Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değil de güreşleri smart spordan takip eden tek ben miyim ? Çoğunluk internetten izliyor sanırım. Televizyon 10-12 gün geriden geldiği için buradaki muhabbetlere pek dahil olamıyorum. İnternetten izlemek için pek vaktim yok ama royal rumble'ı kaçırmamam lazım , unutmam umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hompoy

quote:

Orijinalden alıntı: Shark Power

Ya bıktık şu Samoalı Süpermen'den be! Şöyle bir sakatlansa da kurtulsak.O derece nefret ettirdi kendinden.Güya Roman'ı sevdirmek için underdog senaryosu hazırlıyordu WWE.Ama görülen o ki underdog senaryosu Roman için değil Authority için yazılıyor heralde.Bu nedir be verin şirketin anahtarını şuna sizde rahat edin bizde.

aynen ya tek kelimeyle rezalet Roman'ın kemeri kazanmasına sevindim ama adam bütün LON üyelerini teker teker indirdi yazıklar olsun be

Neyine seviniyorsunuz hocam yav.Bu adam overratedın kralıdır.Hiçbir kumaş yok bu adamda.Tamamen aile torpiliyle şirkette.Yetenek olarak bu Samoalı'yı katlayacak birçok adam var bu şirkette.Cidden yazık yahu.4 kişinin arasına tek başına girmeler,hepsine spear çekmeler,hiç temiz kaybetmemeler,hatta dayak dahi yememeler... Bu nedir yahu? Süperkahraman dizisi mi çeviriyoruz? Yemin ediyorum Cena'yı daha çok seviyorum,en azından gençlerin önünü açmaya çalışıyor.Ama bu yetenek yoksunu Samoalı,ailesi sayesinde yeteneklilerin de önünü kapıyor.Vallahi bıktım yahu.Lesnar Baba gelsin de şu Samoalıyı dağıtsın bir güzel.Sadece bunu istiyorum.

• Hiç kimse yazmamış, ödülü alması gereken kimsenin zahmet edip de slammy awards'ta orda olmaması kimseyi rahatsız etmedi mi?
  • Icw maçı çok iyi olmasa da iyiydi. Dean biraz daha götürür o kemeri.
    Lucha'ları ilk geldikleri güne göre çok daha iyi göstermişler.Yakinda kemeri alirlar. Rey mysterio'nun tag team hali bizi bekliyor.
    Roman her hafta olduğu gibi 4 kişiye 1 daliyor.

• quote:

quote:

quote:

Ya bıktık şu Samoalı Süpermen'den be! Şöyle bir sakatlansa da kurtulsak.O derece nefret ettirdi kendinden.Güya Roman'ı sevdirmek için underdog senaryosu hazırlıyordu WWE.Ama görülen o ki underdog senaryosu Roman için değil Authority için yazılıyor heralde.Bu nedir be verin şirketin anahtarını şuna sizde rahat edin bizde.

aynen ya tek kelimeyle rezalet Roman'ın kemeri kazanmasına sevindim ama adam bütün LON üyelerini teker teker indirdi yazıklar olsun be

Neyine seviniyorsunuz hocam yav.Bu adam overratedın kralıdır.Hiçbir kumaş yok bu adamda.Tamamen aile torpiliyle şirkette.Yetenek olarak bu Samoalı'yı katlayacak birçok adam var bu şirkette.Cidden yazık yahu.4 kişinin arasına tek başına girmeler,hepsine spear çekmeler,hiç temiz kaybetmemeler,hatta dayak dahi yememeler... Bu nedir yahu? Süperkahraman dizisi mi çeviriyoruz? Yemin ediyorum Cena'yı daha çok seviyorum,en azından gençlerin önünü açmaya çalışıyor.Ama bu yetenek yoksunu Samoalı,ailesi sayesinde yeteneklilerin de önünü kapıyor.Vallahi bıktım yahu.Lesnar Baba gelsin de şu Samoalıyı dağıtsın bir güzel.Sadece bunu istiyorum.

Ne desen haklısın şu Roman Lesnar'ı yenerse yazıklar olsun

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle kral. Ama Cena vizyonunu tamamladı neredeyse şirkette. Roman daha genç. O yönden kiyaslamak pek uygun olmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suplex City

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle kral. Ama Cena vizyonunu tamamladı neredeyse şirkette. Roman daha genç. O yönden kiyaslamak pek uygun olmaz bence.

Cena en azından maç anında eziliyordu.Bu maçı da domine götürüyor.

• Vaybe tarihi konu.

• Şu anda hangi kanalda bilen varmı ?

• smart sporda sunucu sesi olmadna veirliyor netten izlersen bollyrulez ve watchwrestling var
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

smart sporda sunucu sesi olmadna veirliyor netten izlersen bollyrulez ve watchwrestling var

Smart sporda sunucu var hocam ama çok dandik anlatıyorlar.

• Benim anlamadığım şu League of Jobber grubu sadece Samoan Superman Roman'dan dayak yemek içinmi kuruldu

Edit : Pardon League of Nations olacaktı

Ha birde yılın takımına Usos'u seçen eller kırılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendarlı Köle Taciri -- 25 Aralık 2015; 21:27:03 >

• Neville yeni bir gimmick ile push almalı resmen harcanıyor bu yetenek.

• Beyler bir şey soracağim. Genellikle etrafimda wwe takip eden insanlar yaşça küçük oluyor. Ben 18 yaşindayim.Burda,yaşca buyuk kişilerle haftalik wwe konuşmak garip geliyor bana yaşlariniz kaç ? Normal hayatta izleyen arkadaşlariniz var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSteinway

Beyler bir şey soracağim. Genellikle etrafimda wwe takip eden insanlar yaşça küçük oluyor. Ben 18 yaşindayim.Burda,yaşca buyuk kişilerle haftalik wwe konuşmak garip geliyor bana yaşlariniz kaç ? Normal hayatta izleyen arkadaşlariniz var mi ?

18, izleyen arkadaş yok ben de kimseye söylemiyorum zaten algı hep küçüklere gibi gözüktüğü için hiç gerek yok
  • Zaten burayi ilk görduğumde önce şaşirmiştim..
    Arkadaş ortaminda bazen smackdown lafi geçiyor ama eski goldberg zamanini konuşuyorlar. O sirada içimden "ben hala izliyorum" demek gelse de. Insanlar bu şovu çocuklara yönelik zannettikleri için paylaşamiyorum.Sadece burada konuşuyorum

• saçma ön yargılar işte ya oysa kime ne kimin ne izlediğinden, sevdiğinden vs. herkesin eğlencesi kendine
  • quote:

Geçtiğimiz günlerde Sam Roberts ile röportaj yapan NXT Şampiyonu Finn Bálor, ana kadroya çağrılacağını hissediyormuş. Konuyla ilgili Finn Bálor'ın söyledikleri aşağıdaki gibidir:

Finn Bálor: "WWE'nin Performans Merkezi'nde yaptıklarımızın iyi olduğuna gerçekten inanmak istiyorum. Yani herhalde NXT'de yaptıklarımız yıllarca hatırlanacaktır. İnsanların sevgini kazandığımızı düşünüyorum. Ama yine de kafamda soru işaretleri varmış gibi hissediyorum. Bunun dışında, belki yakında ana kadroya çağrılırım, şu anda bile kariyerimin gerisinde duruyormuş gibi hissediyorum. Her şey ben ana kadroya çıkınca şekillenmeye başlayacakmış gibi. Açıkçası, anında haz almak gibi bir şey, yani bu ana kadroya çağrılma duygusu, gerçekten harika bir şey, lâkin NXT'de yaptığımız uzun bir devrimin ardından NXT bizden sonra tarihteki yerini nasıl koruyacak işte bu merak konusu. Ve eğer ana kadroya çıkmak kariyerimi zarara uğratacak ise kendi kariyerim için burada uzun vadeli kalmayı tercih ederim."

Kaynak :http://guresturkiye.net/forum/

Yani push almayacaksam burada kalırım demiş.Ben push alacağını düşünüyorum Me seviyesinde takılır.

• Finn balor geleceğin jeff hardy'si olur diyorum.

• The Rock Wrestlemania 32 için duyurulmuş durumda imiş.

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.