e yükselttim ama wow 2 yi kaldırmak istiyorum..Birde yanlışlıkla merge yaptım.yani siteye girerken kullandığım mail adresimle oyuna giriyorum.oyuna giriş Id imi nasıl değiştireceğim.
digeri trial acounttur onla işin yok
Marge yapmak zorundasın, yani mail adresinle giris yapıcaksın. Değistirme gibi birsey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: t3
Marge yapmak zorundasın, yani mail adresinle giris yapıcaksın. Değistirme gibi birsey yok.
post ile avatar uyumu :)
merge o merge.. marge değil
W4rmUp
Çok çok çok özür dilerim, yanlış yazmısım. Bu hatayı nasıl yaptım bilemiyorum. Beni affedebilecekmisin?
quote:
2009 yılından itibaren böyle oluyor diyorlar.Yani mailini yazıormusun oyun account kısmına.battle de bir çok oyun olduğu için tek kullanıcı adına geçmişler oda kayıt olduğun mail olmuş.Garip...
id yi accounta login olup değiştirebilirsin istediğin zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: Hirbag
nasıl değiştiriyorsun .Ben yapamadım.Birde yeni yazıcağım ID yine bir mail adresimi olacak.Cevaplarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Basfates
quote:
nasıl değiştiriyorsun .Ben yapamadım.Birde yeni yazıcağım ID yine bir mail adresimi olacak.Cevaplarsanız sevinirim.
aynı sorun bende de vardı ek paket ekleyeyim derken yanlışlıkla trial almışım 2 hesap görünüyordu fazlada kurcalamadım kaldı öyle
settings-->change e-mail address burdan değiştirebilirsin e-mail olacak tabi.
quote:
settings-->change e-mail address burdan değiştirebilirsin e-mail olacak tabi.
teşekkür ederim
Arkadaşlar wow1 ve wow2 olayında trial olan wow2 yi silebilirmiyim.Açılışta karşıma çıkmasını istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: W4rmUp
quote:
post ile avatar uyumu :)
merge o merge.. marge değil
Senin avatar mesaj uyumu olmamış ama, bence bir troll iyi gider senin avatara.
ben wow2'yi prepaid alacak param olmadığı zaman kullanıyorum twink tarzı bi rogue yaptım instant bg yapıyorum 10 günle sınırlıyd trialler onu kaldırdılar güzel oldu.