Şimdi Ara

Wv CC vs Honda CİVİC HB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Civic ne la arkası leş gibi CC de gayet sportif çerçevesiz camlar bile yeterli..

Tank gibi arabayı civicle kıyaslamışlar şaka gibi :)
    Tank gibi mi?

• Ben 2015 CC kullanıcısıyım.
    Araçtan her anlamda memnunum. Bagaj kapasitesi oldukça yüksek. Özellikle koltukları yatırdığınızda çok çok büyük oluyor. Hatta şöyle bir örnek vereyim. Yaklaşık 1 sene önce bayram tatilinde eşimle Ege' ye gittik. Rezervasyon falan yaptırmamıştık illa ki bi otel yada oda buluruz diye. Ancak uzun zaman gezmemize rağmen gece kalacak yer bulamadık. Bende bunun üzerine aracı bir hastanenin aciline çektim ve koltuklar yatırdım. Eşimle geceyi araçta geçirdik ve en ufak bir darlık ve huzursuzluk hissdetmeden gayet güzel uykumuzu alarak yeni güne başladık.
    Araçtaki malzeme kalitesi gerrçekten çok iyi. Herşey konforunuz için düşünülmüş. DSG sorunlu deniyor ama ben bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Aracım 85k kmde. Yakıt tüketimi de şehir içi 100 kmde 7 lt civarında. Bana göre oldukça sportif bir görüntüsü var ve 150 hp 250 tork motoru istenildiğinde yeterli gücü fazla fazla veriyor.

Aracımla ilgili bu olumlu düşüncelerime rağmen bir süredir sıkıldığım için aracımı değiştirme düşüncesindeyim. Bu nedenle bir süre önce beğendiğim araçlardan olan Civic ile aracımı değiştirsem mi diye bayiye giderek test sürüşü yaptım. Test aracı Executive donanım benzin/lpg idi. Oturduğumda rahatsızlık hissetmedim ancak malzeme kalitesi kesinlikle CC gibi değil. Multimedya ekran bana göre çok yetersiz ve kalitesiz (CC' ye göre). Ayırıca yol sesini fazla içine alıyor. Performans olarak çok detaylı fikir beyan edemesemde aracı hızlandırmak için fazla gaza basmak gerekiyor. Yani aracı 3-4bin devirde kullanırsanız gitmeye başlıyor gibi geldi bana. Bu da yakıt olarak pek avantaj sağlamaz CC' ye göre.
    Velhasıl aracı dış görünüş olarak çok beğensemde test sürüşünde çok tatmin olmadım. Kendi fikrime göre CC ile Civic performans ve kalite olarak kıyaslanacak araçlar değiller.
    İkinci el konusunda ise iki aracında kendi segmentine göre gayet iyi bir pazarı var.

• road35 R kullanıcısına yanıt
    Yakında arteon da DSG can sıkabilir . Civic daha iyidir sözlerini de duyacak bu forum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onur.S O kullanıcısına yanıt
    Civic 1.6 eco değil de 1.5 turbo olanı sürseydiniz beğenirdiniz. Konudaki civic hb de 1.6 yok zaten. Performans ve yakıt olarak cc den daha başarılı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hb araçlar, suv araçlar bagaj olarak çok kullanışlı. Mesele sadece bavul olsa.

Bugün akülü arabayı bagaja atıp Maltepe sahile gittik. Cc ye sığmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.