Şimdi Ara

Wp'den ayrılanlar klubü!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lylat

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

PİŞMANIM Çünkü:
    Usb ile yığın depolama yok.
    Kamera 3-4 saniye sonra açılıyor.
    Bir uygulama takıldı sıfırlama yok.
    Galeride Resimlerin ayrıntılı bilgisi yok.
    Uygulamalar hala çok az ve iyi olanlar ücretli.
    Mp3 lerin ayrıntısı yok.
    Menü kullanışsız ve alternatif yok.
    Android gibi dışarıdan bedava uygulama atma yok.
    Bildirim ekranı eksik seçenek yok.
    Toplu mesaj silme yok.
    Dahili hafızaya rehber ekleme yok.
    Arama tuşuna farklı tarayıcı atma yok.
    Orta tuşu bildirim ışığı olarak kullanma yok.
    Hız yok,sürekli; sürdürülüyor yazısı.
    Farklı klavye yok.
    Ayarlardaki seçenekleri menüye atma yok.
    Ve unuttuklarım...
    BİR DAHA ASLA.

çoğunda haklısınız arama tuşuna bing google yada yandex koyulabiliyor menü bence çok kullanışlı tabi kişiye göre değişir sürdürüyor yazısı hızın olmadığı anlamına gelmiyor quick controls ile ayarlardaki seçenekleri menüye atabiliyorsunuz ama çoğunda yinide haklısınız

Örneğin : Uc browser atayamıyorsun onu diyorum.

evet doğru söylüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bir iki günlüğüne bu klübe katıldım :D
    1520 yi garantiye verince motorola atrixe döndüm. nokia nın z launcher i + microsoftun next lock screen i çok güzel kombinlendi. küçük telefon kullanmayıda özlemişim bir yandan.
  • Niye konu iphone a döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama geliştiricileri ne zaman WP'a önem verir ve tasarımda iyileşmeler olur zaman yükselir.Daha Twitch'te doğru düzgün canlı yayın izleyemiyorum .Pil'e hiç girmiyorum iPhone 5'den daha az kullanım süresi sunan Lumia 925'den konuşuyorum .
     Wp'den ayrılanlar klubü!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: seymamirze

Androidden (Samsung S3) windows Phone a (L630) geçtim, çok da iyi yaptım; şimdi android i samsung ile kullanmış laf atıyor diyenler olacak samsung arayuzunden arıtılmış bi şekilde de kullanmışlığım oldu android ne wp estetiğine (buna nexusları da katıyorum) ne de stabilliğine ulaşamaz. E wp da ios'a ulaşamaz mesela. Ama konumuz bu değil.

Bende de Samsung S3 var, geçsem mu bu platforma acaba?
  • Otur oturduğun yerde hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Otur oturduğun yerde hocam

Macera arama diyorsun yani?

• Kesinlikle arama hocam, WP ye geçmek şu an için çok erken. Bir merakla beklenilen WP10 ları bir görün, Microsoft logolu telefonlar bir Tr de piyasaya çıksın, ondan sonra illa geçeyim sıkıldım androidden diyorsanız yine düşünürsünüz.
  • moto g den lumia 1020 ye gecilmez mi peki arkadaslar ? kamerasi berbatta moto g nin bide androidten sıkıldımda.

• meisida kullanıcısına yanıt
    Kamera ve sıkılmadan dolayı geçmek istiyosanız, geçin hocam. Sıkılma kısmını bilmem ama Lumiaların en güzel yanı kameraları.
  • quote:

Kamera ve sıkılmadan dolayı geçmek istiyosanız, geçin hocam. Sıkılma kısmını bilmem ama Lumiaların en güzel yanı kameraları.

hocam peki bu muzik uygulamasi filan nasil cok sarkim yok benim ama cok gec aciliyor cok bekletiyor gibime geldi bir kez kullanmistimda lumia 1020.Ek olarak bir android kullanicisini sinir edebilecek ne gibi eksileri var biraz aciklayabilirseniz cok memnun olurum kafam karisikta bu konuda

• quote:

PİŞMANIM Çünkü:
    Usb ile yığın depolama yok.
    Direkt arka planda sekme açma yok.
    Kamera 3-4 saniye sonra açılıyor.
    Bir uygulama takıldı sıfırlama yok.
    Galeride Resimlerin ayrıntılı bilgisi yok.
    Uygulamalar hala çok az ve iyi olanlar ücretli.
    Uygulama yedekleme yok.
    Mp3lerin ayrıntısı yok.
    Menü kullanışsız ve alternatif yok.
    Android gibi dışarıdan bedava uygulama atma yok.
    Bildirim ekranı eksik seçenek yok.
    Toplu mesaj silme yok.
    Dahili hafızaya rehber ekleme yok.
    Arama tuşuna farklı tarayıcı atma yok.
    Orta tuşu bildirim ışığı olarak kullanma yok.
    Hız yok,sürekli; sürdürülüyor yazısı.
    Farklı klavye yok.
    Ayarlardaki seçenekleri menüye atma yok.
    Ve unuttuklarım...
    BİR DAHA ASLA.
    Nokia 925 WP.8.1

harbiden arkaplanda sekme ac yapilmiyor, actiginiz sekmeye geciyor direk .Peki bu durum diger browserlarda da var mi yoksa tek explorer'a mi ait ?

• meisida kullanıcısına yanıt

Lylat gerekli açıklamayı yapmış zaten.... Hocam şu an için hiç bulaşmayın derim ben, elinizdeki ile idare edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 22 Kasım 2014; 0:15:09 >
  • quote:

Lylat gerekli açıklamayı yapmış zaten.... Hocam şu an için hiç bulaşmayın derim ben, elinizdeki ile idare edin.

Deli eder bu wp beni o zaman adam akilli istedigim sey internette rahat ve kolayca gezinmek bide muzik calarin duzgun calismasi.
    Moto g ile o zaman biraz daha takilmaya calisayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meisida -- 22 Kasım 2014; 0:19:45 >

• L520 bildiğin ÇOP çıktı

• Birde var olanları yaz bakalım neler varmış görelim : ))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 925 kullanıyorum keşke androidin klavyesi de böyle güzel olsa.Androidde bi uygulama kişi listenden konumundan girdiğin klavye yazısına kadar 10tane izin istiyor.Durduğu yerde ram yiyor.Toplu mesaj silme var zaten.Arayüz çok kolay ve kullanışlı.Kapalı sistem ve güvenli**** ayrıntısıyla ne işin var? Kamera yazılımı navigasyon super.zeiss purewiev bu kelimeleri bize tanıtan lumialar oldu.L925 kullanıyorum hiç sürdürülüyor yazısı çıkmadı.Bence millet bedava uygulama indiremediği için sistem kötü diyor.Lumia ile 1 yılınızı takılmadan geçirirken.Androidde 6 ay sonra root rom ararsınız.Android 4.4.4 çıktı 512 ramlarda stabil olacaktı 3gb ramlarda bile sıkıntı olacak.Android lolipop çıkıncada çok bişey fark etmeyecek.Ya ios yada wp kullanırım android kassın dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

Lumia 925 kullanıyorum keşke androidin klavyesi de böyle güzel olsa.Androidde bi uygulama kişi listenden konumundan girdiğin klavye yazısına kadar 10tane izin istiyor.Durduğu yerde ram yiyor.Toplu mesaj silme var zaten.Arayüz çok kolay ve kullanışlı.Kapalı sistem ve güvenli**** ayrıntısıyla ne işin var? Kamera yazılımı navigasyon super.zeiss purewiev bu kelimeleri bize tanıtan lumialar oldu.L925 kullanıyorum hiç sürdürülüyor yazısı çıkmadı.Bence millet bedava uygulama indiremediği için sistem kötü diyor.Lumia ile 1 yılınızı takılmadan geçirirken.Androidde 6 ay sonra root rom ararsınız.Android 4.4.4 çıktı 512 ramlarda stabil olacaktı 3gb ramlarda bile sıkıntı olacak.Android lolipop çıkıncada çok bişey fark etmeyecek.Ya ios yada wp kullanırım android kassın dursun.

SEN gel birde Lumia 520 kullanondan sonra diyebilecek misin bakalim WP kasmiyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

Lumia 925 kullanıyorum keşke androidin klavyesi de böyle güzel olsa.Androidde bi uygulama kişi listenden konumundan girdiğin klavye yazısına kadar 10tane izin istiyor.Durduğu yerde ram yiyor.Toplu mesaj silme var zaten.Arayüz çok kolay ve kullanışlı.Kapalı sistem ve güvenli**** ayrıntısıyla ne işin var? Kamera yazılımı navigasyon super.zeiss purewiev bu kelimeleri bize tanıtan lumialar oldu.L925 kullanıyorum hiç sürdürülüyor yazısı çıkmadı.Bence millet bedava uygulama indiremediği için sistem kötü diyor.Lumia ile 1 yılınızı takılmadan geçirirken.Androidde 6 ay sonra root rom ararsınız.Android 4.4.4 çıktı 512 ramlarda stabil olacaktı 3gb ramlarda bile sıkıntı olacak.Android lolipop çıkıncada çok bişey fark etmeyecek.Ya ios yada wp kullanırım android kassın dursun.

SEN gel birde Lumia 520 kullanondan sonra diyebilecek misin bakalim WP kasmiyor diye

Doğrudur hocam genel itibariyle söyledim ben.L520-620-625-720 bunlar 512mb ram illaki kasacaktır.Ama bi amiral gemi 750₺ ye düşmüşken bi deneyin derim L925 i harika bişey

• Sanırım yarın ayrılıyorum yarın 920 yi boğaza atıcam o kadar bezdirdi beni

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.