Şimdi Ara

WP Markette Neden İçerik Yetersiz Sorusunun Cevabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen öyle, bunun gibilerin kafaları dış görünüşe duyarlı sensörler ile donatılmış.Ne yazık ki bu sensörler olayların perde arkasını görecek kadar hassas değiller.Çoğu insan dış görünüşe aldanarak bir çok konuda yanılgılara düşmektedir.
  • --Merhaba, bu hesap çift kişilik mi acaba??
    Neden derseniz..Bazı yorumlarınızda WP'yi överken, bu övgüver daha sonra yerini hakaretlere bırakabiliyor nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

--Merhaba, bu hesap çift kişilik mi acaba??
    Neden derseniz..Bazı yorumlarınızda WP'yi överken, bu övgüver daha sonra yerini hakaretlere bırakabiliyor nedense.

tek kişilik ama iki kişiye bedel pek övmem WP yi. ama sürekli kötülemem de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Yav he he

Oldu o zaman. Kasmayın, mantıklı bir cevabınız olduğunda ben tekrar gelirim önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir kullanıyorum wp yi ve her zaman da ovdum. Hatta bi kaç kişiye aldırttım bile. Ama şu an eleştiriyorum. Uygulama bazında dedikleriniz doğrudur ancak sistem olarak da mı öveceksiniz soruyorum size? O aldırttığım dediğim kişilerden bazıları diğer platforma geçti. En yakın zamanda Apple 'a geçmeyi düşünüyorum ben de. İçim WP istiyor o ayrı. Üstelik Google ile alakası olmayıp da gelmeyen bir çok uygulama/oyun var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

Hadi mağaza yetersiz onu anlarımda , eee işletim sistemide yetersiz. Yıllardır yerinde sayıyorlar. Ondada mı google suçlu ?

+1 millet taraftar . sankim windows babalarının şirketi. geliştiricilere ekmek çıkmıyor o yüzden gelmiyorlar. yok para vermişmiş yok bilmem neymiş. pek çok geliştiriciye mesaj attım. bu uygulama gelcek mi şu uygulama güncellenecek mi diye. pek çoğu geri dönüş yaptı . çoğu windowsa gelmek istemiyor çok zayıf olduğu için . gelenlerde istediklerini alamadıkları için peşini bırakıyorlar. windowsun esenin ağzını açması lazım. benim gibi pek çok kullanıcı fırsatını bulunca windowstan kurtulacaktır. dahası kurtulmakla kalmayıp millete almayın diyecektir.

Bu ülkede herşeyin fanboyu var birşeylerin peşine takılıp giden adam çok , doğruyu gosteriyorsun hala inat ediyorlar. Akapenin bile bile fanboyu var gerisini sen duşun.

• Aynen bende katılıyorum..
    2 yıldır kullanıyorum hatta daha fazla oldu sıktı artık..
    Genede insan kendi kullandığı telefonun eksik olmasın istiyor..

• apple plant and zombies in google geç çıkması için bir kamyon para verdi haberinden beri aynı şeyi söylüyorum. ha inanmayanlar kendi bilir. fakat bir firma inadına neden gelmez bir platforma ki bu kıyrıtık bir firma değil. microsoft. bu platform öyle yada böyle iyice büyüyecek. sonrasında destek verenler neden veriyor. sadece satış rakamlarına bakarak uygulama gelmesi gelmemesi yorumu mantıklı değil. her zaman dediğim bir şey daha. sadece instagram normal olsa %10 artar satışlar.
    dahası sistemde ki eksiklikler çok göze batacak cinsten değil mağaza düzgün olsa lumia 520 10 milyon satmışsa en az 25 30 milyonları zorlar. bunları görmek içinde dahi olmaya gerek yok. forumda ki kişilerin bir çoğu dahi telefondan çok anlamaz. siz çok biliyorsunuz diye dışarıdaki insanları aynı sanmayın. uygulamalar tam olsa sizin eksik dediğiniz şeyleri anlamayacak çok çok fazla insan var
  • uygulamanın google ile alakası olmasına gerek yok. plant and zombies inde apple ile alakası yoktu ama android e geç geldi. bir noktayıda es geçmemek lazım google da çok para kazandıran bir şirket değil. kullandık biliyoruz hangi uygulamayı para ile aldık ki. wp de para vermek durumundasınız. türk yazılımcılar mesela manu ganu trafic racer oyunları wp de paralı android de reklamlıdır. paralı olsa satamayacaklarını biliyorlar.

wp telefon aldırdığın kişiler neden başka platforma geçtiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgozoktay -- 27 Şubat 2015; 0:07:49 >
  • akgozoktay A kullanıcısına yanıt
    Biri snapchat ve İnstagram yüzünden değiştirdi.
    Bir tanesi çok oyun oynayan bi tipti, yeni gelen oyunlar bizde genelde çıkmadığından değiştirdi.
    Genelde uygulamalar yüzünden. Müzik uygulamasını sık kullanırım ben. Aradan kendi kendine kapatıyor uygulamayı sonra giriş yapmıyor bi sure.
    Oyun oynamam ama OSM oyunu yok mesela, soundcloud uygulaması yok. Bunun gibi bir çok uygulama yok. Diğer platformda olmayıp bizde olan iyi uygulamalar da var koru korune eleştirmeyeyim. ( mix radio, MUSIC+ , microsoft math v.s)
    820 kullanıyorum. Tamam 1650 mAh en düşük olan lumialar arasında ama eskiden rahatça 1 gunu çıkarırdım. Oyun oynamıyorum demiştim az önce. Ama şu an hiç gitmiyor şarj. Güncelleme mahvetti. Preview değil belirteyim.
    Whatsapp , müzik uygulaması durup dururken atıyor. Sonra bi sure bassam da girmiyor
    Geçen telefon dondu kaldı. Kapatma tuşuna bassam da bişey değişmedi. Resetlendi sonra. İlk defa yaşadım böyle sorun, 2-3 kez devam etti.
    IE deki video tam boyutu olayına hiç girmiyorum.
    Lumia Camera çekince çok iyi fakat hem açılırken bekliyorum çok hem de anında çekmiyor. Anlık fotoğraf yakalayamıyorum. Diğer kendi Kamerası hızlı açılıyor fakat lumia camera nın yerini tutmaz.
    Surduruluyor, yükleniyor yazısı...
    Aklıma gelen sıkıntınlar bunlar benim.

• Sürdürülüyor ve yükleniyor mevzusu wp ye stabil diyenlere cevap olsun. Denimden sonra uygulamaların çoğu atıyor. Whatsapp en başta atanlardan.

• Google la burada verip veriştirenler microsoft'u rahibe teresa sanıyor sanırım. Google yapıyorsa bunu microsoft da yapıyor apple da yapıyor sadece apple ve google bunu becerebiliyorken microsoft berecemediğinden dolayı microsof madur gibi gözüküyor. Ve microsoft enlindeki en iyi uygulamayıda kaybetti ve mixradio androidde de var artık. Google bu savaşı gayet de kazanıyor. Umarım ms de kendine çeki düzen verir ve rekabet zayıflamaz. Ama sıtabilitesiyle övülen sistem sürdürülüyor yazısından geçilmiyor. Şuanda android, 5.0 sürümü ile üst segmentte windows phone dan daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

• Madem Google para verip engelliyor, Microsoft'un eli dut mu topluyor ? Google'dan fazla para versin uygulama geliştiricilere. Komik doğrusu. Herkes inanmış.
  • quote:

Hadi Apple'ın bi oyunu veya uygulamayı android'e geç çıkarması için para verdiğine de öh pöh palavra vs desenize! Bu kadar millet yalan mı söyleyecek m!

Adamlar(!) basınca parayı firma ne yapsın? El kol bağlı... Sonra ka.... milletimiz "aaaaaayyyy clash of clanssss yoooook" "çöp" diye ml ml konuşur. Ama bilmiyorlar ki olayın arka yüzünü.

Clash of Clans oyununu yapan Supercell şirketi oyunlarından toplamda günlük 2.4 milyon dolar kazandığını açıkladı. Bende olsam bende uğraşmam. Adamların Google'dan gelecek paraya ihtiyaçları yok. Ne zaman insanlar oyundan bıkar paraları azalır Windows Phone içinde gelir. Aynı Candy Crush gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Madem Google para verip engelliyor, Microsoft'un eli dut mu topluyor ? Google'dan fazla para versin uygulama geliştiricilere. Komik doğrusu. Herkes inanmış.

Microsoft da para verdi ama Google daha da fazla verdi böylece caydırdı MS u.

• Microsoft, Samsung galaxy S6 ya 2 yıl için 150 gb depolama hediye etmiş. Bu ne tezattır arkadaş. 1520 kullanıcısına telefonu aldığında herhangi bir hediyesi oldu mu ? Hayır. Yazık . Kendi telefonunu ikinci plana atmasına anlam veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Hadi Apple'ın bi oyunu veya uygulamayı android'e geç çıkarması için para verdiğine de öh pöh palavra vs desenize! Bu kadar millet yalan mı söyleyecek m!

Adamlar(!) basınca parayı firma ne yapsın? El kol bağlı... Sonra ka.... milletimiz "aaaaaayyyy clash of clanssss yoooook" "çöp" diye ml ml konuşur. Ama bilmiyorlar ki olayın arka yüzünü.

Clash of Clans oyununu yapan Supercell şirketi oyunlarından toplamda günlük 2.4 milyon dolar kazandığını açıkladı. Bende olsam bende uğraşmam. Adamların Google'dan gelecek paraya ihtiyaçları yok. Ne zaman insanlar oyundan bıkar paraları azalır Windows Phone içinde gelir. Aynı Candy Crush gibi.

- Turkcemizde 'dahi' anlaminda olan 'de'ler ayri yazilir. Attigin mesaj goz zevkimin icine etti. Elli kere 'de' kullanmissin hepsi yanlis.

- Bu tarz sirketleri 1 TL ekstra kar icin bile yarisirlarken bu kadar para yeter ugrasmaya gerek yok demezler. Belli ki birileri tarafindan engelleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singleton -- 2 Mart 2015; 12:44:11 >

• İnstagramı facebook satın aldı ve Microsoft facebook ta hissedar konumunda.

Hadi instagramı geçtim microsoft hissesine sahip olduğu facebookun kendi uygulamasını bile platforma çıkartamadı halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

Hadi mağaza yetersiz onu anlarımda , eee işletim sistemide yetersiz. Yıllardır yerinde sayıyorlar. Ondada mı google suçlu ?

Aynen. Daha doğru düzgün tarayıcısı bile yok ve sürekli çöküp duruyor.

• Altında başka şeyler var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.