Şimdi Ara

Wtb Sm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. sm zaten şuan paralı 2. ise şuan herkez bişey söylüyor adamlar bukadar para kazanırken birden satışları bitirmeleri çok saçma
  • 0x33 site olarak sro ve sm ile ilgilenmeyi birakacaklarini acikladi ...

su an ne olacagi belli degil ... yani site olarak sm destegini birakacaklar, drew benton ya da diger programcilardan biri kisisel olarak ilgilenip sm cikarmaya devam edebilir ... ya da sm yeni updateler sonrasi hic cikmayadabilir ... ugracak kisisel programci olsa bile site olarak olaydan cekildikleri icin sm nin ucretsiz dagitilmaya baslanmasi da soz konusu ...
  •  Wtb Sm

quote:

the most promising game seems to be Aion. But we will consider others as well.
    (buradaki others'dan kasit warhammer olabilir belki.)

@0nly4y0u
    yazdigin ifadeler cok emin ve kesin ifadeler. kesin bilgi olmayan seyler hakkinda biraz daha yuvarlak ifadeler kullanmak gerek, sahsi kanaatim.

adamlar kendileri uyariyor, omru uzun olmayabilir diye. degmez verecegin paraya.
    sm kullanana kadar testosterone kullan. ayni islevde, isrobot ile tumlesik calisabiliyor ayrica. (bot degildir, sadece client'e enjekte edilmis bi cok ozelligi olan programcik) nasil bulurum diye mesaj atmayin. google'da aratinca cikiyor.

ps: aylar sonra yazilan oylesine bir mesajdir.

• up
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

Wtb Sm

quote:

@0nly4y0u
    yazdigin ifadeler cok emin ve kesin ifadeler. kesin bilgi olmayan seyler hakkinda biraz daha yuvarlak ifadeler kullanmak gerek, sahsi kanaatim.

adamlar kendileri uyariyor, omru uzun olmayabilir diye. degmez verecegin paraya.
    sm kullanana kadar testosterone kullan. ayni islevde, isrobot ile tumlesik calisabiliyor ayrica. (bot degildir, sadece client'e enjekte edilmis bi cok ozelligi olan programcik) nasil bulurum diye mesaj atmayin. google'da aratinca cikiyor.

testosterone bildiğimiz Loader sanırsam gördüğüm kadarıyla o.Ama sm arayanlar bi charın arkasına 2. bi charı takmak için değil 2 3 tane charı aynı anda farklı yerlerde kasmak için arıyolar anladığım kadarıyla.o yüzden bu program onların işine yaramaz.

• kareşim taxi yoluyla bende kasarım ama yeni bbi servere geçmişsin ve ii tanınan birisi olmak istiyosun 3 char birden kasmak istiyosun bunları yapman için ya 3-4 pcn olcak yada smn ve iibi pcn olcaq
  • Evet 65 ytl veren arkadaş 45ytl'ye satın almış
    Elimde 1 account oldu :) Arkadaşın biri hediye etti saolsun
    1 tanesini 50 ytl'den satıyorum almak isteyen direk eklesin: silent_force@msn.com
    Boş muhabbetler için eklemeyin lütfen
    Direk hesap no vercem parayı aldığım an account bilgileri elinizde olacaktır
  • İki tane isrobot 22ytl ve 240 kredi
    240 kredi 1 aylık isrobot
    1 ayda smye verilen ortalama tutar 20ytl

Şimdi kalkıp da smcilerin mağrur davranışlarını çekmektense alın isrobotu paşa paşa kullanın.

Not:İki veya daha fazla char kasıyoruz diyenlere bir sözüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LNavigator -- 8 Mayıs 2008; 18:51:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LNavigator

İki tane isrobot 22ytl ve 240 kredi

Şimdi kalkıp da smcilerin mağrur davranışlarını çekmektense alın isrobotu paşa paşa kullanın.

SM çok avantajlı bence. Örneğin benim acc.'um var diyelim her hafta ben almıyorum kendime; 2 kişi daha bulup değişimli olarak alabiliyoruz. Böyle olunca da ayda 7.5 ytl'ye falan geliyor ortalama..

Bir de 0x33 yeni bir oyuna yelken açacak ama bu süre zarfında SM satışlarını durdurmayacak diye biliyorum. Sadece forum kapanacak ve bot satışları devam edecek. O kadar çok alan varken SM'dan vazgeçmeleri akla ve mantığı aykırı.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngnsry -- 8 Mayıs 2008; 20:25:07 >

• SM elbetteki daha avantajlı.
    2 char açabilme + Zoom + No DC
    İsro alırsan eğer prede almak zorundasın göbeğin çatlar yoksa oyuna girebilmek için =)
    Ayrıca 3 kişi ortak kullanamazsın.

0X33 sitesindede duyurdu zaten bot satışları devam edecek die
    Kimse sm tarih oluyor diye üzülmesin ve korkmasın
    Fiyat 50 ytl ekleyn xD
  • yukarda anlatilmaya calisilanlari tekrarlar isem 0x33 un aciklamasi "su an icin sm satisi devam ediyor, ama biz sro dan elimizi ayagimizi cekiyoruz, hali ile sm nin omru uzun olmayabilir ona gore" dir meal olarak ...
    mevcut accountu olanlara laf eden yok devam ettigi muddetce kullanin ...
    ama forum accountu satin alacaklari uyarmak lazim para verip hesap alir iseniz elinizde patlayabilir ... zira 1 ay ne bileyim 2 ay sonra sm olacak mi ? bunun garantisini kendileri de vermiyor ... hatta az once yazdigim gibi kendileri acikca "sm omru uzun olmayabilir, ona gore" diye de uyariyor ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LNavigator

İki tane isrobot 22ytl ve 240 kredi

Ona bakarsan bir çok site 1 aylık isrobotu 25ytl ye satıyorlar o daha kârlı. Ama sm olayı çok farklı. Ben şuan sm kullanıyorum. Herculesde 2 tane char kasıyorum, Saturnde 1 tane char kasıyorum ve 1 tanede stal charı var. yani 3 charı aynı anda kasabiliyorum. oysaki isrobotta o özellik yok. 0x33 sitesi sm satışını bildiğim kadarıyla tam olarak bitirmiycek sadece eskisi gibi ön planda tutmuycaklar. Eski üyeler sm alımına ve kullanımına devam edebilecek ama kein olarak sitede bişey söylemiyor. Gliserin kankamında dediği gibi düzce veya ankaradan elden alıcaz. Varsa ciddi anlamda satan görüşebiliriz.

• bir sm account'u ile farklı iplerden kullanıcılar yararlanabiliyormu? anladığım kadarıyla farklı ipden kullanbılabiliyor. yoksa benmi yanlış anlamışım. eğer yanlışsam lütfen düzeltin.
    şimdiden teşekkür ederim.

eğer öyle ise benim bir arkadaşımda sm accountu var. eğer farklı kişilerde kullanabiliyorsa kendisine iletebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjanaz55

bir sm account'u ile farklı iplerden kullanıcılar yararlanabiliyormu? anladığım kadarıyla farklı ipden kullanbılabiliyor. yoksa benmi yanlış anlamışım. eğer yanlışsam lütfen düzeltin.

eğer öyle ise benim bir arkadaşımda sm accountu var. eğer farklı kişilerde kullanabiliyorsa kendisine iletebilirim

Bir sm accountu 3 ayrı ip tarafından kullanılabiliyor evet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

Wtb Sm

quote:

@0nly4y0u

feversea bu testesteron bende var ama pek çözemedim aynı anda birden fazla srobot sokabiliyomuyuz bununla oluyosa anlatabilirmisin nasıl olduğunu

• alın size sınırsız, masrafsız, beleş bot

http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=237&t=55400
  • quote:

Orjinalden alıntı: undeadboy

quote:

Orjinalden alıntı: sjanaz55

bir sm account'u ile farklı iplerden kullanıcılar yararlanabiliyormu? anladığım kadarıyla farklı ipden kullanbılabiliyor. yoksa benmi yanlış anlamışım. eğer yanlışsam lütfen düzeltin.

Bir sm accountu 3 ayrı ip tarafından kullanılabiliyor evet.

arkadaşım moderatörlerden birisine sormuş farklı bilgisayarlarda kullanabilirmiyiz diye. işte buyrun cevap:

"No, if we find accounts being shared we do ban them. The exception is if you're at the same physical location (like the same house)."

eğer farklı ip olduğu tespit edilirse accountu iptal ediyorlar. sanırım 1 accounttan 3 farklı kullanıcının yararlanması sadece aynı ip için geçerli bir koşul.

• quote:

Orjinalden alıntı: _AvRiL_

100 ytl e sm accountumu? surda bitti biticek olan bu botun omru tas catlasa 2 ay ki ona da verilmez
    ps: uzerinde calıstıkları oyun Airon diye bir oyundur

Edit Aion..
    Ve ayrıca alacak arkadasa sesleniyorum buradan 50 ytl 40 ytl hadi taş çatlasın 30 ytl o kadar anormal bir fiyat ki..
    Bence mantıksızca hareket etmek olacak bu yaptığın sonuçta bir kar-zarar hesabı yaptığında power-bot ya da turbo-bot veya türevi-muadili botları almanın daha karlı olduğunu göreceksin..
    Bot propogandası ya da firma propogandası yaptığımı sanmayın sakın ancak sadece uyarıyorum ve öneride bulunuyorum denebilir...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

quote:

100 ytl e sm accountumu? surda bitti biticek olan bu botun omru tas catlasa 2 ay ki ona da verilmez

neden sitede eskiden war hammer beta account u olanlara bedava sm kullanımı verilmesiyle ilgili konu vardı :S

su anda dedigim gibi Airon adlı bi oyun uzerinde calısıyorlar hatta bununla ilgili bir topic bile var yani sm in bitmesi yakındır bosuna para dokmeyin

evet airon üstünde çalışıyorlar ve yüzde %90 haziran sonu gibi bir tarihde açılacak oyun bizde o tarafa kayıcaz bi kaç arkadaş

• quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

quote:

neden sitede eskiden war hammer beta account u olanlara bedava sm kullanımı verilmesiyle ilgili konu vardı :S

su anda dedigim gibi Airon adlı bi oyun uzerinde calısıyorlar hatta bununla ilgili bir topic bile var yani sm in bitmesi yakındır bosuna para dokmeyin

evet airon üstünde çalışıyorlar ve yüzde %90 haziran sonu gibi bir tarihde açılacak oyun bizde o tarafa kayıcaz bi kaç arkadaş

Oyunun adı Aion öncelikle..
    İkincisi @splendour ( Görkem di galiba) abim bırakıyor musunuz oyunu?Niyazi abi cenk abi ya da diğerlerinden bırakan var mı?Varsa kim acep?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.