Şimdi Ara

wowda pvp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar wowcı efendileri bu wow a daha yeni başlamıştım şimdi soriyim bari bu pvp rp falan filan şeler yazıyo serverlarda onlar nedemek

• pvp serverlarında yolda gördüğün horde oyuncusuna dalabilirsin ama rp serverında karşıdakinin pvp si açık omadığı sürece dalamassın tabi oda sana dalamaz bide rp serverında adı üstünde rp yapman grekio ama şimdiye kadar takan çok az kişi gördüm
  • kesinlikle rp serverında açma iğrenç yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sylvanas

kesinlikle rp serverında açma iğrenç yaaa

(((İngilizcen iyi deilse cidden irenc olabilir)))
  • YANİ HERKES PVP DİMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep prens -- 30 Mart 2006; 22:49:10 >
  • pvp serveri = Diğer ırkın oyuncuları senin bölgende olduğu sürece sana kırmızı görünmektedir. BU istediğin zaman saldırabilirsind emektir. Ama o kişi senin bölgende iken sana saldıramaz sana saldırabilmesi için emcburen senin ona atak vermek gerekmektedir. Tabiki birde tarafsız bölgeler vardır burda kimsenin birbirine atak vermesi gerekmez , her iki ırkta birbirine saldırabilmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SynS@r

quote:

ne alaka ing ile ben ally e istediğim zman dalamzsam ne kaldı ki ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SynS@r

quote:

ne alaka ing ile ben ally e istediğim zman dalamzsam ne kaldı ki ...

oyunun hikayesinde pvp serverlarındaki gibi kesip biçilmiyor önüne gelen öyle olsa mount hyjal savaşında nasıl bir ittifak yapılabilirdi????

nede olsa rp yapıyorsun yani role playing kullandığın karakter ile evreni ile bütünleşmen gerekiyor
    ingilizcesi ii olan ve rp sever biri için rp ve rp/pvp serverları mükemmeldir

• tmm warcraft ın hikayesinde ittifak yapabilirler ama ben online oyun diyince karşında düşmanın olan kişinin de insan olmasını anlıyorum(benim düşüncem)karşımdakiyle istediğim zman kapışamazsam hiç ama hiç bi zevi kalmaz bence
  • Ben pvp serverini tercih ediyorum, nedenmi daima action beraber aynı mekanda q yapılan yerde kim kimi keserse o qyu yapıyor tabi geri gelipte kim bıkana kadar pvp olursa :) daima aciton dasınız bunu zevkide burda.
  • YANİİ DEMEK İSTEDİĞİM ŞU BEYLER BAYANLAR YANİ ÇOĞUNLUKLA PVP OYNANIYOR DİMİ SİZ SANIRIM PVP OYNUYORSUNUZ
  • ben pvp oynamıyorum..simdi ben qst yaparken mob kesiyorum...hp azıcık kalmıs tam ekmek yiyecem...adam beni 1 vurusta kesecek...varmı bole is yaa..ben normal serverda takılıorum...gir ab, wsg, av ne orda kes ally ı
  • Bende PVP(burning legion) server da oynuyorum.
    Ama İngilizcen varsa RpPvp tavsiye ederim. Özellikle Fantastik Edebiyat Severler için Birebir.
  • BEN BURNİNG LEGİON SERVER INDA OYNIYAMIYORUM FULL YAZIYO ATIYO SİZDEDE ATIYOMU
  • Full yazıp atmaz Full yazıp alırken bekletebilir. En sıkışık realme girmişsin sen de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.