Şimdi Ara

WP öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDIT: Bu ve bunun gibi konulari ben acmadim, acmiyorum arkadaslar, nasil bir karisiklik oldugundan emin degilim, belki nick degisikliginin bir sonucudur ancak, ben normalde konu acip goygoy yapan biri degilim. o yuzden benim nickim ile acilmis sacma sapan konu ve mesajlardan dolayi hakkimda kesin bir hukme varmayiniz. ben sadece firsat paylasimciligi yapmak isteyen siradan bir vatandasim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyh -- 1 Eylül 2022; 10:0:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: notfound

Aylar önce almaya niyetlenip sitesinde bir iki tur attım ama hangisi yeni model hangisi eski çok belli olmuyor. Hepsi lumia ve de 625 9251020 gibi rakamlardan bir şey anlamadım, üst Düzey kullanışlı ve yeni modeli hangisi oluyor?

Amiral gemisi olanlar 1520 ve 930 ekran boyutları farklı ama teknik özellikler yakın birbirine.Daha uygun ve güncel bir telefon istesen 830 ya da 735 var.Ancak biraz daha beklersen orta segmentte 2 yeni telefon gelecek 640 ve 640Xl.

• 302sino kullanıcısına yanıt
    Biraz daha beklerim teşekkürler
    Bu Rakamların bir anlamı var mi?

• quote:

Var aslında bunlar model isimleri küçükten büyüğe doğru genellikle özellikler artarak gider tabi faiyatlar da öyle.Ama özel telefonlar da var tabi mesela 1020 kamera odaklı bir telefon.Tasarım önemliyse bence en iyileri 830 ve 930.Büyük ekran ve uzun pil ömrü istersen 1520 iydir.

• quote:

Bütçe ve beklentiler ? Kamera, şarj ,fiyat/p, görünüm vs vs.

• Wp tavsiye deyince ilk aklıma Lumia 735 geliyor..ihtiyaçları, talepleri görmeksizin.. O derece yani.. Ama ekran boyu, kamera kapasitesi gibi unsurlar önemli tabi.. Bir önceki mesajda vurgulandığı gibi, beklentiler nelerdir ? Belirtirseniz daha ayrıntılı cevaplar alabilirsiniz..
    Syg.

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Beklentilerim Arasında kemara var, sistemin açılış Hızı ve kameranın da öyle hemen beklemeden çekmesi Lazım Android gibi gecikmeli olunca pek hoş olmuyor. Ekranın renkleri canlılığı tepki Suresi de önemli, büyük ekran iyidir ama 5" en fazla, fiyat çok önemli değil, teşekkürler,saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyh -- 7 Mayıs 2015; 12:47:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En İyi Android Launcher?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beklentilerim Arasında kemara var, sistemin açılış Hızı ve kameranın da öyle hemen beklemeden çekmesi Lazım Android gibi gecikmeli olunca pek hoş olmuyor. Ekranın renkleri canlılığı tepki Suresi de önemli, büyük ekran iyidir ama 5" en fazla, fiyat çok önemli değil, teşekkürler,saygılar..

Lumia 930 saydığınız özellikleri kapsıyor 5 inç çok iyi bir kamera oled canlı ekran. Ancak kamera açılış hızını 930 kullanıcı kulübüne sorun lumia kamera genelde biraz geç açılıyor(1-2 sn.) 930 'da durum nasıl bir sorun. Ancak eğer cep telefonu acelesi yoksa 940 modeli çıkacak ve Windows 10 tüm özellik donanım ve sensorleri olur büyük ihtimal. Kolay gelsin size.

• Teşekkürler, zaten öncelikle Windows 10 deneyimi yasamak için yıllar sonra Microsoft telefon kullanma hevesi oluştu, çok kullanılan Programların hızlıca açılması ve hemen isleri halletmesi gerekiyor, takvim mail vs geç açılsın önemli değil ama rehber camera GPS bulma hizi gerekli çok kişiye saygilar

• quote:

Teşekkürler, zaten öncelikle Windows 10 deneyimi yasamak için yıllar sonra Microsoft telefon kullanma hevesi oluştu, çok kullanılan Programların hızlıca açılması ve hemen isleri halletmesi gerekiyor, takvim mail vs geç açılsın önemli değil ama rehber camera GPS bulma hizi gerekli çok kişiye saygilar

Kamerada Windows10 da fazlaca iyi gelişmeler bekleniyor ama gps ve rehber program açılışları çok hızlı şu andaki lumialarda.takvim ve mailden keza çok hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 7 Mayıs 2015; 16:16:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.