Şimdi Ara

WristCutter ve Thaldrin hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EasyRamiz

quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

quote:

Thaldrin sizcede top lanede çok yetersiz değil mi? Fab a karşı duramıyor. LongB bu kadar geriye düşmüyordu..
    Ayrıca WristCutter adc'ye mi geçicek? İsabet olur midde çok tokat yiyor gibi geldi bana.
    http://www.lolking.net/summoner/euw/162542#history/1112921821
    sanırım HWA'dandı bir oyuncu midi bana bırak adcye geç artık ferit! yazmıştı facebooktan. Dalgasına mı bilmiyorum tabi

LongB HWA'da oynamadı, bu 1.
    LongB birebirde Fab'ı hep ezdi, bu 2.
    WristCutter, sizlerin prensi Naru'yu tokatlıyordu yalnız. Ha, ne zaman agresif oynamayı bıraktı, o zamandan beri performans olarak bayağı düştü ona katılıyorum.

Allah kitap için nerde LongB HWA'da oynuyor demişim bi açıkla nolur şu mübarek ramazanda bekliyorum cevabını. Ayrıca LongB fabı asla ezemedi, tf dede fabın yaptığını yapamadı tbf de bunu gördük bence dikkatli izlememişsin.
    @KaraReis
    Helal kardeşime hadi uzaklaş hadi

İlk cümle için doğru, dememişin öyle bişey ben yanlış yorumlamışım.
    Tbf yi siz doğru izlememişiniz, lane de hep ezdi, lane de sadece ganklerden dolayı geri düştü. TF'lerde fab zaten daha fazla katkı veriyor bunu herkes biliyor, tüm dp takımı öyle.

Yalakan da cevabı almış olsun burdan.

yaw he yaw he. bende turnuvadan önce longb tokatlicak diyordum ama olmadı işte kardeş olmadı yani başaramadı. Bende isterim blue'ya geçsin şu thaldrinin yerine ki elwindin gelişiyle tokatlasınlar ama olmuyor işte..

Bak kardeş, bu ülkenin en iyi takımı, nerde ne yapacağını bilen tek takımı DP, bunda herkes hemfikir.
    Ama birebirde LongB Fabdan üstün her zaman, Wristcutter'da Naru'dan üstündü, şuan baya bi düşüşte Wristcutter. Ama adamlar takım, geriye düştüğünde nasıl oyun çevireceklerini, öne geçtiklerinde oyunu nasıl bitireceklerini, bi lane ezildimi orayı nasıl diriteceklerini, karşıdan biri kastımı onu nasıl durduracaklarını gayet iyi biliyorlar. Tabi bu söylediklerim TR sınırları içinde. Ayrıca oyun dışında ne kadar kibirli olsalar da oyuna bunu hiç yansıtmıyorlar, karşılarındaki takımın hangi oyuncusunun hangi heroyla iş yaptığını bilip ona göre önlem alıyorlar.

• Benim babam senin babanı döver mesajları. :O
  • DP bir takım kimliği oyuncu kalitesi vs. ile üstün olmadı hic bir zaman, longb Fabdan, naru wcutterdan daha iyi diyen adamlar spiker yönlendirmesi ile bütün turnuvaları izlemiştir bana sorarsanız. DP nin kazanmasının + tek nedeni var, turnuvalardan önce verdikleri egoistik imaj ve kendine güvendir, takım olarak cok da ileride değiller yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el-Muktedî

DP bir takım kimliği oyuncu kalitesi vs. ile üstün olmadı hic bir zaman, longb Fabdan, naru wcutterdan daha iyi diyen adamlar spiker yönlendirmesi ile bütün turnuvaları izlemiştir bana sorarsanız. DP nin kazanmasının + tek nedeni var, turnuvalardan önce verdikleri egoistik imaj ve kendine güvendir, takım olarak cok da ileride değiller yoksa

Ya zaten bundan 2-3 sene önce bu naru fab dediğiniz adamlar sıradan ergenlerdi 2 yıl sonra oyun popülerliğini yitirince bunlara bakılacak mı? Hayır burası ayrı, egoist ve boş konuşan kişiliğe sahip gibi gördüm oyunda ki yazışmalarını hareketleri stream izledim 10 dakika izleyemedim şahsen yani Avrupa kalitesinde bir oyuncu değiller kanımca, burada 2-3 tane çocuğundan fabfabfab demesini ciddiye alma

• Türkiye'nin en iyi midi naru bu kadar net. Ferit rakip karşısında ne yapacağını bilmediği için böyle oluyor. Yoksa oyun deneyimi Naru'dan fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nitrourea

Türkiye'nin en iyi midi naru bu kadar net. Ferit rakip karşısında ne yapacağını bilmediği için böyle oluyor. Yoksa oyun deneyimi Naru'dan fazla.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.