Şimdi Ara

WRC 5 (Sonbahar 2015) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Grafikler, ışıklandırma, çevre güzel fakat kokpit kısmını pek beğenmedim çok geçiştirme olmuş. Açıkçası frenleme dönüş gerçekçiliğide çok iyi değil yada ben alışamadım
  • Arkadaslar merhaba.. ben snoopy v18 direksiyon aldim. Wrc 4te hicbir sorun yok ama wrc 5 direksiyonu tanımıyor. Sebebi ne olabilir, sizde boyle bi sorun var mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun benim G25 i kol olarak gorüyor ileri geriyi sag solu pedal ve direksiyon simidini atamıyor kollara atayabiliyorum . Sorun nerde bilen varsa bilgi verebilirmi
  • Steam 216.7 mb güncelleme yapıyor.

http://steamcommunity.com/games/354160/announcements/detail/69037901301950418

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 30 Ekim 2015; 18:26:03 >
  • Oyunda hiç olmamış dedirten şey etap süreleri. Diyelim bir yarışı 3:59 da bitirdiniz 2. ye attığınız fark 1 yada 1/2 saniye. Restart yapıp diğer etaba saniye avantajı kazanim diyip baştan oynuyorsunuz çok iyi ve sıkı bir sürüşten sonra 3:59 yaptığınız parkuru bu sefer 3:54 de bitiriyorsunuz. O da ne yine 2. ye attığınız far 1 yada 1/2 saniye. Yani hiç sıkmaya gerek yok gibi vahim bir sorun iştikal ediyor.
  • bende g27 nin tuşlarını değiştirememe sorunu var. vitesleri kulakçıklara atayamıyorum. saçma sapan tuşlara gidiyor.

oyun bu arada fiyasko. dirt rally yi aldım du bakalım.
  • ilkercom kullanıcısına yanıt
    Dirt Rally yi almakla iyi yapmışsın.Arasındaki farkı hemen anlayacaksın.

Özellikle g27 ile çok keyifli.
  • WRC 5 i iade ettim. bakalım parası ne zaman geri yatacak.
  • Demosunu denedim Sebastien Loeb'e kyyasla daha iyi. Almayy dü?ünüyorum e?er yirmi lira civaryna dü?erse. Yakyn zamanda zor tabii de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Oyunda hiç olmamış dedirten şey etap süreleri. Diyelim bir yarışı 3:59 da bitirdiniz 2. ye attığınız fark 1 yada 1/2 saniye. Restart yapıp diğer etaba saniye avantajı kazanim diyip baştan oynuyorsunuz çok iyi ve sıkı bir sürüşten sonra 3:59 yaptığınız parkuru bu sefer 3:54 de bitiriyorsunuz. O da ne yine 2. ye attığınız far 1 yada 1/2 saniye. Yani hiç sıkmaya gerek yok gibi vahim bir sorun iştikal ediyor.

saçmalığa bak ya

yıllar önce cmr 3 oynarken hiç birinci olamadığım için gidip oyun dosyalarındaki ai araçların zamanlamalarını değiştirmiştim tek tek
    demek ki bunlarda standart ai zamanları yok, sen kaç yaparsan -1 sn diyorlar

• Ai zamanı demoda bile bahsedildiği gibi. Kırk kez kaza yaptığım maçta bile bir saniye farkla galip geliyorum.
  • Oyun çıktıktan sonra bir kaç hatırı sayılır güncelleme geldi ise de bu konuya el atmadılar.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun Ekim ayında çıktığında ben de fark etmiştim bu durumu. Adamlar bildiğin senin sürede göre zaman yapıyor. Bu da biraz ayarlardiginiz zorlukla ilgili. Sonuçta geneli balon olan bir yapım. Sırf yarış oyunlarına tutkum nedeni ile oturdum ps4 te oynadım. Sanırım bugün platin yapıp sileceğim.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=110883980

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 25 Ocak 2016; 13:33:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda aynı ekrandan 8 kişi oynanıyor yazıyor doğru mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.