Şimdi Ara

WWE SmackDown vs. RAW 2010’un Çıkış Tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  WWE SmackDown vs. RAW 2010’un Çıkış Tarihi

THQ, serinin yeni oyununun çıkış tarihini açıkladı.
    Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, 1999 yılından bu yana 47 milyondan fazla satan seri, yeni oyunuyla 10 Kasım 2009’da oyuncuların karşısına çıkacak. PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 ve PSP platformları için hazırlanan yeni oyunun kapağını Edge, John Cena, Randy Orton, Ray Mysterio ve The Undertaker gibi beş önemli isim süslüyor.

• umarım daha fazla road to wrestlemania karakteri gelir.
  • ayrıca oyunda biraz da gizli, yapması zor skill ler olsa, oynayan yaratıcılığını konuşturabilse çok güzel olucak. tamam güzel oyun, bence grafikler de yeterli seviyede ama 10dk maç oluyor 5 tane hareket dışına çıkamıyorsun.
  • şu ps2 yi artık bıraksalar '-_-
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendedYouth.

ayrıca oyunda biraz da gizli, yapması zor skill ler olsa, oynayan yaratıcılığını konuşturabilse çok güzel olucak. tamam güzel oyun, bence grafikler de yeterli seviyede ama 10dk maç oluyor 5 tane hareket dışına çıkamıyorsun.

Tamamen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendedYouth.

ayrıca oyunda biraz da gizli, yapması zor skill ler olsa, oynayan yaratıcılığını konuşturabilse çok güzel olucak. tamam güzel oyun, bence grafikler de yeterli seviyede ama 10dk maç oluyor 5 tane hareket dışına çıkamıyorsun.

katılıyorum çok iyi açıklamışsın. bir de benim dikkatimi çeken bir şey daha var menüdeki ve maçlardaki müzikler sadece karakterlerin giriş müziğinden derlenmiş
  • ya bişey sorabilir miyim?
    nie smack down 2010 2009da çıkıyo saçma deil mi
    ayrıca şu an bn hiç bi yerde bulamıyom 2010 u
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_özgür

ya bişey sorabilir miyim?
    nie smack down 2010 2009da çıkıyo saçma deil mi
    ayrıca şu an bn hiç bi yerde bulamıyom 2010 u

Çıkış tarihine bir baksan derim. 10 Kasım 2009
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.