beyler bende 3 gundur server arıyom ama kalabalık guzel bır server bulamadım olanlarda hala wotlk ye gecmemıs olanlar wowbeez diye bi server buldum guzele benzıyo bı sorun cıkmadı 3 wotlk 2 tbc serverı var 80 instat fun vb.. ben 80 instant taydım fakat turk sayısı azmıs orda o yuzden fun a gectım.tek kotulugu var vote sistemi mevcut ama vote olmayan server gercekten aradım ve en fazla onlıne sayısı 250 olan buldum.gelın oynayalım fun serverdayım hordeyım death knightim su an dk yı cozmekle cebellesıyom ama elbet cozecem bı gun :D. nickim SonOfOttoman gelırsenız guild kurarız. buda realmst:set realmlist wowbeez.no-ip.org EGER DAHA İYİ VEYA HEM KALABALIK HEMDE TURKLERIN COK OLDUGU BI SERVER VARSA SOLERSENIZ EVINIRIM.
TESEKKURLER......
wowbeez' i buldum filan yazmışsında sanki amaerikayı yeniden keşfetmiş gibi olmuşsun bu forumda wowbeez bayaa anlatıldı gereksiz npcleri ile gereksiz bi server kesinlikle wow tadı alamazsın ama char testi için girilebilir, ayrıca serverin sürekliliğide yok açık olan serverlar aynı gün içinde saatlerce kapalı kalabiliyor açık olanalrda sürekli dc yiyor
oncelıkle yorum yazdıgın ıcın tesekkuler.ben bugun basladım ondan pek bı sorununu goremedım fakat elbette sorunları olcak sonucta bu PRİVATE her privatete oldugu gıbı eger senın onerııcegın daha az sorun lu bı prıvate varsa cok memnum olurum.
ben yabancı serverleri arathor ile bıraktım ama toxicwow çok övülüyor bu sitede bi bak derim
saol mutlaka bakıcam
toxic wow kapanmadimi?
az sorunlu prıvate olarka Anatolia var, rateler de yuksek sevıyede.