Şimdi Ara

wp o kadar kotu değil ki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Hocam whatsapa yarım saatte girmek nedir ya ? :D :D sadece güldüm.

Şu Windows phone konusunda 3-4 kişi var sürekli lumiaları kötülüyorlar.Onlar yüzünden herkesin kafasında lumia kötü gibi bir izlenim var ama kesinlikle öyle değil.
    Lumia 735 aldım çok memnunum şuan bidaha telefon alcak olsam yine gider lumia alırım.Lumia 735 aynı fiyata androidlerden her konuda daha kaliteli.
    Mağazada eksik yok bana göre sosyal medya tam ve çokta iyi çalışıyor hiç bir sorun yok.
    Whatsap yarım saatte açılıyor yazmış biride hocam bu kadarda sallamayın.
    Hala whatsaptan bildirim gelmiyor yazanlar var daha telefonu kullanmayı bilmeyen arkadaşlar bunlar.
    Kamera konusunda zaten laf yok.
    Lumia 735te gorilla glas 3 var ve ekranda dış kasada oldukça kaliteli.
    Sonuç olarak Lumialar oldukça iyi telefonlar :)

Kusura bakma ama gördüğüme mi sana mı inanayım önce yükleniyor yazısı çıkıyor sonra açılıyor.

Hangi modeli kullanıyorsunuz ?

625

Lumia 520 var arkadaşta 1yılı aşkın süredir kullanıyor whatsapa girerken bekleme falan olmuyor.Sşzin cihazda sorun vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar burada kimse ios daha iyi android daha iyi demesin.
    Lumia 925 şuanda 750 lira ve bunun üzerine f/p telefon tanımam.
    Evet şarjı çabuk bitiyor ama Iphone 5 ile aynı sayılır.
    İos cihazlar pahalı cihazlar ve Lumia 625 alıp sisteme laf etmeyin.
    930 1520 gibi telefonları kullandıktan sonra eminim ki ne android ne de İos alırsınız.
    Mağaza gerçekten kötü.Ama iyileşecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Beğenmeyen almasın kardeşim napalım yani sevmiyorsanız azıcık saygılı olun da fikirlerimizi dinleyin biz size ne diyoruz bizce bu sistem o sizin güvensiz ve çöp dolu olan androidinizden veya ufacık gelişmelere milyarlar verdirten appledan çok daha iyi ama tabi siz diyorsanız ki hala wp çöp almayın sizi kazanmak bize fayda değil zarar getirir telefonu alalı 1 ay oldu ve en ufak şikayetim yok cihaz uçuyor ve mağazada aradığım her şey var belkide bir android almış olsam veya apple pişman olurdum bilemiyorum ama ben bu cihaza bayıldım ve verdiğim paraya değiyor en azından ancak sizin gibi bir şeyi görmeden ona kap biçenler yani ön yargılı yaklaşanlar ve üstüne kötülüyenler yüzünden bu sistem gelişmiyor kısacası beğenmiyorsan hoşuna gitmiyorsa alma kardeşim git başka cihaz al

Olur mu ? Onların illa TC kimliklerine kadar her bilgilerini Google'a vermeleri gerekiyor. Sonra telefona virüs bulaştırıp markette köşe bucak antivirüs arayacaklar. Güne başlarken yüz yıkamadan önce telefona reset atacaklar. Olmadı her uygulamayı .apk ile indirirler, geliştiricinin ekmeğiyle oynarlar Sonrada PC ile tam senkronize çalışan, çoğu sosyal uygulamanın olduğu, piyasada en iyi kameralara sahip telefonları olan, iOS kadar stabil, Android'den bile daha fazla kişiselleştirilebilir, Apple ve Google'ın önünü kesmek için varını yoğunu ortaya koydukları WP'ye laf ederler.

Bırakın bunları uğraşmaya değmez.

Wp kullaninca microsofta veriyoruz kimlik bilgileriniben google'a daha cok guvenirim.

Telefona reset atmaya gelince, moto g ve lumia 520 kullaniyorum. L520 hergun yeniden baslatmak isterken(hatta ara sira internet explorera yuklenince kendi reset atiyor, video oynatilamiyor hatasi varsa da %100 reset gerek) moto g ye 4 ayda yaklasik 2-3 kere yeniden baslattim. Virus ve apk kisilerin kendi tercihi. Iki isletim sisteminde de olabilecek durumlar.

Eger stabillik ana ekrandaki karolari yukaridan asagiya kaydirmaksa gercekten stabildir wp, ama diger islemler icin ayni seyi soyleyemem. Kisilestirme dedigin o karolara renk veya arka plan eklemek. Kisilestirmede androidin a si olamaz maalesef.

Ha unutmadan sosyal medyalarin mobil siteleri wp uygulamasindan daha cok yonlu ve iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 9 Mart 2015; 2:30:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Arkadaşlar burada kimse ios daha iyi android daha iyi demesin.
    Lumia 925 şuanda 750 lira ve bunun üzerine f/p telefon tanımam.
    Evet şarjı çabuk bitiyor ama Iphone 5 ile aynı sayılır.
    İos cihazlar pahalı cihazlar ve Lumia 625 alıp sisteme laf etmeyin.
    930 1520 gibi telefonları kullandıktan sonra eminim ki ne android ne de İos alırsınız.
    Mağaza gerçekten kötü.Ama iyileşecektir

bende 625 kullanıyorum memnunum ama arada kasıyor ama dediğiniz gibi 930 vb modeller olsa ios yada android kullanılmaz mağzada düzelirse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıçta çok iyiymiş gibi gelebilir. Ancak bir sure sonra sürdürülüyor yazısı sinir bozucu hale geliyor. Çok yuklenince uygulamalar kapanıyor(ie,twitter,instagram) oyunları saymıyorum bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Beğenmeyen almasın kardeşim napalım yani sevmiyorsanız azıcık saygılı olun da fikirlerimizi dinleyin biz size ne diyoruz bizce bu sistem o sizin güvensiz ve çöp dolu olan androidinizden veya ufacık gelişmelere milyarlar verdirten appledan çok daha iyi ama tabi siz diyorsanız ki hala wp çöp almayın sizi kazanmak bize fayda değil zarar getirir telefonu alalı 1 ay oldu ve en ufak şikayetim yok cihaz uçuyor ve mağazada aradığım her şey var belkide bir android almış olsam veya apple pişman olurdum bilemiyorum ama ben bu cihaza bayıldım ve verdiğim paraya değiyor en azından ancak sizin gibi bir şeyi görmeden ona kap biçenler yani ön yargılı yaklaşanlar ve üstüne kötülüyenler yüzünden bu sistem gelişmiyor kısacası beğenmiyorsan hoşuna gitmiyorsa alma kardeşim git başka cihaz al

Olur mu ? Onların illa TC kimliklerine kadar her bilgilerini Google'a vermeleri gerekiyor. Sonra telefona virüs bulaştırıp markette köşe bucak antivirüs arayacaklar. Güne başlarken yüz yıkamadan önce telefona reset atacaklar. Olmadı her uygulamayı .apk ile indirirler, geliştiricinin ekmeğiyle oynarlar Sonrada PC ile tam senkronize çalışan, çoğu sosyal uygulamanın olduğu, piyasada en iyi kameralara sahip telefonları olan, iOS kadar stabil, Android'den bile daha fazla kişiselleştirilebilir, Apple ve Google'ın önünü kesmek için varını yoğunu ortaya koydukları WP'ye laf ederler.

Bırakın bunları uğraşmaya değmez.

Wp kullaninca microsofta veriyoruz kimlik bilgileriniben google'a daha cok guvenirim.

Telefona reset atmaya gelince, moto g ve lumia 520 kullaniyorum. L520 hergun yeniden baslatmak isterken(hatta ara sira internet explorera yuklenince kendi reset atiyor, video oynatilamiyor hatasi varsa da %100 reset gerek) moto g ye 4 ayda yaklasik 2-3 kere yeniden baslattim. Virus ve apk kisilerin kendi tercihi. Iki isletim sisteminde de olabilecek durumlar.

Eger stabillik ana ekrandaki karolari yukaridan asagiya kaydirmaksa gercekten stabildir wp, ama diger islemler icin ayni seyi soyleyemem. Kisilestirme dedigin o karolara renk veya arka plan eklemek. Kisilestirmede androidin a si olamaz maalesef.

Ha unutmadan sosyal medyalarin mobil siteleri wp uygulamasindan daha cok yonlu ve iyidir.

Virüs meselesi tercihen olmuyor maalesef. Bir yanda açık kaynak kodlu diğer yanda kasa gibi kapalı bir sistemden bahsediyoruz. Çeşitli yarışmalarda güvenlik konusunda WP her zaman 1. oldu.

Kişiselleştirme konusunda Android'in a'sı olamaz demişsin. Şuan kilit ekranı değiştirilebiliyor, karolara arkaplan ekleniyor bu sayede #TileArt ile WP hariç hiçbir sistemde olmayan tasarımlar ortaya çıkıyor. GDR1 ile Launcher desteğide geldi. KitKat, iOS, Windows Masaüstü gibi launcherlar kullanılabiliyor. Yetmezse sistemin kendi Dark ve Light temaları da var. Kişiselleştirme adına daha ne yapılabilir ki ?

L920 kullanıyorum ve 3 yıldır bir telefon hiç mi sıfırlama istemez ? Şu uygulama durduruldu, yanıt vermiyor gibi hatalarda vermiyor. Bir ara hafıza dolana kadar uygulama yükledim, yine ilk aldığım gün gibiydi. Stabilite budur, karoları aşağı yukarı hareket ettirmek değil.

Herkes bir sosyal uygulamadır yakınıyor. Instagram için 6tag kullanıyorum. Paylaşımları beğeniyorum, paylaşıyorum, filtreler var, Direct Message var, takip ediyorum/ediliyorum, edenleri görebiliyorum, profilimi ayarlayabiliyorum vs. her işimi görüyor ve daha 1 kere atmamıştır. Vine içinde aynı şekilde 6sec geçerli. Twitter'ı çok detaylı kullanmıyorum ama pek sorun yaşamadım. Facebook'ta bazen gidebildiğim kadar gidiyorum, bana mısın demiyor. Gram kasma, donma, takılma yok. Facebook Messenger ilede bir sorun yaşamadım. Ama iOS ve Android sürümleri size acıkınca kebap falan söylüyorsa haklısınız derim.

• 1500TL ye note 3,z2.lg g3 gibi modeller dururken neden 930-830-1520 alınsın ki sistem oturmadı.Ne zaman düzelir o zaman alınır.
  • Kesinlikle değil.uzun süredir 920 kullanıyorum ve gayet memnunum.Benim aradığım ve ihtiyacım olan her şey mağazada mevcut.Kamerası da kötü değil,güzel çekimler yapılabiliyor.Tabi bu işler beklenti ve zevk meselesi çok oyun oynayanlar ya da farklı işlerle uğraşanlar mağazadaki uygulamaları yeterli bulmayabilir.Şahsen telefonda oyun oynamadığım için bu benim açımdan sıkıntı olmuyor.İleride yeni bir telefon alırsam yine windows phone alacağım.
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Yaa kesin öyledir bende niye yarım saatte açmıyo acaba

• 512 mb ramle asphalt 8'i oynamak paha biçilemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok şükür bin şükür seni bana verene Windows

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Yarın yine konuşulacak.Bu böyle gider Windows böyle,Windows şöyle bende bıktım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

wp = çöp whatsapp'ı yarım saate açıyor gelişmemiş sistemi alıp siz geliştirmeyin gelişmiş sistem alın der giderim

iphone 4s facebook'u 17 saniyede, lumia 820 2 saniyede açıyor.

4s teki facebookun çıkardığı kendi programı, L820 deki Micsosoftun yaptığı program. 4s teki tam sürümken L820 deki lite sürümü sayılır. daha çok gelişmesi lazım.
  • lumia 735 ve lg g3 sahibiyim herkes elindeki teli över gayet normal android tellerde sınırsızca şeyler yapılabiliyor 10 yıllık gelişim süreci var doğaldır 735le yüzde 80 g3 teki işlerimi yapıyorum ve takılmadan yapıyorum benim düşüncem Windows 10 la otg desteği ve birebir pc ile teldeki uygulamaları eşitlerse android baya bi müşteri kaybeder böyle bir durum olduğunda g3 elden çıkartıp windovsumun yanına bide ios koyacağım anlayacağınız arkadaşlar 1500 liraya kadar param varsa düşünmem Windows alırım çünkü 1500 üstünde iyi bir amiral gemisi yok çıkarılarsa alabilirsiniz tabi o sebepten 1500 üstüne ben olsam iphone illa olacaksada android htc alırdım android sisteminde en kasıntısız tellerin başında geliyor htc bence ,lg optimus g bile g3 ten daha az kasıyor:) htc nin 800 lük telide:) soru sormak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose2 -- 10 Mart 2015; 9:30:13 >
  • Rascoal kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ama şekil konuştun hepsin ağzının payını vardın sağol @Rascoal

• quote:

Orijinalden alıntı: meraklı pati

Kardeşim ama şekil konuştun hepsin ağzının payını vardın sağol @Rascoal

Estağfurullah ben sadece doğruları yazdım ama üzerine hala kötüleyenler var birisi yazmış ki o fiyata ne cengaverler vardı yahu kardeşim Allah aşkına söyle neymiş o cengaver ben de merak ettim

• quote:

wp = çöp whatsapp'ı yarım saate açıyor gelişmemiş sistemi alıp siz geliştirmeyin gelişmiş sistem alın der giderim

palavra...
  • Annem için uygun telefon arıyordum,senelerdir Samsung'un pixelleri sayılan kapaklı telefonunu kullanıyordu.Fiyatı çok ucuz olduğu için Lumia 520 aldım . güncellemesini yaptım.

Tarafsızca yazıyorum. Lumia 520 için bu görüşlerim

-Kasa çok hoş ve zarif duruyor,arka kapağın kolayca değişmesi hoşuma gitti.

-Optimizasyon çok iyi,düşük donanım ile yağ gibi akıyor sistem.

-Arayüz sade ve kullanımı basit.Lakin bir Android kullanıcısı olarak özelleştirme neredeyse hiç olmadığı için kendimi çok kısıtlanmış hissettim.

-Market arayüzü sade ama denildiği gibi uygulama çeşitliliği yetersiz.

-Batarya süresi iyi denilebilecek düzeyde.

-Yazılımlar sizi sürekli hesaplara bağlamaya,istatistik tutmaya yöneltiyor hoş olmamış.

- Fiyatına göre hakkını fazlasıyla veriyor,bu fiyata Samsung'un düşük segment çöp telefonları alınabilirdi yerine.

Wp 10 ile umarım bugün hususlarda düzelme olur,rekabet her zaman müşteri yararına olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 11 Mart 2015; 1:20:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğru-Adam

512 mb ramle asphalt 8'i oynamak paha biçilemez

tabi sen de haklisin. peki, wp dek aspalth 8 de grafik ayari var mi ? digee platformlarda varken bizde neden yok acaba. 512 mb ram ile oynuyorsun iyi guzel de oynuyosun iste

• Adam trollemiş millette ciddiye almış

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.