KESİNLİKLE SHOW ABİ BİRİ YERDEN YERE VURUYOR DİĞERİNİ ADAM ÖLDÜ BİTTİ DERKEN HOP AYAĞA KALIYOR ÖBRÜNÜ SİLKELİYOR. GERÇEK OLMASI İMKANSIZ. AMA ONLARDAN DA KOMİĞİ SPİKERLER. ACAYİP KOMİK ANLATIYOLAR
izlemeye değmez
Ya WWE'deki güreş gerçekmi değil mi diye tartışıyorsunuz halen, 1989'da şirketin sahibi zaten bunların şov olduğunu tüm Amerika'ya anlattı. Adı da zaten sports-entertainment, federasyon da World Wrestling Entertainment, yani adının içinde şov olduğu söyleniyor. Programlarının içinde verdiği mesaj da zaten : Evet bunlar şov ama tehlikeleri gerçek, gördüklerinizi evde tekrarlamayın.
Bu adamlar şov uğruna ve insanlara bir spor eğlencesi sunmak için vücutlarını tehlikeye atıyorlar, senenin 250-300 günü güreşiyorlar. Amerikan güreşini sevmek zorla değil, zevkler renkler tartışılmaz. Ama "ya abi bu sahte be" gibi bu spor hakkında ne kadar bilgisiz olduğumuzu gösteren yorumlar görünce, ve bir de bunun üstüne Flash TV'deki güreş cahili insanların yorumunu dinledikçe pes diyorum.
Bu spor-şov hakkında eğer daha fazla bilgi almak isterseniz Türkçe zaten güzel bir site var: http://www.haktanir.org/gures/
Yani tavsiyem en azından konu hakkında yorum yapacaksanız bir bakın, bir şeyler öğrenmekte zarar yok. Ona göre daha sağlıklı yorumlar yapabilirsiniz. Ha bir de demişsiniz "bizim güreşçiler karşısında ne yaparlar ki?" Bu adamların bir çoğu zaten spor dünyasından gelme. Kurt Angle 1996 serbest güreş Olimpiyat şampiyonu, bence o güzel bir şeyler yapabilir bizimkilere karşı, siz ne dersiniz? Veya 224 kiloluk ve 2.16 metre boyundaki Paul Wight da bir şeyler yapar gibi geliyor. Diğer sporcular da zaten ya amatör güreşten gelme, ya Amerikan futbolundan gelme, ya da çocukluğundan beri bu spor için eğitilmiş insanlar. Sevmek zorundan değilsiniz bu şovu ve izlemek zorunda da değilsiniz, ama en azından bu spor yüzünden hayata gözlerini yummuş olan yüzlerce güreşçinin anısına biraz kendinizi bilgilendirip, geyikten öte bir şeyler yapabilirsiniz.
en iyisi goldberg adamın pazıları çok kalın yani goldberg herkesi yener cunyır ı abartmayın abartmayın sanki çok güçlü daha sayfo ix ten dayak yedi......
hep söylüyorum ve de söylemeye devam edecem en iyisi john cena bi de batista var tabiii bi de goldberg yalan batistayı görün
bu da john cena
en iyisi goldberg herkesi yendi sting i hogan ı mysyterio junior u wwe.com da yendi
bazen gercekten sakatlaniyorlar ama storyline yani kimkazacagini falan hep belli ama biraz dokunuyorlar mesala mankind in bir kulagi yok güresirkene kopmus ama bu finisherkeri lütfen siz yapmayiniz mesala : tombstone piledriver birisine yaparsaniz belki kafasi sert bir sekilde carparsa cok agir yaralanir ama en sevdim finisher chokslam Undertaker hep yapior kane de yapiyor ben wwe maclarini hic kacirmam kacirirsam kisa özetine bakiyorum
olayın televizyon için çekilen kısmı sov amaçlı. ama amerikaya gidip gerçek dövüşleri izlerseniz milletin salonu neden doldurduğunu anlarsınız
hadi ozamn batista the deadman ı yensin de görek bok yener the deadman arkadaşlar saçmalamayın deadman undertaker MARK HENRY İ YIKTI YA SİZ HALA BATİSTA DİYOSUNUZ LAN MARK HENRY BATİSTAYI KALDIRIR YERE VURUR İİİ DEADMNAN DA MARK HENRY İ YENDİĞİNE GÖREEEEEEEEEEEEEEEEE