Bildirim
WPRIME süper bir CPU Benchmark.Haydi Kendine Güvenenler?( SIRALAMALI...) (17. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Slash,
O nasıl bir anakart ve işlemci sıcaklığıdır? :)
Sanırım soğutucunu tam oturtamadın yani işlemciye tamasında problem var. Acil çözüm aramanda fayda var.
Benim değerin linki gitmiş, aynı ss bilgisayarımda hala duruyor ama yeni testler yapabilirim o nedenle onu tekrar koymak istemedim.
Ayrıca nickim JANT! idi, şu an Janti. Arkadaş güncellediği sıra yenilerse... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: yucelb.
Bu da bizim iş yerinin hurdası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 1 Ocak 2012; 12:54:53 >
-
1,55 sürümü benim sistemde tek çekirdeğe yükleniyor nedense ve aldığım sonuç diğer işlemcilere kıyasla oldukça düşük. 1,55 sürümüne ait sonuç:
Bu da programın 2,07 sürümü. Bunda çekirdeklerin ikisine de yükleniyor program ve aldığım sonuç resimde:
Edit: Tamam çözdüm olayı, ayarlara girip thread kısmını 2 yaptım ve 2 çekirdeğe de yük binmeye başladı:
Son skor şu şekilde:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 1 Ocak 2012; 15:47:02 >
-
-
Buda benden olsun
-
CPU Found: CPU0
Name: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz
Speed: 3301 MHz
L2 Cache: 1024 KB
32m test sonucum 6,543 sec
o.c li tabi işlemci 4.956ghz -
quote:
Orijinalden alıntı: eagle58
Sonuç gönderen olmadığı için uzun zamandır konuyu takip etmiyordum. Yeni sonuçlar da gelmiş... Daha yeni sonuçlar gelir ve konu canlanırsa tekrardan yeni kategoriler ve sıralamalar yapabilirim...
@smtknc
Sıralamaya girebilmek için v1.55 sürümünü kullanmak zorunlu...
@İskeletor2
Advanced Setting den Thread sayısını belirlemen lazım. sizdeki işlemci iki çekirdekli olduğu için bu kısma da 2 girmen gerekiyor. Yoksa tek çekirdek çalışır...
Buyrun hemşerim(sayılırız) budan benden :)
-
V 1.55 de hata verior -
quote:
Orijinalden alıntı: rucukutu76
V 1.55 de hata verior
Yönetici olarak çalıştırın hocam. -
tmm çalıştırdım sorun düzeldi fakat bu seferde 6 çekirdeğide açmama rağmen işlemci 3,8 ghz de işlem yapıyor
ama cpu-z ve gerçekte işlemci OC modunda 4.1 - 4.2 Ghz olması lazım
Buda benim Bench Scorum
http://b1206.hizliresim.com/y/l/84wm1.jpg
http://b1206.hizliresim.com/y/l/84wm1.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-490EE65F3 -- 18 Haziran 2012; 2:11:10 >
-
Buda bizden olsun
-
stabil şekilde böyle kullanıyorum hız 210*18.5=3885mhz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsin07 -- 5 Kasım 2012; 15:41:01 > -
-
-
PU da stok fan kullandığım için 1024M testinde 3392 Mhz de çok ısınıyor.işlemciye zarar vermek istemedim.Onun yerine her iki testte de ben bu işlemciyle aldığım en iyi değerleri koydum -
Sondan birinci olabilirim :)
-
Bu da başka bir pc:
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X