Şimdi Ara

wowu oynayabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD A8-7410 accelerated processor Quad-core processing 2.2 GHz boost up to 2.5 GHz

1TB hard drive

AMD Radeon R5 graphics
    Sorunsuz oynayabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• düşük-orta ayarlarda oynatır sıkıntısız.
  • legion paketi geleceği için biraz değişiklik yapmak istiyorum
  • Dostum youtube deki vidolari izlersen legion ile oyuna bir dunya gorsel animasyon eklediğini gorebilirsin. Buda su anlama geliyor herkes paraya kiymak zorunda kalacak

• Biliyorum.Ekran kartını laptop olduğu için değiştirmem mümkün değil rami degistirsem legion için faydası olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: ygzesgin

Biliyorum.Ekran kartını laptop olduğu için değiştirmem mümkün değil rami degistirsem legion için faydası olurmu

olmaz
  • Ekran kartimi nekadar bir ücret ile degistirebilirim sanırım bazı laptoplarin ekran karti işlemcinin uzerindeymis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ekran kartimi nekadar bir ücret ile degistirebilirim sanırım bazı laptoplarin ekran karti işlemcinin uzerindeymis

ekran kartını veya ramini değiştirmen bir şey ifade etmeyecek çünkü wow çoğunlukla işlemciye yüklenen bir oyun. kötü işlemcisi olan makineye uçak ekran kartı taksan da fark etmez. (bkz: eşeğe altın semer vurmak)
  • sırf wow için önerebileceğiniz laptopları bekliyorum max 2600tl :D oyuna aşık oldum ya hiç aklıma legion için bukadar para harcayacağım gelmezdi :D bunuda pedere veririm artık
  • quote:

sırf wow için önerebileceğiniz laptopları bekliyorum max 2600tl :D oyuna aşık oldum ya hiç aklıma legion için bukadar para harcayacağım gelmezdi :D bunuda pedere veririm artık

wowu iyi grafik ayarlarıyla stabil oynayabilmek için soğutması iyi olan gaming dizüstü bilgisayarlardan alman lazım onların da iyi hallilerinin türkiye fiyatı 4000 TL civarı maalesef. o yüzden dizüstü sevdandan vazgeçip masaüstü istersen yardımcı olmaya çalışırım.

2600'lük laptopla iyi wow oynayamazsın demiyorum, oynarsın, içine toz dolmaya başladığında, bilgisayarın işletim sistemi şişmeye başladığında, ısınmalar artar, kapanmalar başlar, anlık kasmalar başlar, bütün oyun zevkin gider.
  • Hastalığımdan dolayı 6 7 ay evden çıkmamam lazım.Doğal haliyle işede gidemiyorum bütçem sadece 2600 tl.Oyunu 6 7 ay günde 5 6 saat oynayacağım.Daha sonrasında günde 1 saate bile düşebilir.2600 TL ye kadar dizüstü önerirseniz çok sevinirim.Peki üstte yazdığım dizüstünün ekran kartını değiştirebilirmiyim değiştirirsem kaça patlar ?
  • Asus x550jx 171d modeline bakiniz ekrani dişindaki özellikleri bu fiyata gayet makul wow'u da her türlü idare eder. Ben 2008'de aldigim laptop ile cata'ya kadar idare ettim düşük ayarlarda falan. Bu asus da sizi minimum 3 sene idare eder kasmadan. Öğrenci oldugum için hep laptop kullandim. Elektronik cihazlarin performans seviyesi kesinlikle cihazi temiz kullanmaktan geçiyor hep bunu söylerim. Lenovonun da yeni çikan bi modeli var o bantta. Bir de i5hq bi msi var. Notebook konusuna girin orda fikir edinirsiniz.

• Cataya kadar değil hatta draenor'a kadar idare etti beni. Tabi her şey lowda ve kalabalik yerlerde fpsler 10un altindaydi. 8 senelik laptoptan fazlasini beklemek yanliş olur zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.