Şimdi Ara

WTFast ile 50 ping Mümkün :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
37
Favori
76.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi oyundayken durduk yere internet bağlantımızı falan koparmaz dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocarman

quote:

Orijinalden alıntı: not real Ezreal

Beyler şöyle bir şey buldum. Yorum yazma olayı böyle galiba. İşinize yarayabilir galiba. Benim de ping 130'dan 75'e düştü. Eskiden kendim 50 alırken bunlara muhtaç kalmak üzüyor gerçi ama olsun...

http://wtfastcrack.com/trialreset

Crack i denedin mi ise yariyor mu ?

Trial kullanıyorum şuan. Trial süresi bitince trial süresini resetlemeyi deneyeceğim. Olursa mesajımı editlerim. :)

• sort by ping tıklayınca program kendini imha ediyor kafama göre almanya seçtim 150 ping vardı sort by ping kısmını nasıl düzeltebilirim
  • Siz vpn'de alman sunucusuna bağlanıyonuz ama pinginiz yine aynı olacak. Hiçbir artısı olmaz sizin için, sadece görüntüde değişir ping.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruto_iso

quote:

Orijinalden alıntı: emr089

Beyler şu hatayı alıyorum
    https://store.donanimhaber.com/41/c5/72/41c572277309a0592e413c9ba91b1c63.png
    yardım ederseniz sevinirim :(
     WTFast ile 50 ping Mümkün :)

Edit:Normal yolla oyuna girdim calıstı yinede program sıkıntı olmuyor bu arada ping 90-120 arası değişiyordu 62 de sabit kalıyor eyvallah program için:D

Hangi server'ı seçtiniz?

Sort by Ping dedikten sonra cıkan Western Europe DE2 seçili dostum

• Ben çok uzun süre ping problemi çektim süperonline kullaniyorum defalarca aramişimdir 2 3 kez adamlar modemi kontrol için bile geldi ve en sonunda üşengeçligimi yendim kablo alsim taktim tertipledim savit 45 ping aliyorum kablodan kastim ethernet kablosu
    Diyecegim odurki wireless ile bağlaniyorsaniz doğal cok yakininda olsa bile kablo takin abi ciddi diyorum 46 bile olmadi 45 sabit
    Edit:eklemeyi unuttm streamda denedim degisen bisey yok ping yine ayni yine ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barkside -- 14 Aralık 2014; 21:43:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Siz vpn'de alman sunucusuna bağlanıyonuz ama pinginiz yine aynı olacak. Hiçbir artısı olmaz sizin için, sadece görüntüde değişir ping.

Bunu söylemeye gelmiştim. Vpn server falan o terimlerden emin olamadığım icin post atmadim ama program gereksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler gercekten ısıme yaradı
  •  WTFast ile 50 ping Mümkün :)

sağolun birazcık etkisi oldu 10-20 pingi dert etmeyin a dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Siz vpn'de alman sunucusuna bağlanıyonuz ama pinginiz yine aynı olacak. Hiçbir artısı olmaz sizin için, sadece görüntüde değişir ping.

Bunu söylemeye gelmiştim. Vpn server falan o terimlerden emin olamadığım icin post atmadim ama program gereksiz

yurt dışı çıkışlarını yoğunluğu daha az olan bir hattan bağlantı yapıyorsa düşük ping almak mümkün. eskiden 55 - 60 arası oynardım son 3 - 4 aydır 100 + oluyordu program sayesinde tekrar 55 - 60 a kadar indi ve gecikme gibi bir sorun yok..
  • Bizde bi deneyelim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadan neden yorum yapıyorsunuz ki ? Görünürde falan değil bariz fark edilir şekilde gecikme düşüyor Plat oyuncusuyum 70 ping ile 50 ping arasında bile bariz farklar var sadece rakama bakarak söylemiyorum bunu gerçekten 50 pingle oynayabiliyorum şuan 2-3 ay önce programa gerek kalmadan zaten 50 ping alıyodum ne lduysa artık şuan 80-90 dan aşağı inmiyor. Programı buldum kullanmaya başladım ve artık eskisi gibi 50 pingle oynayabiliyorum denemeden yorum yapmayın !
  • Şu hatayı alıyorum nedir nasıl çözülür biligisi olan varmı ?
  • 3.parti yazılımdan sayılır mı acaba?
  • Mrt32 kullanıcısına yanıt
    tyresse falanda kullanıyor sanmıyorum ping dusurmesi harici bir avantaj saglamıyor
    Bu arada ben ping sorunlarından sonra cogu kisinin kullandıgını dusnuyordum bilsem 3 ay once acardım konuyu
  • normal 60 sabitken 120 ye cıktı superonlie kullanıcısyım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

tyresse falanda kullanıyor sanmıyorum ping dusurmesi harici bir avantaj saglamıyor
    Bu arada ben ping sorunlarından sonra cogu kisinin kullandıgını dusnuyordum bilsem 3 ay once acardım konuyu

Şu hatayı alıyorum sort by ping dediğimde bulmayıp bu hatayı verıyor yardımcı olurmusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rs4ky

Kullanmadan neden yorum yapıyorsunuz ki ? Görünürde falan değil bariz fark edilir şekilde gecikme düşüyor Plat oyuncusuyum 70 ping ile 50 ping arasında bile bariz farklar var sadece rakama bakarak söylemiyorum bunu gerçekten 50 pingle oynayabiliyorum şuan 2-3 ay önce programa gerek kalmadan zaten 50 ping alıyodum ne lduysa artık şuan 80-90 dan aşağı inmiyor. Programı buldum kullanmaya başladım ve artık eskisi gibi 50 pingle oynayabiliyorum denemeden yorum yapmayın !

Kardeşim pinginizin az gözükmesinin sebebi bağlandığınız vpn sunucusu almanya da bulunuyor, riotun sunucularıda almanyada olduğu için 40 ping gösteriyor fakat almanyadaki riot sunucusundan almanyada ki vpn sunucusuna bağlantı daha sonrada almanyada ki vpn den türkiyedeki sizin bilgisayarınıza geliyor. Yani pinginiz yine aynı oluyor.

Alman Riot Sunucusu - Alman Vpn = 40 Ping
    Alman vpn - Türkiye Bilgisayarı = 80 Ping

Her türlü aynı hesaba çıkıyor.

Sizin mantığınızla düşünürsek, koreden alman vpn'e bağlanan adamda 40 ping alacak oyundan ama alman vpn'den kendi bilgisayarına olan ping aşırı olacağından oyunda hareket bile edemeyecektir. Dünya kupasına hazırlanan takımlar sizce neden kore'ye kamp yapmaya gidiyor ? Tatile gitmiyorlar herhalde amerikada olup kore sunucusunda oynamaya çalışsalar yüksek ping olacak, bu yüzden kore'ye gidip orda antreman yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 15 Aralık 2014; 10:59:52 >

• Şu sorunun sebebını bılen çözebılecek bir turk vatandaşı yok mu ?
  • VanGuardMan kullanıcısına yanıt
    hiç boyle bir hata almadım direk ping test etmeden manuel olarak de4 de2 de5 sunucularından birini şeçerek dene birde.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.