Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.471
Cevap
25
Favori
458.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saol kardeşim
  • royal rumbleyi kim kazanır bilmem ama roman reigns son 2,3 veya 4 e kalacak diye tahmin ediyorum.
  • Triple h The Game eski face haline dönse keşke :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarim el torito kazanir

• Triple H in kazanacağını düşünsem de final 2lisinin Brock Lesnar ve The Undertaker olma ihtimalide hiç az değil bunu yaparlarsa orası yıkılır.
    Roman Reigns'in ihanete uğramasınıda isterim Dean Ambrose tarafından elense süper olur.
    Son 2 ye Triple H ve Reigns' i bırakıp maçı Roman Reigns kazanırsa Wrestlemania'yı izlemem o derece nefretlik bir adam Roman.
  • kalisto vs del rio usa championship

kalisto kazandı

kevin owens vs dean ambrose ic championship

dean ambrose kazandı

• royal rumble 2016 winner

triple h

• Seneler sonra bu kadar iyi bir Royal Rumble izlediğimizi düşünüyorum.

• Oh be sonunda triple h The Game olarak döndü ama fazla iyi dövüşemedi olsn :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadiğim şey Roman reigns iki kez disari çiktigi halde nasil tekrar girdi.
    Dean Ambrose'a helal olsun. Adam iki kemer birden götürecekti nerdeyse. Ayrica Brock Lesnar'a yazik ettiler. Son ikiye o kalmaliydi.

Son olarak da herkesin aksine ben beğenmedim. Royal rumble tarihinin en iyi return'larini yapip maçi harikalaştirabilirlerdi ama butun maç wyatt familiy ve mcmahonun adamlariyla geçti. Yilda 1 kez yapiyorsunuz zaten. The rock,daniel bryan,seth rollins nerde ??
    Aj style,sami zayn beni o kadarda heyecanlandirmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 25 Ocak 2016; 13:27:54 >
  • Elenmesi için iplerin en üstünden atılması gerekiyor o yüzden tekrar geri gelebildi.
  • Yılda bir kere olan birşey için oldukça kötü bir RR maçıydı, bekletilerimi karşılamadı. WM'de triple h vs roman maçı görcez, artık gerçekden baydı. Her geçen sene dahada kötüye gidiyor şirket, 2010'dan sonra hızla çöküşe geçti.
  • eskisi gibi performans erebileceğini sanmıyorum.uzun süredir maç yapmıyor.
  • Heralde yıllardır ilk defa hiç sürpriz hall of fame veya eski superstar dönüşü olmayan maçtı. Ama ben beğendim ( League of Nations ve Wyatt Family hariç) . Takımların katılıp ortalığı dağıtması çok fena zevki kaçırıyor. cm Punk Nexus başkanıyken de öyle olmuştu. Nexus vs the cure. Keşke roman'ı dean eleseydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Heralde yıllardır ilk defa hiç sürpriz hall of fame veya eski superstar dönüşü olmayan maçtı. Ama ben beğendim ( League of Nations ve Wyatt Family hariç) . Takımların katılıp ortalığı dağıtması çok fena zevki kaçırıyor. cm Punk Nexus başkanıyken de öyle olmuştu. Nexus vs the cure. Keşke roman'ı dean eleseydi.

styles için izledim ben kurt angle da gelseydi güzel olurdu

• Brock lesnar bence wwe göre aşırıya kaçmış adam önüne geleni fırlatıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.J. Styles'ın reklamı baya yapıldı fakat debutu benim için hayal kırıklığı oldu. Adam herkesten dayak yedi. Ring içini hiç göremedik o nedenden dolayı hayal kırıklığına uğradım. Keşke Raw da debut yapsaydı. RR maçını da fazla beğenmedim. Wyatt Family güzelce Lesnar'ı paketledi daha sonra aile üyeleri ortadan kayboldu bana baya saçma geldi. Şirkette kemeri kazanacak adam mı kalmadı ? HHH kemeri kazanıyor. Kemer olmadan da Roman vs HHH feudu devam edebilirdi. RR den çıkarımım Wyatt Family vs Lesnar - HHH vs Roman - Owens vs Zayn feudları olacak gibi... Jericho vs Dean de kuvvetle muhtemel
  • AJ Styles resmen dayak yemek için geldi
    Bence Royal Rumble'ı Bray Wyatt kazanmalıydı bir daha böyle push alacaklarını düşünmüyorum zaten Lesnarada yenilecekler
    Şovun genelini beğendim ama Royal Rumble maçı daha güzel olabilirdi yahu Triple H zaten şirketin CEO'su şampiyon olması çok saçma oldu bu arada dean ve jericho baya iyi dayandı

• Jericho 50 dk yattı
  • The Rock, RAW'ın yapılacağı arenaya giriş yapmış.

WWE Smack Down - Raw
  • 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.